קרירות,מצב מדכא...

קרירות,מצב מדכא...

שנינו עובדים ביחד-ואנחנו ממש לא מדברים אחד עם השניה,לא בקשר לא כלום,אפילו בקושי שלום שלום-כמו שני אנשים זרים-כאילו מעולם לא היינו ביחד...אפ'חד לא היה מתאר לעצמו שאי פעם הכרנו לפני כן... מה אתם חושבים על מצב כזה?

jenni Mor

New member
זה תלוי..

הייתם פעם ביחד ביחד? או שסתם רק הכרתם אחד את השניה... אני מניחה שהייתם ביחדד... אז במצב כזה, זה תלוי איך זה נגמר ביניכם.. אולי הוא נפגע ממך? אולי הוא כעס עלייך? אולי הוא סתם לא רוצה לחזור אחורה... יש הרבה סיבות אפשריות...

היינו ביחד

תקופה לא קצרה- אני אגיד לך... בפעם הראשונה שהוא ראה אותי-הוא אמר לי שלום-וגם ניסה לדבר איתי-אבל לא ממש התייחסתי,אז מאז... בכלל לא מדברים,בקושי שלום.

שזה טבעי ולגיטימי...

שנראה לי שזה עדיף על פני להיות דביקים גם אחרי שנפרדים... שזה מרגיש מוזר כשאדם שהיה מאוד קרוב הוא עכשיו כמו זר, אבל זה פשוט חלק מהחיים...

כן זה מאוד מוזר...

יש בנות בעבודה שאני מכירה מהעבודה,והן מדברות איתו...ואני חושבת לעצמי בלב,הן בחיים לא תדענה שאי פעם הוא ואני היינו ביחד-ובעצם הוא האקס. או יותר מוזר מזה ,זה לשבת,גב אל גב,הוא אליי ואני אליו,כשאני מדברת עם חברים מהעבודה שלו...והם לא מתארים לעצמם שהוא ואני מכירים. אני לא יכולה להגיד שזה כואב לי-כשאני שם ואנחנו לא מדברים,זה לא ממש אכפת לי,מודה בהתחלה טיפה הפריע,אבל די התרגלתי לזה,זה רק קצת...מוזר,הבנאדם שהיה הכי הכי הכי קרוב אליי בכל מובן של המילה,ידיד נפש,וחבר טוב...הבנאדם שהייתי פתוחה איתו..בכל מצב,ברגעים הכי אינטמיים,ושהייתי משתפת אותו במחשבות שלי... זה מוזר,שהיום אנחנו הכי רחוקים-זרים זה לזה,אבל אני חושבת שזו החלטה הדדית של שנינו-נסינו להיות ידידים-זה לא הלך...כי הייתה המשיכה, והיי ביי שלום ולדבר,באמת זה מחזיר אותנו אחורה,זו החלטה הדדית של שנינו,גם אם היא לא נקבעה מראש,כנראה, רק קצת מוזר,קצת הרבה

אולי הגיע הזמן לחשיבה שנייה

אולי הלא לדבר שהיה לפני תקופה מסוימת היה נורא נכון לאותה התקופה ועכשיו זה השתנה וכבר לא כל כך נכון, עכשיו שאתם עובדים גב אל גב זה לא נוח ולא מתאים.... ולא חובה להיות ידידים, אפשר פשוט להיות אקס ואקסית שהם גם קולגות לעבודה - מילה פה מילה שם בלי לחץ....

לא

קשור ללא נוח...עם ידידים שלי לעבודה,אני מדברת כשאנחנו יושבים גב אל גב... פשוט לא יודעת...כן-לא רוצה גם שנהיה ידידים.פשוט בהפסקות אנחנו ממש כאילו אפשר להגיד עומדים אחד ליד השניה,היה גם קטע שישבנו בקבוצה ,והיה אחד כאילו שחצץ בין שנינו לא בכוונה,והסטיאוציה הזו שלא החלפנו מילה...מוזרה.אבל שוב,זה רק מוזר...

יום טוב

אם אתם מחבבים זה את זה, כדאי שתיצרו קשר. אם את מחבבת ורוצה אותו לקשר, פני אליו, התעניני בו ובחייו הרגשיים והיי טובה ונעימה אליו.

מה מוזר בזה?

יש אנשים שחיים אחד עם השני עשרות שנים ואז הם מתגרשים והופכים לא רק לזרים אלא לאוייבים מושבעים......

נכון

אם יש ילדים הסיפור משתנה-ועדיף לשמור על ידידות מנימלית בשביל ילדים. אבל לגבי סתם זוג שנפרד...אני חושבת שכן

הקיצר...

