קרם הגנה

קרם הגנה

בעלי היה היום אצל דיאטנית עם הילד, שאמרה שחשוב לשים לב בשימוש בקרם הגנה שיכול להכיל שמן נבט חיטה כמקור לויטמין E. היא לא ידעה להגיד איזה מותר או אסור. מישהו יודע איזה קרם הגנה מותר ואיזה אסור? הסתכלתי על מרכיבי הקרם הגנה שיש לי בבית (LIFE). יש המון מילים לועזיות ארוכות שאף אחד מה לא נראה או נשמע כמו ויטמין E או שמן נבט חיטה. הקייטנה מתקרבת ויהיה שימוש נרחב בקרם הגנה. אודה להמלצות וחוות דעת. תודה,

shavririt

New member
במקרים כאלו-

אני פשוט פונה לרוקח/ת ומבקשת לבדוק לי את רשימת הרכיבים, ומסבירה מדוע. הם כבר עושים לי את העבודה.

בדקת פעם מרכיבי קרם הגנה?

יש המלצה לחברה מסוימת שכבר בדקו עבורך? ד"ר פישר? לייף? אחר?

shavririt

New member
זה היה לאחרונה די מזמן..

ואני לא זוכרת בדיוק, מה עוד שהמרכיבים משתנים ומתחדשים כל הזמן.. עדיף לבדוק בכל שנה מחדש. מדוע שלא תגשי בזמן הקנייה לרוקח/ת ותַראי לה שניים/שלושה מוצרים ותבקשי בדיקה על המקום? לא נתקלתי מעולם בסירוב.

אין בעיה, אבדוק. אבל...

אם בכל זאת יש עוד עצות והמלצות. אשמח. בדיוק לפני תחילת עידן הצליאק, ערכתי "הכן ביתך לקיץ" וקניתי סטוק של קרם הגנה.

shavririt

New member
אם כך זו הסיבה..../images/Emo13.gif אז יש לך אולי-

אפשרות נוספת.. מלבד עצות ורשמים מאלו שקנו כבר לקיץ זה - "לתַחמן" קצת, אבל רק קצת.
. כלומר- לקחת מאותם מוצרים שיש לך סטוק מהם בבית, ולהביא לרוקח/ת לבדיקה.. ולרשום לעצמך אלו מותרים לצליאקים. אי אפשר להכריח אותך לקנות, למרות שזה יכול להיות מעט מביך. ואת צודקת, גם אני צריכה לבדוק בטרם אקנה שוב..כי נוצר אצלי סטוק ותיק למדי, וזה דורש החלפה לכבוד הקיץ החדש. הקרמים עם שמן נבט חיטה נפוצים יותר בעיקר בשנתיים האחרונות.

בישולה1

New member
כמה שאני יודעת אין בעיה

להשתמש עם מוצרים שיש בהם גלוטן את השימוש הוא חיצוני ולא מגיע למעיים. היות ולא ניראה לי שהילדים שלך יוכלו את הראם הזה אין בעיה להשתמש בו

למעלה