קרישיות יתר

קורל90

New member
קרישיות יתר

היי בנות, לפני שלושה חודשים עברתי גרידה בעקבות ירידת מים בשבוע 16 שכנראה נגרם בגלל היפרדות שליה. מאז ביליתי לא מעט ימים כאן בפורום ומאד חיזקתן אותי. תודה! היום קיבלתי תוצאות של בדיקת דם של קרישיות יתר ומסתבר שיש לי בעיה בנושא.... כל התחושות הקשות כמובן חזרו... חוסר הביטחון והתחושה שמשהו לא בסדר אצלי והדברים אף פעם לא יסתדרו... האם מישהי חווה דבר דומה? אשמח לשמוע פרטים על תופעה זאת ממישהי שחוותה אותה האם הטיפול עוזר וניתן לעבור הריון בשלום? מה המינון הממולץ של התרופה? האם יש צורך בהתייעצות עם המוטולוג או שמספיק ללכת לרופא הנשים שלי? וכל מידע אחר יעזור וירגיע. תודה רבה.

אז ככה

אני גם עם בעיה של קרישתיות ולוקחת קלקסן. את חייבת המטולוג!! ממליצה על פרופסור מרטינוביץ שיושב ברמת גן. תתיעצי עם בנות מפורום הריון בסיכון... כי חש הרבה עם בעיה של קרישתיות. את יודעת מה אובחנת? יש מספר סוגים ורמות ולפי זה יקבע הטיפול. בהצלחה. ואני מצטערת שחווית מקרה כזה אבל טוב שאיבחנו אותך בזמן.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

בעית קרישיות ניתנת לטיפול . בהחלט מומלץ ללכת להמטולוג שמתמחה בהריון ולא לרופא המשפחה. פרפ' מרטינוביץ הוא איש מקסים ומאוד מקצועי. מקבל דרך המאוחדת. הוא מנהל את מחלקת המופליה בתל השומר. באיזו קופה את? ממליצה גם ללכת להתייעצות אצל פרופ' קופרמינץ באופן פרטי ולקבל החזר מהקופה על התייעצות. במכבי יש גם את דר' אופירה שאת שם המשפחה אני לא זוכרת כרגע. הכי חשוב שתרגעי כי לבעיה הזו יש טיפול והוא יעיל ביותר. מכירה המון נשים שלאחר טיפול בקלקסן ילדו תינוקות מדהימים ובריאים. את יכולה גם להתייעץ בפורום הריון בסיכון. בהצלחה.

קורל90

New member
קרישיות

תודה רבה על העצות. אני נמצאת במעקב פרטי אצל ד"ר אלי רימון, הוא עובד יחד עם פרופ קופרמינץ באיכילוב (הם מקבלים באותו המשרד) הוא מקסים ומקצועי מאד ואני סומכת עליו. הוא בעצם רופא נשים ולא המטולוג, ולכן בעצם אני צריכה ללכת גם להמטולוג, נכון? אני במכבי, מכירות המוטולוג טוב במכבי? פרופ מרטינוביץ מקבל פרטי? בנוגע לתוצאות הבדיקה עדיין לא קיבלתי את כל התוצאות אך ממה שקיבלתי ויצא מהטווח הוא: Antitrombin III activity התוצאה: 76 בטווח של 80 עד 110 PTT (sensitive to LAC) התוצאה: 48.3 בטווח של 28.72 עד 46.43 מישהי יודעת מה זה אומר? אני הולכת לרופא ביום חמישי ועד אז אני מתחרפנת.... תודה.

למעלה