קריקטורה של ג'ולי. יש קונים? :)
ס סוזן50020 New member 22/6/03 #6 נחמד, אך זה לא כ"כ מבליט את אופיה למעשה אני יכולה לצייר אותה ממש, אך אחרי הבגרות באזרחות השבוע, אז אעשה זאת במיוחד בשבילכם .....ו בחינם!!!!!
נחמד, אך זה לא כ"כ מבליט את אופיה למעשה אני יכולה לצייר אותה ממש, אך אחרי הבגרות באזרחות השבוע, אז אעשה זאת במיוחד בשבילכם .....ו בחינם!!!!!
P ProZaC Baby New member 22/6/03 #7 מממ מפחיד בטירוף..../images/Emo18.gif סוזן בהצלחה בבגרות שלך..! {וגם שלי } שיגמר כברררררררררר
Y YONNY1981 New member 22/6/03 #8 לצייר ממש? כלומר להעתיק תמונה? את באמת יכולה לעשות את זה? ד"א את צודקת לגבי האופי אני אשתדל יותר בפעמים הבאות...
לצייר ממש? כלומר להעתיק תמונה? את באמת יכולה לעשות את זה? ד"א את צודקת לגבי האופי אני אשתדל יותר בפעמים הבאות...
ס סוזן50020 New member 22/6/03 #10 אכן...../images/Emo9.gif אך ציוריך מדהימים!!!ראיתי אותם באתר של הבמה, ונדהמתי מכישרונך, וואלה דווקא חשבתי שאני הכי כישרונית באשדוד... וגנבת לי את הכתר... וכדי שתוכל לשפוט את כישרוני אז הנה הקומיקס שלי.....
אכן...../images/Emo9.gif אך ציוריך מדהימים!!!ראיתי אותם באתר של הבמה, ונדהמתי מכישרונך, וואלה דווקא חשבתי שאני הכי כישרונית באשדוד... וגנבת לי את הכתר... וכדי שתוכל לשפוט את כישרוני אז הנה הקומיקס שלי.....
¥ ¥EleVatioN¥ New member 22/6/03 #12 סוזי מאשדוד?!../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif יפה לך גמאניייייייייייייייי
A A n G e l i T New member 23/6/03 #15 וגם אני........../images/Emo9.gif אנג"לינה ג"ולי האחת ויחידה אנג"לינה ג"ולי פשוט פצצה
Y YONNY1981 New member 22/6/03 #13 חחחח..../images/Emo6.gif אחלה קומיקס! מה גורם לך לחשוב שאת פחות כישרונית? את לא! חוץ מזה אני מוותר על הכתר, מלוכה זה לא בשבילי... יחי המלכה סוזן.
חחחח..../images/Emo6.gif אחלה קומיקס! מה גורם לך לחשוב שאת פחות כישרונית? את לא! חוץ מזה אני מוותר על הכתר, מלוכה זה לא בשבילי... יחי המלכה סוזן.
ס סוזן50020 New member 23/6/03 #18 אני ממקיף ג'...../images/Emo24.gif יש לי תחושה שכל אשדוד כאן....... או שפשוט האשדודים חולים על אנג'לינה ג'ולי!!!! אז, פינוקוש, רוצה לעבור לגור באשדוד..?
אני ממקיף ג'...../images/Emo24.gif יש לי תחושה שכל אשדוד כאן....... או שפשוט האשדודים חולים על אנג'לינה ג'ולי!!!! אז, פינוקוש, רוצה לעבור לגור באשדוד..?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 23/6/03 #19 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif האשדודים התנחלו פה מאפיית אשדוד