קרלי ניוז!!!!

Black Stain

New member
קרלי ניוז!!!!

קרלי הקימה להקה, ואחד החברים הוא לא אחר מאשר - בן מודי! בן מודי מי שלא יודע היה אחד מהמקימים של אוונסנס יחד עם איימי לי ועוד אחד, הוא עזב בטריקת דלת אי שם ב2003. הוא אחראי בן היתר לMy immortal ורבים וטובים מהשירים של אוונסנס. חוץ מבן מודי גם 2 החברים האחרים של אוונסנס שעזבו לא מזמן רוקי גריי וג'ון לקומפט ועוד אחד שלא היה שייך לאוונסנס קוראים להם The Fallen. הסינגל הראשון שלהם יוצא ביום שני משהו בי מת מרוב אושר. החצי השני מבולבל אבל קרלי ממש יפה בתמונה אז החצי הראשון מנצח. http://latimesblogs.latimes.com/music_blog/2009/06/meet-the-new-amy-lee-american-idols-carly-smithson-to-join-former-members-of-evanescence.html אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא אז תתקנו אותי בבקשה, אני לא אופתע אם ההתרגשות שלי הרגה לי תאי מוח

l TearDrop l

New member
|נאנחת| *כל התלונות בהודעה צונזרו ע"י דנע*

התמונה מפחי@$#... השם והשילוב של הלהקה מטרי|בייייפ|... וכל הסיטואציה עושה לי בחיל.. |קרלי אירית ויפה| |קרלי אירית ויפה| כדאי לה שאני אוהב את השיר ביום שני! |אני אוהב את השיר ביום שני| ;[

SHTRUDIDI

New member
נשמע מבטיח

יופי של תמונה, היא נראית מצוין. אני מקווה שזה אומר שהיא תלך על הכיוון המוסיקלי המתאים לה ביותר ושיהיה לה אחלה אלבום.
על הידיעה

SHTRUDIDI

New member
ורק בקריאה שנייה של ההודעה

שמתי לב שהסינגל הראשון יוצא ביום שני, אז יופי, אני מקווה שהוא יהיה טוב.

jess r

New member
אני לא בטוחה איך להגיב

מצד אחד - אני אוהבת את קרלי. מצד שני - אני לא אוהבת את אוונסנס. נחכה ליום שני להחליט

l TearDrop l

New member
די כבר אוונסנס יותר טובים מזה!../images/Emo3.gif

אני חווה פה ניגוד אינטרסים מטורף.

Juliann

New member
אז זה בעצם אוונסנס רק במקום איימי לי - קרלי ?

זה ממש משעשע חח לא ידעתי שאוונסנס החליפו זמרת אבל תכלס קרלי היא בדיוק איימי לי (עם קצת פחות כישרון).

Black Stain

New member
לאלאלא!

אוונסנס זה אוונסנס, פשוט כמה חברי להקה יצאו מההרכב לפני כמה שנים והחליפו אותם, ועכשיו הם חברו ללהקה חדשה עם סולנית אחרת, יש אוונסנס ויש דה פולן זה 2 דברים שונים שרק נשמעים אותו דבר

MyDecember1

New member
../images/Emo41.gifקרלי סימת'סון סולנית להקת יוצאי אוונסנס../images/Emo41.gif

חברי להקת אוונסנס (בן מודי, ג'ון לקומפ, ג'ון גריי) פוטרו על ידי הסולנית איימי לי לפני מספר שנים. חברי הלהקה המפוטרים מחליטים לחזור ולהקים הרכב חדש, ושמו "The Fallen" והסולנית היא לא אחרת מאשר קרלי סמית'סון שעברה אודישנים והתקבלה.ומה עם סינגל ראשון? כבר יש...שמו הוא Bury Me Alive וניתן לשמוע אותו פה. שיר מאוד אוונסנסי. אני מאוד אהבתי! היא ממש טובה
תהנו

למעלה