קרי ווד חוזר לקאבס

קרי ווד חוזר לקאבס

לפי ESPN RADIO...שנה ו4 מיליון. נראה לי הוא לקח פה הנחה בשביל לחזור לקאבס, אולי בתפקיד הקלוזר. עוד חדשות עוד מעט...

חדשות

קצת ריינג'רס: -הם לא מעוניינים ברואנד וג'ונס כמו שהיו מעוניינים בהאנטר. הם לא מוכנים ללכת עם רואנד ל5/75 כמו שהלכו עם האנטר, והם מודאגים מ2007 של אנדרו ג'ונס. מייק קמרון (או חוזה גיאן) נכנס קצת יותר לתמונה, אבל הם מעוניינים בCF לטווח הארוך. -האופציה הכי מועדפת בOF עלולה להיות פוקודום, שמחפש 3/30 והקאבס, פיליז והענקים היפניים מעוניינים גם הם בו -אופציות שכבר בקבוצה: מרלון בירד ודיוויד מרפי. בטרייד: קריספ, באלדלי ווילטס. ואולי גם סקוט פדסדניק. -המטס עדיין מעוניינים בליירד. יכול להיות שהם מוכנים לדבר על פלפרי או האמבר. אם כבר מדברים, עוד שם לרשימה של המטס --> בריאן שניידר. מתברר: העדיפות הראשונה של האנטר אחרי הטווינס היו בכלל הקארדינלס, אבל הם לא היו מעוניינים מספיק. עוד פעם לא ברור מה עם הNTC של סנטנה...עכשיו קראתי שזה NTC מלא עד אופנינג דיי ואחרי זה זה 12 קבוצות. בכל מקרה "בכיר" במייג'ורס אמר שהאינדקיציה מהטווינס היא שהם יעשו לסנטנה טרייד עד ST. בהארכת החוזה שלהם עם מארק בהרלי הדגישו הוויט סוקס שהם לא רוצים לתת חוזים של 4 שנים לפיצ'רים. ועכשיו הם נותנים אחד ללינבריק? בובי קלטי מעוניין לחזור לבוסטון, אבל זה תלוי בטרייד של קוקו קריספ. אם קוקו יילך קלטי יקבל הרבה זמן משחק וכנראה יישאר בתור הOF הרביעי. אם קוקו נשאר, קלטי לא יקבל יותר מדי זמן משחק ועלול ללכת למקום אחד - הוא מציין ש3 קבוצות מהNL דיברו איתו לגבי באק-אפ OF. חואן לארה הרילבר של האינדיאנס נפצע קשה בתאונת דרכים. החלמה מהירה. אם קריס דאפי לא יישלח בטרייד יש סיכוי גבוה שייפתח את שנה הבאה בAAA.

...

