קריסמס החתול

קריסמס החתול

הלך היום לעולם מלא צפרדעים וחמאה, אחרי 14 שנים של חתוליות מפוארת. קריסמס היה אורח בפורום בהקשרים שונים במשך כמה שנים, והיה ידוע כבן-דודו האבוד של שייקה.

לא יודעת למה, אלו הדברים שהוא אהב

כלומר- אהב לרדוף אחרי צפרדעים, לא בטוחה אם ממש אהב אותן.

elley

New member

een ogenblik

New member
עצוב

לא רק שהוא דומה לשייקה במראה פניו, על פי תנוחות גופו, הוא גם דמה לו בהתנהגות.

אחרי 14 שנות חיים, זה עצוב לאבד חבר. גם ללא דמיון לשייקה הייתי שולחת תנחומים, אבל הדמיון הופך זאת לאישי יותר.

כן, זה עצוב

שניים מאחי הבסיסט חלקו איתו בית 14 שנה (לאחד מהם זה חצי חיים אני חושבת) אני חושבת שלמרות שהוא באמת היה קצת מעמסה על המעבר לחיים ה"בוגרים" בשנים האחרונות, הוא יחסר להם מאוד.

הבסיסט כמובן מאוד עצוב (השנה הזו התחילה רע מאוד עבורו, אתמול היינו בהלוויה של חבר לעבודה שלו לשעבר שנרצח באכזריות לפני כשבועיים, לדוגמא) אבל הם בעיקר מחליפים סיפורי חמידות וחתוליות, ונאסוף תמונות לאלבום אני חושבת.

אני הכרתי את החתול החמוד והחצוף הזה רק ב-2010 והוא הואיל לשבת בחיקי בפעם הראשונה רק בסתיו האחרון, ואפילו לי הוא יחסר בביקורים התכופים למדי בבית המשפחה.

תודה על התנחומים, אעביר הלאה (ההשתתפות שלו בפורום הפכה לקוריוז משפחתי אצל הבחורים, זה מאוד נחמד). בהזדמנות - ד"ש לעלמה.

יעלי9

New member
כמה מזעזע העניין עם הקולגה

זה קרה באזור שלכם או בחלק אחר של העולם?

בדבלין

זה היה מאוד מזעזע, מסתבר שדייר משנה שלו פשוט מטורף וכנראה שרצח ו"טבח" אותו. עדיין לא ברור אם יהיה משפט. לקח איזה יומיים להבין מה בדיוק קרה שם והתקשורת כל פעם פרסמה והסירה את הפרטים כי הם היו נוראיים מדי. לא הפריע להם להגיע להלוויה עם מצלמות בכל חור.

הנרצח היה אדם דתי מאוד והלוויה היתה מאוד מטרידה בעיני מהרבה בחינות, לו יכולתי להתרחק מכל הסיפור בהחלט לא הייתי שם.

alma fa

New member

תודה
, הד"ש הגיע אלי עד מהרה
הוא היה חתולי טוב וחמוד ביותר, ואני מקווה שהוא אכן מדלג לו בעליצות בין המנעמים האהובים עליו..
,
(זכרון החתולים שלי שלף תחילה את התמונה הזו, אכן חתוליות מפוארת)
תנחומים לבסיסט ושאר האחים..

een ogenblik

New member
התקשתי להגיב להודעה הזו אתמול

אז פשוט שלחתי את בד"ש לעלמה.
הרבע האחרון של 2013 היה רצוף ידיעות על פטירות עבורנו, ואני מקווה שדווקא 2014 תהווה שיפור (אמנם היא התחילה במוות נוסף, אך הקומה התחילה ב2013 אז אני מנסה לשייך זאת עדין ל-2013).
גם לוויה של נרצח ברצח חסר כל טעם והגיון מוכרת לי, אך לפחות זה מן העבר הרחוק, מה שגורם לזכרונות להיות מעומעמים יותר.
להעלות זכרונות חתוליים ה-ר-ב-ה יותר מוצלח.

אני מקווה שישתפר לכולנו

אני משתדלת בתוך ראשי להתייחס לכל ההתרחשויות כ"דברים" שהתפקיד שלי בהם הוא לתמוך מהצד. למזלי הרב לא הכרתי את הנרצח, ורוב מה שקורה כרגע זה דברים שקורים לאחרים סביבי.

לשנה הזו יש הרבה עבודה, נראה שעבורכם גם, אנחנו גייסנו להקה של פינגווינים ללוח השנה, שנה הבאה כנראה נבחר באריות לפחות לינואר, כדי לוודא התחלה קצת יותר מגוננת.

בינתיים בני המשפחה מתמודדים היטב, אני חושבת שהם היו מוכנים לזה פחות או יותר. תודה שוב.

מצטערת לשמוע. והמרחק לא עוזר.

שתהייה שנה טובה.

זכרונות חתוליים: כשהגעתי להולנד ציפה לי על השולחן בחדר חתול ענק ושחור: בוריס.
עיניים צהובות ומבט שהבהיר ללא ספק שאני פולשת לטריטוריה שלו; שהחבר הוא שלי רק במידה שבוריס מתיר זאת
ובכלל, שעדיף שאדע את מקומי, שהוא בתחתית ההירארכיה בבית.
בסוף דווקא נהיינו חברים.

למעלה