קריסטין בPUNKD

קריסטין בPUNKD

זפזפזתי לי בשלט אחרי שראיתי (שידור חוזר) את הפרק הראשון לעונה של ורוניקה. ראיתי פתאום את קריסטין בפתיח לפאנק'ד. המשכתי לראות. אשטון קוצ'ר עבד עליה -הוא אמר שהיא אוהבת לעזור לכלבים נטושים . המתיחה הלכה ככה- קריסטין וחבר שלה נוסעים באוטו והם רואים כלב נטוש. קריסטין שואלת של מי הוא ,היא רואה שהוא של אף אחד ולוקחת אותו כדי לעזור לו . הם נוסעים קצת ועוצרים במקום כדי לקנות לכלב משהו. היא רואהילדקטן תולה תמונות של הכלב שהיא מחזיקה ביד. היא שואלת אותו אם זה הכלב שהוא מחפש. הוא אומר לה שכן. הם קוראים לאבא. אבא מאשים את קריסטין שגנבה לבת שלו מהיד את הכלב. היא מתעצבנת . היא חמודה גם שהיא מתעצבנת במציאות. מגיע שוטר ובא לראות מה קורה. הבעלים כביכול של הכלב רוצה להאשים את קריסטין וחבר שלה שגנבו את התוכנית. קריסטין צועקת עליו באופן חמוד -מה אתה חולה בנפש? אחרי כמה דקות,הוא אומר לה -כרגע עבדו עליך! היתה מתיחה טובה. מצחיקה. היא נשמה טובה במציאות!

inbalinbal1

New member
וואי איך ריחמתי עליה

אני כבר מזמן הייתי עוזבת את המקום אחרי שהייתי מורידה לאבא כאפה

Lirchu

New member
חחח לאבא דווקא?

יותר מתאים לקריס להוריד כאפה לקווין ה"חבר" הזה שלה פחחח

אויי קריסט המותוקנתת!!!

מסכנה יפה איך עבדו עליה...ועוד על משהו כזה חשוב לה כמו לעזור לכלבים עזובים! אשטון הזהההה...מקווה שמישהו החטיף לו אחרי זה... וקווין הכי דביל!! עומד כמו איזה אידיוט...עמוד חשמל מפגר..
הכי קרעה אותי עם ה"אר יו מנטלי דיסטארבד?!!"

חבר עציץ

עמד שם כמו מעפן בזמן שהיא עוד שניה מתפוצצת.. היא ממש יפה ,תחשבו שהיא לא ידעה אז היא לא התאפרה במיוחד או משהו כזה..

Lirchu

New member
נכוןןןן ../images/Emo6.gif

היצור הזה באמת עציץ! וראיתם כמה שהיא באמת מדהימה גם בלי איפור?
איזה פיצהההה [פצפונת]

uoston

New member
איזה מאמי!!!!!!../images/Emo140.gif

אויש איזה חמודה!!! מסכנה כמעט בכתה שם!!!!
איך היא הייתה בהלם יוו!!!! ושהיא אחר כך באמת פירסמה ת'תמונה של הכלב כי הם באמת מחפשים ת'בעלים שלו..חח.......מצחיקה!!!
איזה מאמי!!יוו!!!!!

Yassi K

New member
אף אחד לא שם לב ש...

אשטון קוצ'ר בכלל לא בא אל קירסטן ואמר לה "you are punkd" ? חוצפהה חחח לדעתי זלזול של ממש הרי לכל הנמתחים בתוכנית הוא בא ומפתיע אותם טוב שיהיה.. \:

irene17

New member
נראה לי

שראיתי פעם עוד כמה תוכניות שהוא לא בא לנמתחים. הוא בטח בא רק להכי חשובים...

למעלה