תחנת טלוויזיה ביוסטון מדווחת שהאסטרוס הגיעו לסיכום עם דאג ברוקייל הותיק בן ה40. רילבר, כמו שאד וויד אוהב אותם. הסיכום הוא בטח לשנה וכמה מיליונים. החוזה של קרי ווד עם הקאבס שווה 4.2 עם פוטנציאל לעוד כמה מיליונים. אחלה חוזה לדעתי מהקאבס, low risk, high reward...לא יקרה כלום אם הם יזרקו 4 מיליון לפח אבל עצם הפוטנציאל של ווד כרילבר שווה את זה. ווד סירב להצעת 2/6 ממילווקי לפני זה. אף קבוצה לא התקשרה למייק פיאצה. אף לא אחת. הוא שוקל לעבור להיות DH ביפן אם לא ימצא עבודה מתאימה במייג'ורס. ג'ו היימן דיבר עם בכיר בAL שחושב שהאיינג'לס ינסו להיפטר ממת'יוס ג'וניור (מרוויח 9, 10, 11 ו12 מיליון ב08-11'...). ממש גאון הבכיר הזה....בהצלחה לאיינג'לס. 2 שמות ששמם הוזכר בטריידים לאחרונה (בעיקר כSALARY DUMPS) - אוריבה משיקגו ופדילה מטקסס. פדילה זה שם חדש...הוא חתום ל2/25 בשנתיים הבאות. היימן חושב שלמטס אין בעיה לעשות למילדג' טרייד, ושהם זורקים אותו להרבה מאוד שיחות טרייד. נראה שמילווקי אולי תוותר על גנייה, פרסיבל ודוטל - אופציות בFA לקלוזר. הקבוצה הציעה 2/6 לקרי וורד אבל היא לא רוצה להציע יותר משנה אחת לFA האלו, וזה מה שהם רוצים. עוד אופציה שלא מדברים עליה יותר מדי בFA מרקט היא דיוויד ריסקי...אומנם הוא נראה בדיוק הסוג שיקבל 3/12 ככה (כמו בראדפורד וווקר באוף סיזן שעבר) וזה לא יהיה משהו אבל הבן אדם מצליח מאוד כבר 5 שנים רצוף בAL. יכול להיות שהוא אחד ברשימה של הברורס. נראה באמת שיש התקדמות בין טוריאלבה לרוקיז אבל הם שומרים על אפשריות פתוחות: בארט ולה-דוקה. מאט הרג'ס צפוי להחליט היום או מחר לאן יילך. נראה שיחזור לרוקיז בדיל של שנה אחת אבל הוא רוצה ויכול לעזוב בשביל שנתיים. דיווח מהDR: הרויאלס וה...אורילוס מובילים את "המירוץ" אחר חוזה גיאן. אני מניח שזה נחשב הצעד המטומטם שבולטימור תעשה באוף סיזן הזה...על הרויאלס ידענו, והם עדיין הפייבוריטים אבל נשמע שיש עוד כמה קבוצות במירוץ - אולי גיאן ישיג את ה3/30 שהוא רוצה. הדיווח קצת ישן...בן יותר משבוע. ועוד משהו שהעדפתי לא להזכיר כי זה סתם NON-STORY...האנק סטיינברנר גילה את אמריקה ואמר שהטווינס מדברים עם היאנקיז על סנטנה. עכשיו פתאום אנשים מתעוררים ומדברים על זה, כשכל מי שעקב קצת אחרי האוף סיזן הזה ידע את זה ולא צריך להיות מופתע במיוחד אני בטוח שבריאן קאשמן יישמח כשיקום בבוקר ויגלה שהבעלים שלו ממשיך לתאר את כל צעדי הקבוצה לתקשורת. האנק הזה הוא מקרה אבוד...כמו אבא שלו. ובאותו הקשר, הדיבורים בין בוסטון לטווינס בקשר לקוקו קריספ "מתעצמים". 2 דברים אפשר להסיק מזה: שבוסטון לא מתכוונת ללכת חזק על סנטנה והם רוצים לשלוח את קוקו לטווינס בלי קשר. (אחרת למה לא לחכות ולהכניס אותו בטרייד אפשרי של סנטנה). או שהדיבורים האלו הם על קריספ בטרייד של סנטנה...

