קריסטלים...

Ethan16

New member
קריסטלים...

א' יש לי כמה שאלות לגבי קריסטלים: 1) מהם קריסטלי מגן (מה הם עושים) 2) אילו קרסטלים הם קריסטלי מגן (שמות של קריסטלי מגן) 3) מה עוזר קווארץ שקוף לא מעובד ולא מלוטש 4) איך מנקים קריסטלים? (שמעתי שיש לזה קשר עם הקווארץ) ב' חוויה: קראתי בספר, שכדי להעביר קריסטלים דרך שלהבת אש, מי ורדים ועוד כמה דברים... אז לקחתי אגת כחולה וקירבתי את הנר אבל הלהבה נרטה אחורה וזזה לאחור. ניסיתי שוב אבל שוב הלהבה נראת מתחמקת. לבסוף, נסיתי שוב והלהבה "הרביצה" לקריסטל. כמו ניש שקופץ על הטרף וחוזר... זה היה ממש מוזר. מה אתם חושבים שקרה?

Ethan16

New member
שככתי להוסיף עוד שאלה

איך מוציאים אנרגיות שליליות מחדר? פשוט כל פעם שאני בחדר שלי אני נתקף בצער כזה ורגשות שליליים והאווירה שם ממש דחוסה כזאת. אבל בסך הכל החדר שלי מאוור, החלון והדלת פתוחים והמאוורר פועל....

מורגיין

New member
אנרגיות שליליות

אפשר פשוט לטאטא את החדר עם מטאטא. נהוג לטאטא ב-3 רמות, רצפה, אמצע, ומעל הראש, יש כאלה שמאמינים בטיאטוא בסיבובים לכיוונים מסויימים, אני פשוט אומרת שלטאטא החוצה, מקצה לקצה, דרך החלון או הדלת. אפשר לפני זה לפזר מלח בחדר, ואז האנרגיה השלילית נצמדת למלח ויוצאת יחד עם הטיאטוא. אפשר במקום מטאטא להשתמש בידיים שלך (להחזות שהן מטאטאות את החדר מכל הליכלוך האנרגייטי). יש כאלה שמתשמשים גם בעשן, עשן של מרווה (sage-stick), הוא דרך מאוד טובה לטהר חדר וגם את עצמך לפני טקס למשל (וויקאנים מטהרים ככה כל אדם לפני כניסתו למעגל, בדרך כלל ע"י העברת מחומש עליו, וטיהור כפות ידיים ורגליים לציין שהוא בא בנקיון כפיים והאדמה עליה הוא דורך היא קדושה מעתה ואילך). פשוט תעביר את העשן בחדר.

למעלה