לפחות הגענו למסקנה אחת.... שאי אפשר לחזות מראש איך מערכת יחסים זו או אחרת תסתיים.....והכל אפשרי... לרוב אנשים נוטים להעלם לגמרי, להפוך לזרים ולעבור הלאה לפרק הבא בחייהם. הם מעדיפים "למחוק" מה שהיה ורק ככה הם מצליחים להתמודד עם המציאות החדשה...(אגב ...ההרגשה שלי זה שהוא פשוט עוד סוחב משקעים ממך ולהתעלם זאת הדרך שלו להתמודד עם זה) ואלה שיש להם ילדים פשוט נאלצים לשמור על קשר רק בגלל העובדה הזו...שיש להם ילדים... אבל אם זה היה תלוי רק בהם הם היו הופכים לזרים גמורים... טוב נו...זה לא כל כך בקיצר...

אני מרגישה

שלא יודעת.לפעמים בא לי לעזוב את העבודה מהסיבה הזו-אבל חברה שלי אמרה לי שלא שווה לי לעזוב את העבודה הזו בגללו-ופשוט שאני אתייחס אליו ואדבר איתו כמו עם כל אחד אחר...ואנחנו לא צריכים להתייחס אחד לשניה כאל זרים. אני חושבת שהמשקעים הם הדדיים. נשאר שם משהו, תאכלס,אני מתגעגעת...מתגעגעת אבל לא אליו-אני מתגעגעת לאותו הבחור שהכרתי וראיתי בפעם הראשונה,מתגעגעת לאהבה המטורפת שהייתה בהתחלה...לפני שהתחילו הוויכוחים והכל... אני רואה אותו היום ואני פשוט לא מבינה... אני רואה אותו בעבודה,מצד אחד אני מרגישה שהכל נגמר ,שאני לא אוהבת אותו, אבל מצד שני כשאני רואה אותו מדבר שם עם מישהי-באיזשהו מקום אני מתעצבנת, אני לא רוצה את זה ככה-לא רוצה להיות ברוגז איתו. אני יודעת שלא חייבים להיות ידידים-אבל עכשיו אחרי שעברה תקופה מסויימת והכל נרגע...אני חושבת שנוכל לשמור על קשר ידידותי, זה די מוזר אבל אחרי תקופה ארוכה בעבודה שהתראנו כל יום ולא דיברנו-פתאום נדבר...אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני מנסה לחזור אליו או משהו-כי זה ממש לא ככה, רק חושבת שאין סיבה לא לדבר....אפילו סתם שלום שלום, מצטערת על החפירה

תשמעי חומד...מבינה אותך...

רוב האנשים שנפרדים נעלמים באמת פיזית ולא נאלצים לראות אחד את השני במסדרון לאורך תקופה ארוכה מאוד ואז כשבמקרה הם נפגשים הם פתאום מבינים שזהו...זה נגמר ...ולא מרגישים כלום יותר...חוץ מזכרונות ... זה בדרך כלל מה שקורה... במקרה שלכם...זה לא ככה....במקרה שלכם חסר הזמן הזה של ה"רחוק מהעין רחוק מהלב" שהוא בעיקרון זמן חשוב בפרידה , זמן של התאוששות...זמן של קבלת המצב... אולי בעצם זה להיפך...והוא זה שהמשיך הלאה וחיי פשוט את חייו...ואת זאת שקשה לה להתמודד עם זה? אבל לעזוב מקום עבודה בגלל זה...ממש לא! את תצטרכי להבליג על רגשותייך המעורבים כמו שהוא עושה... וחלק מההבלגה שלו בא בצורה של התעלמות... כי ככה זה... וכנראה שבגלל עצם העובדה שאתם מתראים בעבודה כל יום התהליך הזה של ההתאוששות יקח קצת יותר זמן מהרגיל... את מבחינתך תתנהגי רגיל ותהיי נחמדה , תגידי שלום ,אפילו אם הוא מתעלם... תבליגי על הקנאה שלך לראות אותו עם אחרת... כי כן...זו קנאה מסויימת... אולי אפילו סוג פצפון של רכושנות כלפיו...כי פעם הוא היה שלך....?! אני מאמינה שגם הוא מתמודד עם זה ככה... בגלל זה הוא השתנה...ואת צריכה גם להשתנות... וברור שנשאר משהו... מכל אחד שאהבנו נשאר משהו בלב...ככה זה אצל כולם...אבל זה עובר...