קצת יותר על סנטנה, בדארד, קבררה וכאלה

הדיבורים בין האיינג'לס למארלינס לגבי מיגל קבררה די הגיעו לנק' ללא מוצא. נראה שלאיינג'לס אין באמת שחקן שהם לא מוכנים לעשות לו טרייד מבין כלי הטריידים שלהם (ווד, קנדריק, מת'יס, סנטנה, סאונדרס, אדנהארט, רג'י וויליטס) אלא שהם מוכנים לוותר על כמה קומבינציות ספיציפיות של השחקנים האלו והקבוצות לא מצליחות למצוא התאמה. אם זה הקטע אז יש מצב שזה ייפתר בקרוב...אבל אם זה קנדריק או אדנהארט ספיציפית כמו ששמענו בעבר או משהו אז אולי לא. גם בין הדודג'רס לבולטימור לגבי בדארד הדיבורים נעצרו. הדיבורים עלולים להתחדש אם יקרה משהו עם מיגל קבררה. המארלינס והאורילוס רוצים פחות או יותר את אותם שחקנים מהדודג'רס עבור קבררה/בדארד - כנראה עם מאט קאמפ באמצע. הדיילי ניוז מדווח שהיאנקיז יציעו הצעה כזאת בערך לטווינס עבור סנטנה: פיל יוז, מלקי קבררה ועוד פרוספקט: כנראה אוסטין ג'קסון או אלן הורן. אם הדיווח שהטווינס רוצים את יוז/קבררה/ג'קסון היה נכון אני מאמין שזה היה כבר מסוכם הטרייד הזה...הטווינס צריכים לרצות יותר. בכל מקרה, היאנקיז נראים כפייבוריטים הברורים להביא את סנטנה. קצת בקשר לזה...הבוקר דיווח הגלוב שהדיבורים בין הרד סוקס לטווינס מתקדמים בעניין קריספ: בונוס אפשרי נוסף לרד סוקס לעשות טרייד עם הטווינס עכשיו: זה די יוציא את קבררה מטרייד אפשרי של היאנקיז לסנטנה. הטווינס לא יצטרכו אותו. ליאנקיז עדיין יש את הכלים לעשות טרייד כזה, אבל זה יכול להקשות עליהם. וגם...המטס מעוניינים בסנטנה. מפתיע, נכון? עכשיו זה רשמי...והם לא מוכנים לוותר על בלטראן, רייס או רייט בשבילו. הטווינס לא היו רוצים את בלטראן בכל מקרה, אבל הם בטח הזכירו את רייס כהצעה ראשונה...הם גם ידרשו חלון של 72 שעות לדבר איתו על הארכת חוזה. בלי קשר, המטס מעוניינים בשון שאקון, כנראה בתור סווינגמן - רילבר/סטארטר. הוא רוצה להיות סטארטר, וידוע על הרוקיז שרוצים אותו בתור רילבר. הדיאמונדבאקס הציעו (לפני 10 ימים) לקורודה הצעה והם מחכים לתשובה. גם הפיליז הציעו לקורודה, שצפוי לקבל משהו כמו 3-4 שנים ו10-11 מיליון לשנה. המרינרס (שכבר שלחו נציגים ליפן לדבר איתו) מובילים את המירוץ הגדול, שמעורבות בו הרבה קבוצות. הדיבאקס לעומת זאת צפויים להיות מעוניינים בג'ו בלנטון והארן מהאייז וגם ארווין סנטנה וג'רמי בונדרמן בניסיון שלהם להביא סטארטר. עוד דיווח מהDR (צריך להתייחס בזהירות לדיווחים האלו, הם לא הכי אמינים), האמת דיווח מלפני 20 ימים טובים ככה. חוזה וולורדה מחפש מהדיאמונדבאקס חוזה של 4 שנים ו50-60 מיליון(!!!). נשמע שהוא רוצה שישלמו לו כאילו הוא היה עכשיו FA אחרי שנת הקריירה שלו אשר הוביל בה את המייג'ורס בסייבס. הוא עוד לא FA לשנתיים, ואם זה מה שהוא רוצה...אולי חכם לדיבאקס להתחיל לחקור את עניין הטרייד בו. הדודג'רס "מצפים" שג'ף קנט יחזור אליהם וישחק 2B ב2008. הסוכן שלו טוען שקנט עדיין שוקל פרישה, אבל קולטי מתנהג כאילו קנט בחיים לא שקל והוא לא שמע על שינוי בתוכניות שלו... הדודג'רס גם מתעניינים בטוני קלארק. בתקווה שזה להיות באקאפ 1B. היאנקיז דיברו עם דיוויד ריסקי, הוא מצטרף לרון מהיי וטרוי פרסיבל כרילברים שהיאנקיז דיברו איתם בחורף הזה. הם נראים די אדישים לגבי הבולפן שלהם. הקארדינלס לא יהססו לשלוח את הפיצ'ינג הצעיר שלהם (רייז, ג'ונסון, טומפסון) בשביל פיצ'ינג יותר מוכח. הם עדיין מעוניינים בקרלוס סילבה וקייל לוהש מהFA מרקט. לא שומעים יותר מדי על לוהש...הוא בטח מחכה למפסידים על סילבה. הקאבס פתוחים לטרייד של מארק פריור. הם מעדיפים לעשות לו NON-TENDER ולשחרר אותו מאשר לתת לו חוזה ל2008 בלבד. כזכור הם רוצים אופציה ל2009, כך שאם הוא יצליח ב2008 הם יוכלו לשמור על התוצאות של הסיכון שהם לקחו איתו לעוד שנה...הם לא מעוניינים שהוא יצליח ב2008 ואז יעזוב לקבוצה אחרת כשחקן חופשי בחורף הבא אחרי שהם חיכו איתו כל הזמן הזה...אי אפשר להאשים אותם. בגלל זה, הם פתוחים לטרייד שלו. יש להם עד ה12 בדצמבר להחליט. ידוע שהפאדרס מעוניינים בו, אבל הם לא יהיו היחידים. (מה שמוזר זה שאני לא סגור על זה שהוא שחקן חופשי אחרי 2008...זה אמור להיות 2009 בגלל שהשנה הזאת לא נחשבה כי הוא לא שיחק...לא ברור) הרויאלס מכחישים דיווחים מהDR שהם קרובים להחתים את חוזה גיאן. בנוסף, נשאר רק פיזיקל ליאבוטה הרילבר היפני כדי שהחוזה שלו עם הרויאלס יהיה רשמי. שנתיים, 6 מיליון (כמו קוביאשי) ואופציה של הקבוצה לשנה שלישית. הפיליז ורנדי וולף ב"דיבורים רציניים". הסוכן של דוטל הודיע: הוא בריא ב100% ולא יהיה אכפת לו לחתום במקום שלא יהיה קלוזר...והמטס מתעניינים.

