קריסטל קוורץ

Elfon

New member
קריסטל קוורץ

שלום , רחשתי קריסטל קוורץ,כפי שהיה כתוב בתרגילים לשאוב ממנו אנרגיה,אני כבר יכול לשאוב אנרגיה ממקורות טבע וכו' , אפשר לעשות עוד דברים אחרים עם קריסטל זה? שמעתי שאפשר להטעין אותו באנרגיה רבה ...ספרו לי בבקשה:)

gwizard

New member
תשובה וגם ל-ljs

כעיקרון, אפשר לעשות הרבה דברים עם קריסטלים כגון: לקחת מהם אנרגיה לשימוש בכישוף, להטעין אותם באנרגיה בשביל לעשות מהם כישוף, לשבץ בתכשיטים כדי לתת את התדר הנכון, לשלב בשיקויים, להשתמש בהם להטענת חפצים אחרים וכ"ו. קוורץ הוא הגביש היחידי שהינו נייטראלי. זאת אומרת, הוא סוללה טהורה של אנרגיה ואין לו השפעה מסויימת כמו לשאר הקריסטלים. בקוורץ אפשר להשתמש לכל המטרות שכתבתי קודם וגם בשביל: מטוטלת, חוד / תחתית של שרביט וגם כאבן שאותה סוחבים בכיס ומקבלים ממנה boost אנרגטי. מושבה של קוורץ משמשת היטב להטענת חפצים אחרים. ישנם הרבה סוגים של קוורצים, אך אני מדבר ספציפית על הקוורץ הנקי והלבן. גם קוורץ גנרטור עונה על הדרישות, אך כמובן שבו משתמשים בעיקר לשרביטים ומטוטלות בגלל צורתו.

Elfon

New member
קניתי את הסוג שבא מהטבע

כלומר הוא לא שקוף.

Elfon

New member
אלון

יש לך לינקים לקריאה על הקוורץ? וגם איך להטעין אותו או משהו כזה..

Elfon

New member
עוד שאלה בבקשה.

הצמיד שקניתי. אם אני רוצה להטעין אותו באנרגיה שיוכל לעזור לי בעתיד,איך אני עושה את זה? אני מעביר לו אנרגיה רגיל כמו שאני שואב ממקורות טבע? או שיש דרך מיוחדת?

gwizard

New member
אני אראה לך במפגש

רק תביא את האבן ואת הצמיד איתך.

למעלה