קרם למילוי עוגות

קרם למילוי עוגות

היי לכולן,
אני מתכננת לעשות שתי עוגות המורכבות משתי שכבות. אחת בטעם וניל ואחת שוקולד.
אשמח להמלצות לקרמים *יציבים* כך שיוכלו לראות אותן בין העוגות ולא שיספגו בין השכבות ושאוכל לזלף אותם בצורה יציבה בדפנות העוגה (בתכנון לעשות סלסלה). האם לעוגת הוניל יתאים קרם בטעם לימון? האם יש למישהי מתכון לאחד כזה יציב במיוחד?
לעוגת השוקולד חשבתי איך לא, לעשות קרם שוקולד אבל אז חשבתי לעצמי שזה יהיה יותר מדיי שוקולדי, אשמח להמלצה נוספת שתאיר את עיניי ולמתכונים.

בנוסף, האם יש כאן מישהי שהתנסתה בעבר עם תבנית 3D של וילטון בצורת דובי?ֿ

ת-ו-ד-ה

עדכון קל!

חשבתי על זה, וחיטטתי פה והחלטתי במקום עוגת בוניל לעשות את עוגת הלימון של נטע שנשמע לי אחלה. ויש שם גם מתכון לקרם, הוא מספיק יציב כדי "להראות" בין שתי העוגות?
יש למישהי מתכון טוב שאוכל להשתמש בו לשכבת הקרם בין שכבות עוגת המקופלת? גנאש פשוט יספיק?

net the jet

New member
לא, הוא לא מספיק יציב. האמת,

רק שליכטה רצינית של קרם חמאה אולי יחזיק ככה...

לדעתי רק קרם חמאה יהיה מספיק יציב

במקרה הזה. אפשר להוסיף לו המון טעמים, אפילו לימון, טיפה זסט או אפילו מעט מיץ.

net the jet

New member
כמה שאת רוצה שיהיה גבוה, שלא רק יספג בעוגה

אלא ישאר כקרם

כמה קרם חמאה (במשקל) לדעתך אני אצטרך?

לציפוי 2 עוגות של דוב בתלת מימד וזילוף של 2 עוגות קוטר 26+מילוי בין השכבות לעוגות?

מצטערת על החפירה פשוט הבנתי שאת הקרם חמאה רצוי לשים במקרר למשך שלושה ימים ואז רק להשתמש בו ואני לא ממש מודעת לכמויות....

net the jet

New member
מצטערת, אין לי מושג... גם מעולם לא שמעתי

שצריך להכין מראש את הקרם...

ממש אין צורך לשים 3 ימים במקרר

לגבי כמויות זה תלוי במתכון, יש מתכונים שונים אווריריים יותר וכאלו שפחות. יש במאמרים מתכונים לקרמי חמאה תבדקי איזה מהם מתאים לך וננסה יחד לחשב כמויות. באופן אישי מעדיפה את הקרם השוויצרי. הוא גם טעים יותר לטעם הישראלי.

מה זה הקרם השוויצרי?

אפשר בבקשה מתכון?
כמו שציינתי קודם, מדובר ב2 עוגות קוטגר 26 שמיועד לשכבת מילוי אחת ולציפוי+ 2 עוגות של דוב תלת מימד בתבנית של וילטון (ציפוי בלבד)

גם אני כשמשתמשת מכינה את זה של

מרתה

pomelit

New member
קריסקו זה מרגרינה

זה פשוט די מגעיל, בלי קשר ליכולת ההדבקה שלו.
את יכולה לעשות עם אבקת סוכר, כשהשורטנינג מחליף את החמאה, ואת יכולה לחפש את המתכון של ה Swiss Meringue Buttercream שזה בתכלס מרנג שוויצרי עם חמאה, אבל השורטנינג בצורתו הגולמית נשמע דוחה.

למעלה