omri1234567

New member
תראה איזה שחקנים האיינג'לס מוכנים לוותר

בשביל כבררה אני מאוד מאמין שהם יכולים להגיע להסכם!! רק צריך לסגור על איזה שחקנים הוואי קנדריק כניראה סופית יילך וזה די מובן כי הוא בראש רשימת הטרייד הזה בנוסף לזה יילך פיצ'ר טוב אני חושב שגם קאצ'ר (מת'יס) כי המארלינס צריכים קאצ'ר טוב יותר וכול השאר זה מי שהם ייסגרו בנינהם רק שיגיעו כבר להסכם אם הוא יחתום אצלינו ניהיה קבוצה ממש טובה שנה הבאה! שון פיגינס איזטוריס גררו כבררה האנטר גרט אנדרסון קייסי קוצמן גארי מתיוס ג'וניור \ חואן ריברה מייק נאפולי ליין אפ נחמד ביותר!! מוכן לראות כזה ליין אפ עם פיצינג של: לאקי אסקובר וויבר גארלנד סאונדרס? סנטנה? אנדרהט אולי אפילו(למרות שאומרים שיש לו עוד שנה עד למייג'ורס) , הכול תלוי בטרייד במידה ויהיה!!!

גאמונס בESPN אמר שטרייד

של קבררה לאיינג'לס יכול להיגמר עד סוף השבוע הבא (ווינטר מיטינגס?)... ותכף אני אעדכן על סנטנה ליאנקיז... (מה נשאר לדודג'רס?
בדארד?)

