קרלטון

מצב
הנושא נעול.

yk3823

New member
קרלטון

קרלטון
תסביר לי איך רבונו של עולם המדדים בארה"ב פותחים בירוק בוהק אני לא מבין אין אתר אחד שקראתי בחו"ל שנותן ברכה למצב האינפלציוני ששם ועוד עכשיו אחרי נתוני המקרו האחרונים בבקשה אני מחכה לך

קרלטון

New member
בתור נציג המדדים בארה"ב אני מודיע

קרלטון
תסביר לי איך רבונו של עולם המדדים בארה"ב פותחים בירוק בוהק אני לא מבין אין אתר אחד שקראתי בחו"ל שנותן ברכה למצב האינפלציוני ששם ועוד עכשיו אחרי נתוני המקרו האחרונים בבקשה אני מחכה לך
רשמית שבוחרי יצאו מדעתם
פתיחה כזאת או אחרת זה לא מעניין, מה הסגירה זה יותר מעניין, מה עשה המדד בשבוע עוד יותר מעניין.

yk3823

New member
לא יודע על מה הצחוק ארה"ב בוערת

רשמית שבוחרי יצאו מדעתם
פתיחה כזאת או אחרת זה לא מעניין, מה הסגירה זה יותר מעניין, מה עשה המדד בשבוע עוד יותר מעניין.
קפיצות אדירות קדימה נקוה להמשך ירוק כל השערים ירוקים המטוסים ממריאים נקוה שכדבריך קרלטון יסגר בירוק אם כן מחר שמחה וששון קול חתן וקול כלה בבורסה בתל אביב

קרלטון

New member
את זה אני אמרתי?? ../images/Emo12.gif

קפיצות אדירות קדימה נקוה להמשך ירוק כל השערים ירוקים המטוסים ממריאים נקוה שכדבריך קרלטון יסגר בירוק אם כן מחר שמחה וששון קול חתן וקול כלה בבורסה בתל אביב
את זה אני אמרתי??

גם אתמול עלתה ארה"ב בפתיחה ואפילו יותר מהיום ובסופו של דבר סגרה בירידה.

biz man

New member
כנראה המשקיעים חושבים

קרלטון
כנראה המשקיעים חושבים
שהעלאת הריבית תפסק.

biz man

New member
תראה בינתיים

ואת זה אתה מסיק
מעלייה של חצי אחוז בחצי שעה הראשונה של המסחר? נחכה עוד שעה ותוכל לומר לנו מה יהיה השער ב-2008?
תראה בינתיים
זה נראה שהנסדק יסיים בירוק או לפחות לא באדום חזק (גם משהו לחלק פה).

קרלטון

New member
רק 24 שעות עברו מאתמול

תראה בינתיים
זה נראה שהנסדק יסיים בירוק או לפחות לא באדום חזק (גם משהו לחלק פה).
רק 24 שעות עברו מאתמול
וכבר שכחת? הנה בשבילך נתונים של 5 ימים אחרונים גם של הנאסדאק שפתח אתמול בתרועה רמה וסיים עם הזנב בין הרגליים. וההפך ביום חמישי - פתח בצלילה וסיים בזינוק. משעה ראשונה של מסחר אתה לא יכול לקבוע את הסגירה ידידי. טוב, אני הולך הביתה, בהצלחה לכולם.

biz man

New member
הפעם זה שונה

רק 24 שעות עברו מאתמול
וכבר שכחת? הנה בשבילך נתונים של 5 ימים אחרונים גם של הנאסדאק שפתח אתמול בתרועה רמה וסיים עם הזנב בין הרגליים. וההפך ביום חמישי - פתח בצלילה וסיים בזינוק. משעה ראשונה של מסחר אתה לא יכול לקבוע את הסגירה ידידי. טוב, אני הולך הביתה, בהצלחה לכולם.
הפעם זה שונה
גם בגלל פרסום נתוני המאקרו וגם בגלל שהעליה היא עליה נטו בלי ירידה לפני. בכל מקרה אני על הגדר.

קרלטון

New member
אופס זה דאו

רק 24 שעות עברו מאתמול
אופס זה דאו
נאסדאק פה

מצב
הנושא נעול.
למעלה