קריסטלים...הSD לא עוזר

enbalush

New member
קריסטלים...הSD לא עוזר

חתולי החצר שלי מואכלים כולם בCD אחרי ששניים שיש להם קריסטלים אכלו חודש או יותר SD אחד מהם אוכל אצלי ובעוד מקום (לא יודעת איפה) יש לו המון המון קריסטלים בשתן, הSD פשוט לא עוזר. תמיד אחרי שאני מאכילה אותם SD כחודש בבידוד, הקריסטלים מופיעים שוב בבדיקה. יאוש. מה יכול לעזור? האם ניתוח?

את יכולה לנסות להוסיף מתיג'ל

זה ג'ל שמחמיץ את השתן. בנוסף - האם יש גם סימני דלקת? האם החתול מקבל גם אנטיביוטיקה? ה PH הבסיסי של השתן יכול להגרם בגלל דלקת בעקבות תוצרי פירוק של חיידקים בשתן. עוד אפשרות - יכול להיות שלחתול הזה יש יותר מסתם קריסטלים. אולי מדובר באבן ממש - ואז לפעמים אין מנוס מניתוח. רוצה עוד אופציה? איזה סוג של קריסטלים זה? האם בוודאות סטרוויט? כי יש גם מצבים של אוקסלטים, ואז המצב שונה ומצריך טיפול אחר.

enbalush

New member
בפעם הראשונה היתה להם דלקת

הם בכו שהם נתנו שתן וסבלו, אבל עכשיו הם נראים בריאים. ראיתי את הקריסטלים במיקרוסקופ אצל הוטרינר, האם הסוגים נראים שונים במיקרוסקופ? קראתי באיזשהו מקום שצריך לבדוק תוך 24 שעות אחרת מתפתחים קריסטלים (גם אם אין?!), אבל הוטרינר שלי אומר שצריך לחכות שהקריסטלים ירדו לפתח המזרק כי לפעמים קשה למצוא אותם ואז בטעות חושבים שאין קריסטלים.

למעלה