שמועות סנטנה ליאנקיז הולכות וגוברות

נתחיל מהישן לחדש...(זכרו מה כתבתי לפני כמה שעות על מה שהיאנקיז יציעו...) -ג'ו היימן מדווח שהטווינס פתחו את דיבורי הטרייד עם דרישה מהיאנקיז של אחד משלישיית יוז/ג'ובה/קנדי (מדהים איך כולם מנסים לדחוף את קנדי יחד עם יוז וג'ובה כאילו הוא מתקרב לקרסוליים שלהם), מלקי קבררה וכנראה עוד פרוספקט. מבוסטון הם מבקשים את אלסבורי + אחד מלסטר/באקהולץ (את לסטר/אלסבורי אני עושה מיד...). לסנטנה יש נו טרייד (NTC) מלא והוא יכול לשלוט בלאן הוא יילך. הוא מעוניין ביאנקיז אבל גם בוסטון וקבוצות LA הם אופציות אטרקטיביות. בוסטון לפי הדיווחים לא עם המוטיבציה הכי גבוה להביא את סנטנה. הרי בשבילם זה יהיה רק בונוס להוסיף אותו לפיצ'ינג שלהם, זה לא מה שהם חייבים בכל מחיר. בגלל זה הם די לא מעוניינים להעביר את אלסבורי או במיוחד באקהולץ, אבל כולם על השולחן בטרייד (ת'יאו אמר הבוקר. כמובן שאם היה אפשר חבילה של לסטר/קריספ הטרייד כבר היו גמור... LA מחכים לראות מה קורה עם קבררה...אם האיינג'לס יביאו את קבררה הם בחוץ, ועם הדודג'רס אף אחד לא יודע מה קורה. ככה שזה נראה שזה היאנקיז ו...עצמם? בוסטון אם הם רוצים... -אז התברר שהטווינס שלחו 2 חבר'ה מה40 מאן רוסטר שלהם לAAA ובעצם הורידו אותם מרוסטר. יש להם עכשיו 37 שחקנים ברוסטר ו36 אם הם משחררים את מונרו. הטווינס בדר"כ משאירים מקום אחד או 2 מקסימום לראות אם יש שחקנים מעניינים בRULE 5 DRAFT אבל 3-4? זה יכול לרמוז על טרייד קרוב השבוע של 3 על 1 או משהו... נניח שהיאנקיז מביאים את סנטנה ומחתימים אותו להארכת חוזה*, אני אהיה מופתע האמת שהטווינס לא יוכלו להביא יותר מיוז/קבררה/ג'קסון-הורן. אני מקווה שזה סתם בדיחה שקנדי מוזכר שם, כי אם יוז/ג'ובה/קאנו לא בטרייד כזה הטווינס צריכים להתבייש...(כי אז אין כבר הבדל בין לסטר/קריספ/לאורי-מסטרסון) (*-איזה מצחיק זה יהיה שנה הבאה לראות אם היאנקיז לא ייקחו אליפות אחרי אוף סיזן שהם החתימו את השחקן הכי טוב בבייסבול ב300 מיליון דולר ואז הביאו את הפיצ'ר הכי טוב ען ב150 מיליון?) אבל קודם נחכה ונראה איך זה יתפתח בימים הקרובים...

שכחתי חלק

אם היאנקיז עושים טרייד לקבררה אפשרות אחת היא לתקוע את דיימון בCF (בהצלחה), מטסוי לLF, ג'יאמבי הוא הDH ובטמיט חולק את הזמן עם דאנקן ב1B...אבל יש סיכוי לא קטן שבמקרה כזה היאנקיז יילכו על רואנד/ג'ונס בCF.

omri1234567

New member
בכול מיני פורומים של האיינג'לס מדווחים

שיש טרייד כמעט סגור בין מינסוטה טווינס לאיינג'לס שהולך ככה : ג'סטין מורנו בשביל קייסי קוצ'מן וארווין סנטנה!! לא יודע איך זה הולך אבל לי זה נשמע טוב! וואי כמה האיינג'לס עובדים באוף סיזן הזה סוף סוך מנסים ריגינס ה- GM החדש כבר מוצא חן בעיניי הוא לא פחדן כמו סטונמן יכול להיות שאולי נאבד פרוספקטס אבל רואים שהוא רוצה תוצאות במיידי אבל חשוב לזכור שכול טרייד לכבררה עדיין טוב לאיינג'לס כי כבררה צעיר ואם הם יצליחו להחתים אותו על חוזה ארוך טווח זה מעולה ומשתלם לנו בנוסף טורי האנטר אחרי עונה מעולה בתקווה שהוא ימשיך ככה ואני רואה את האיינג'לס מגיעים רחוק יותר משנה שעברה(אם לא ניפגוש את בוסטון בבוסטון)

משעשע...

כן זה שמועה מתחנת רדיו בקליפורניה...תסלח לי שאני צוחק...אין לטווינס סיבה לעשות את זה (טרייד למורנאו), גם אם כן זה טרייד רע בשבילם...אבל זה בהחלט אחד מהטריידים המשעשעים ששומעים בתקופה הזו באוף סיזן. ולא הייתי בונה על טורי האנטר להמשיך את שנת הקריירה/חוזה שלו...האמת שלא הייתי בונה על זה שהוא יחזור על זה בשום שלב בחוזה.

