קריסת אפליקציות

קריסת אפליקציות

יש לי כמה אפליקציות שלא ניתן להפעיל, מפני שהן קורסות מיד עם הפעלתן. אני מעריך שהבעיה החלה עם התקנת IOS8 (מכשיר 4S). לא בטוח.

לדוגמא: "Grab a Fruit". אצלי קורסת תמיד, ובמכשיר אחר (4) עם IOS7, עובדת היטב. אשמח אם למישהו יש רעיון על סוגית הקריסות, וכן אם תוכלו להעיד האם אצלכם (בעלי IOS8) היא עובדת.

אגב, מדובר באפליקציה עם רעיון נהדר - יש גינות ציבוריות בהן מגדלים עצי פרי וצמחי מאכל שונים (עגבניות וכד') שמיועדים לשימוש הקהל הרחב. רק לבוא ולקטוף. באמצעות האפליקציה אפשר למצוא ולשתף אתרים כאלה.

BravoMan

Active member
זה קורא לא מעט, אחרי שמעדכנים מערכת

אפליקציות שלא עברו התאמה אליה קורסות.
לא כולן, אבל יש כאלה שכן, ובד"כ אין מה לעשות עד שהמפתחים ישחררו עדכון שמתאים לגרסה החדשה.
&nbsp
ממליץ לך לבדוק בחנות אם יש עדכון.
&nbsp
והערה בעניין הראיון עצמו:
אני לא מכיר גינות כאלה בישראל, יצא לי רק לראות עצי פרי שמקשטים רחובות פה ושם (בד"כ תפוזים סיניים), אבל אם אכן יש כאלה, בהתחשב במצב של חלק נרחב באוכלוסייה, היית ממליץ להשאיר את התוצרת לאנשים שלא יכולים להרשות לעצמם iPhone, או טלפון בכלל.
ולצערנו, יש לא מעט כאלה במדינה שלנו!

noa_f

New member
תבדוק אם אין לאפליקציה עדכון

בד״כ אפליקציות קורסות לאחר עדכון מערכת, אם הן לא הותאמו לגרסה הזו.

אין

כפי שכתבתי, אני לא בטוח אם זה אירע מיד עם עדכון המערכת. יתכן שזו אכן הבעיה, אבל יש לי מספר אפליקציות שקורסות. לכן אשמח אם מישהו יוכל לבדוק כיצד היא מתנהגת אצלו. לפחות שאוכל לפסול את החשש שמשהו לא תקין במכשיר.
נתקלתי בגינה כזו בארץ, וכך נחשפתי לנושא. לא מדובר בפעילות "חקלאית", ולכן כמות התוצרת קטנה, ולא תוכל לכלכל ניזקקים. מדובר בעיקר בחוויה, ואכן היא כזו.
&nbsp

shoosh2607

Member
מנהל
אני מוכנה לבדוק היום בערב

תודה רבה. לך ולכולם.

עכשיו זה עובד. לפחות האפליקציה שציינתי. כעצת במעלה הגבעה, הסרתי והתקנתי שוב. מה שמוזר, זה שזה היה הדבר הראשון שניסיתי כשהבעיה החלה (לפני כמה שבועות). ומאז גם ביצעתי ריסט עמוק. יתכן שעידכוני ה-IOS מאז עזרו.
אמנם יש עוד אפליקציות שקורסות, אבל עכשיו אני יודע שהבעיה בהן ולא במכשיר

uphilll

New member
ועוד משהו שאפשר לבדוק:

אני רואה שלאפליקציה שהזכרת יצא עדכון לא מזמן. יכול להיות שהיא לא היתה מעודכנת וזה מה שגרם לקריסות?
אם העדכונים לא יורדים לך אוטומטית, אולי שווה לבדוק עדכונים זמינים לאפ האחרות שקורסות.

יום נעים

uphilll

New member
הממ

לפעמים ריסט עוזר כשיש קריסות מרובות ובתדירות גבוהה.

גם הסרה של האפ והתקנה מחדש..

למעלה