קרי ורומאנו

סולסיטה

New member
קרי ורומאנו ../images/Emo66.gif

קרי וויבר ורוברט רומנו הם הרופאים הפחות "נחמדים" של הסדרה. רציתי לשאול מה אתם חושבים עליהם? את מי אתם יותר אוהבים? אתם שונאים אותם? וכו´ וכו´ וכו´ - כל מה שיש לכם לומר על רומאנו וויבר.

Kettercat

New member
אני מתה על רומאנו!

רק כשאני רואה אותו על המסך החיוך כבר פורץ, הוא דמות עשויה כל כך טוב.. הוא פשוט מצחיק עם העוקצנות שלו והסרקזם הנודף ממנו... קארי די טובה גם כן, למרות שאני אישית מעדיפה את רומאנו

רומנו קורע!

קרי היא דמות שנויה במחלוקת מבחינתי, כשהיא העיפה את מלוצ´י ממש לא אהבתי אותה אבל היא עושה את מה שהיא צריכה לעשות, רק היא הייתה מגעילה סתם למארק (ז"ל) עם רומנו, ולצ´ן. חוצמזה היא רופאה ממש טובה והיא נחמדה לחולים שלה אז זה מה שחשוב!

the magic

New member
תשובה שלי...

אני אוהב את רומנו...כשאני רואה אותו אני כבר יודע שהוא יביא איזשוהי יציאה או ירידה על ליזי או אחד הרופאים. הכובע שלו בכלל מצחיק, הבורדו הצבעוני הזה... קרי לא שנואה עליי בכלל, אני לא כ"כ מבין למה שונאים אותה...היא בסה"כ מנהלת את הER, אתה לא יכול להיות "רך", היא פשוט עושה את העבודה שלה. חוץ מזה, היא רופאה טובה לדעתי, והיא פשוט לא שנואה עליי...לא יודע למה.

סולסיטה

New member
אני לא מתייאשת, למרות שזה כבר נמחק!

רומאנו הוא ממש קר, רע וחסר כל
ורגש (אלא אם מדובר בכלבה שלו
, זה היה כ"כ מצחיק... אפילו שירלי נקרעה!
). אני לא אוהבת אנשים כאלה, אפאתיים וחסרי מצפון לחלוטין, ואני לא אשכח את ההתאכזרות שלו למארק (כשהוא גמגם ורומאנו צחק עליו) ובכלל לשאר. אז נכון, הוא בהחלט דמות משעשעת, הסרקסטיות שלו (שלא תמיד באה במצבים הנכונים) רשעית אבל מצחיקה עד דמעות, ואפילו ראינו 3 פעמים בדיוק לאורך כל כהונתו שיש בו צל של אנושיות: א. חולת הלב של לוסי בכריסמס (שהיא דפקה לו על הדלת וכו´...). ב. הכלבה (ושוב, חחחח... למרות שגם אני חולה על כלבים, אבל יחס כזה ועוד כשהוא בא מרומאנו, זו כבר תופעה שלא רואים הרבה
). ג. שיחת המוטיבציה לליזי (כשאתה ברומא התנהג כרומאי
) על מארק. ובכל זאת- אני אולי לא ממש שונאת את רומאנו, אבל גם לא יותר מדי מתה עליו... לגבי וויבר הדעה שלי שונה לגמרי. וויבר היא קשוחה וקרייריסטית, והאמת שאני בכלל לא שונאת אותה, ודווקא הרבה פעמים מוצאת את עצמי מאוד מחבבת אותה. היא עשתה הרבה מאוד מעשים שפלים (!) בשם הקריירה, למשל- הלשנה על מארק, המקרה של צ´ן ומלוצ´י, אי התנגדות למינוי רומאנו (בניגוד להבטחה למארק) וכו´... אני לא חושבת, בניגוד למה שאמרו פה, שכך צריך לנהוג כל בוס. בוס יכול להיות גם כמו מארק גרין (שהיה אפילו בוס של קרי) - להיות נחמד ומבין, וזה לא יוריד מערכו, אלא להפך. קרי לפעמים הייתה בלתי נסבלת במיון, והחשבון נפש שהיא עשתה עם המוות של גרין היה בהחלט במקום- וחבל שלא בא לפני כן. מצד שני- קרי היא באמת רופאה מעולה, יש לה המון מסירות ומקצועיות, והיו גם הרבה מקרים שהיא עשתה הרבה מעבר למצופה מכל רופא טוב: האמבולנס והאישה בהריון, התמיכה בקרול, גייב לורנס וכו´... בעונה אפילו 6 ממש אהבתי אותה, ועכשיו ככה-ככה. בסדר... טוב, נו, דיברתי יותר מדי!

Sheepe D

New member
אני למשל אוהבת מאוד את וויבר..

אה וד"א אני חדשה פה... לא הזדמן לי אף פעל להיכנס לפורום. התחלתי לראות את הסידרה ממש לא מזמן, נראה לי רק משום משיכתי הענקית לרפואה... -"מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?" -" אני רוצה להית בדיוק כמו קארי וויבר, עם להוריד את הגיל שלה..." -"אה אז את רוצה להיות רופאה" -" לא, אני רוצה להיות פרמדיק" טוב זה וודאי משפטים של ילדים קטנים... מי יודעה מה משותף בין פארמדיק לרופא?

ERerERotem

New member
ברוכה הבאה !

מקווה שתהני כאן כמו שאני נהנית. גם אני אוהבת את וויבר נורא.... הרבה אנשים שונאים אותה.... ואני מתכוונת "הרבה".... לא מכאן כמובן... אז שאלות בסיסיות: - מי הדמות האהובה עלייך בסידרה? - איזו תקופה את יותר תאהבי? שקרטר ואבי ביחד או שלוקה ואבי ביחד.... לפי החתימה שלי את יכולה כבר להבין לבד את התשובה שלי.... (!)
יום טוב!

Sheepe D

New member
חח.. תודה

ואני לא כל כך אוהבת את אבי... אבל אני מעדיפה שלוקה יהיה איתה... כדי שקרטר לא יתחרפן, חח.. סתם.. אני מסכימה איתך. הדמות שאני הכי אוהבת זאת כמובן וויבר ואח"כ קרטר... לגבי התקופה אני לא יודעת.. כמו שאמרתי ראיתי פרקים פו ושם מהעונות הקודמות ככה שיש לי מושג מה קורה ועכשיו התחלתי לראות קבוע...

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo98.gif ../images/Emo65.gif

גם אני אוהבת את קרי.. אני אוהבת את כל הדמויות.. למרות שבעבר היא עשתה דברים נוראיים, היא עדיין בסדר. אהבתי מאד את התגובה שלה למוות של מארק. המשחק של לורה אינס מדהים. את מוזמנת לחתום העצומה של השידורים החוזרים :)) (בחתימה שלי..) מקווה שתהני!
:))

למעלה