יפניים - קורודה ופוקודום

חשבתי לפתוח שרשור חדש כבר אבל היפניים האלו לא שווים שרשור חדש עדיין...יש לי הרגשה שתהיה איזו החתמה או טרייד במהלך היום ואז אני אפתח כבר חדש. הנמרים היפניים (Hanshin Tigers - קבוצה מיפן) אשר הציעו לפוקודום 4/18.5 מיליון הורידו את ההצעה שלהם מהשולחן. נראה שהם הולכים על לו פורד במקום פוקודום
זה משאיר לOF את הענקים היפניים כקבוצה היחידה שהציעה לו חוזה מיפן. קבוצתו לשעבר - הדרקונים - מחוץ למירוץ. בארה"ב הוא גם ירוויח יותר (3/30?) וגם יותר קבוצות מתעניינות בו (ריינג'רס, קאבס, מטס, ג'ייאנטס, וויט סוקס ופאדרס)...אני לא מבין הוא עדיין שוקל את זה. עוד אחת מהשמועות שרצות באינטרנט: בוף בונסר לטמפה. זהו, אין עוד פרטים. ככה שאם נערב בין השמועות לדיווחים יותר מבוססים הטווינס עובדים כרגע על טריידים למורנאו, ניית'ן, סנטנה, גרזה ובונסר
ההצעה של אריזונה לקורודה: 3 שנים ו27 מיליון. לא נראה לי מספיק. גם הרויאלס במירוץ. הדודג'רס שלחו גם הם 3 אנשים ליפן לדבר עם קורודה, כולל סאיטו הקלוזר. אם סנטנה יילך, ג'ו ניית'ן בדרך...מדווח קן רוזנטל. למרות שגם בלי סנטנה הם יכולים להתמודד ב2008 נראה שהם יילכו כבר על REBUILDING....ניית'ן יכול להיות מצורף לסנטנה בטרייד ליאנקיז או רד סוקס, אבל סביר להניח שהוא לא ירצה להיות סט אפ מן בשנת חוזה שלו (לא שיש לו דרך להתנגד לזה). הברורס בטח יתעניינו ובהחלט יש להם את הכלים לטרייד כזה. מטס הלכו חזק על אריד בדארד בGM מיטינגס אבל בולטימור לא הייתה מוכנה לוותר על השמאלי, הם מעדיפים להחתים אותו על הארכת חוזה וכבר הציעו לו הצעה. דאג ברוקייל ירוויח 2.5 מיליון שנה הבאה. ג'ייסון קנדל ירוויח 4.25 מיליון (כמו אסטרדה בערך). כתב ממינסוטה מעשן משהו. הוא מציע את סנטנה, ניית'ן וקרלוס סילבה בשביל פדרויה, פפלבון, לסטר, אלסבורי ובאקהולץ. התגובה היחידה שלי תהיה שקרלוס סילבה FA כך שיהיה קצת קשה לשלוח אותו בטרייד. דיווחים סותרים אם בוסטון מסרבים להכניס את אלסבורי או את באקהולץ לטרייד. יכול להיות שבוסטון שומרים על שקט עד הרגעים האחרונים שהטווינס קרובים לסיכום עם היאנקיז ואז בוסטון מתקשרים ואומרים "ואם נכניס את אלסבורי...". יכול להיות גם שהם לא באמת לא כל כך להוטים להביא את סנטנה. זה סותר את הדיווח של הבוסטון הרלד שהם באמת מדברים עם הטווינס במטרה להביא את סנטנה. האיינג'לס מבהירים שלמרות קבררה, הם עדיין במירוץ. זה הולך להיות הסיפור של הווינטר מיטינגס...איזה ווינטר מיטינגס הולכים להיות. אם היאנקיז באמת רוצים אותו, לא צריך להיות משהו שבאמת יעצור אותם. הרד סוקס רצו 3 פרוספקטים מהריינג'רס (גבארד, מרפי ובלטרה?
) תמורת קריספ, הריינג'רס לא היו מוכנים לווותר על אחד מהם. יש גם שמועות שהטווינס קרובים למצוא CF, אבל זה לא בהכרח קריספ.

למעלה