דבר ראשון תודה על התגובה

כן כשאני רואה אותו מדבר עם אחרת,אני מנסה להבליג,ומצליחה...באותו רגע זה אומנם מפריע לי טיפה,אבל אחרי כן כשאני מסיימת לעבוד או משהו אני שוכחת מזה,ויותר מזה,עם אותן בנות שיוצא לו לדבר-סתם ככה אפילו בידידות,אני מדברת...וזה די מוזר. אני אגיד לך למה אני רוצה לעזוב את העבודה-כי התחלתי לעבוד שם אחרי שנפרדנו-ובאיזשהו מקום לא הייתי צריכה לבוא לעבוד שם מלכתחילה,זה כאילו לא נותן להתנתק לגמרי-זה לא כאילו-זה באמת. אני פשוט לא מסוגלת לקבל פרידות-וזה לא קשור אליו-כזו אני. אני מבינה שזוג לא תמיד מסתדר,ונפרדים. אבל קשה לי לקבל את זה-שבסופו של דבר מה שנשאר זה זיכרונות-אז מה,בעצם כל קשר שלי ישאר כזיכרון?עד שיגיע האחד...?! היה לי איזה מישהו שיצאתי איתו תקופה מסויימת,ואחרי איזה חודש ראיתי אותו שוב במקרה-וואלה לא היה אכפת לי-באמת אליו לא הרגשתי כלום,ומבחינתי הוא היה כסתם זיכרון,אבל זה כי לא הייתי איתו תקופה ארוכה. אבל ברגע שאני עם מישהו תקופה ארוכה,ואז נפרדים-כל הרגשות שהתפתחו וכל זה,זה בעצם שוב להפרד גם מהם-לשכח מהם- זה לא שהוא ואני נפרדנו מחוסר אהבה-יום אחד ,מישהו מאתנו אמר "זהו,אני לא אוהב\ת"קם והלך. אהבנו מאוד...וזה מה שמכאיב,זה נגמר עם אהבה...אבל נגמר בגלל שלא הסתדרנו. מקווה שהצלחת להבין אותי...ברגע שנפרדים עם אהבה-אפילו שעם התקופה של הפרידה היא דועכת,אי אפשר להשאיר קשר כזה כסתם זיכרון...אני לא מסוגלת לקבל את זה שזה סתם זיכרון-למרות שמצד שני אני ממש לא רוצה לחזור-כי אני יודעת שהוא ואני לא מתאימים .אז אני ממשיכה בחיי',ויוצאת עם גברים אחרים,זה לא שאני כל היום חושבת עליו ובוכה-ממש לא.המשכתי בחיים שלי,עבודה,לימודים,צבא...אבל לפעמים נוצר מצב-שיוצא לי לחשוב עליו ועליי...ואז באים מעט געגועים. ואולי באמת זו הבעיה-שאני לא מסוגלת לקבל את זה?! סליחה על החפירה, ותודה...

אם ככה...

ואם יש לך מקום עבודה אחר...אבל בטוח...(לא להתפטר סתם ככה ) אז אולי יקל עלייך באמת לעזוב את מקום העבודה ... אני מבינה אותך מאוד את נשמעת לי צעירונת (אל תפגעי) ואני חייבת להרגיע אותך... שככל שהזמן עובר וחווים יותר פרידות (וחס ושלום אני לא מאחלת לך עוד שכאלו אבל ככה זה בדרך-כלל .. לפחות עד שמוצאים אתהאחדהנכון) אם את רוצה אספר לך סיפור קצר...פרי דימיוני..ממש קצרצר...מבוסס על כמה אמיתות מהחיים של כולנו.... *** ביום הראשון של הפרידה הרגשתי חזקה נורא....מן תעתוע שכזה... בשבוע שאחרי הפרידה ...פתאום הרגשתי עצובה נורא.....ובכיתי שבוע שלם און אנד אוף...הכאב בא בגלים מלוחים.... אחרי זה התחילו ניצני אהבה חדשה לפרוח.....בחור חדש ונאה חיזר אחריי...ונעניתי... אבל אז יום אחד עברתי ליד הבית "שלו" בטעות, ורוחי נפלה.... עבר חודש וניצני האהבה החדשה הפכו לפרחים יפים... ואז שוב ראיתי את המכונית "שלו" במקרה .. והיתה לי צביטה קטנה בלב.... גמלתי החלטה בלבי....להתרחק מכל מקום אפשרי ש"הוא" עלול להיות בו... עבר עוד חודש ...ופרחי האהבה החדשה נשאו פירות...מתוקים ... ואז ראיתי "אותו" במקרה ברחוב... חייכנו ואמרנו שלום ומה שלומך?...סתם שיחה בטלה... ואחרי שהוא כבר יצא משדה הראייה... לא האמנתי....כמה כלום שלם נמצא במקום שפעם היה החלק שלו בלב שלי.... התגברתי...בטח עד לפעם הבאה... מקווה שהבנת שהבנתי אותך מאודדדדדדדד אז אל תדאגי הכל יעבור....

למעלה