קרינון

מקווה5

New member
קרינון

הי בנות
אחרי החזרת 2 עוברים. טיפול של 2 נרות קרינון ביום + אסטרופם. יום 11 אחרי החזרה מתחילה לי הפרשה (של הקרינון ) שנראית כמו גושים אבל ממש שחורים. גם בטיפולים הקודמים עם הקרינון היתה לי תגובה דומה. למישהי יש נסיון עם הקרינון שיכולה להגיד לי אם זה נורמלי? איכשהו מרגיש לי שזה ממש לא אמור להיות ככה
תודה רבה לעונות ובשורות טובות לכולנו !

תולית5

New member
היי

ממש בצבע שחור?...
לי היו מקסימום הפרשות חומות, ולפעמים טיפה דימום ורדרד, אבל לא שחור...
לדעתי תשאלי את הרופא/ה
&nbsp
ואם את ביום ה11, את יכולה כבר לעשות בדיקת הריון/בטא...!

קרינון עושה גושים. הם יוצאים לרוב בצבע ההפרשות הטבעיות

כלומר עצם הגושים זה בסדר, הצבע שלהן מעיד על ההפרשות שלך אז אם הם אדומים שחורים כנראה יש מעט דימום

גם לי היה לפני שני החזרות

וזו הייתה הפעם היחידה איי פעם שהיה לי בטא חיובית! (שא"כ לא המשיכה תקין.. אבל זה כבר עניין אחר).

מה שכן... באותה החזרה כשהשתמשתי בקרינון אז לא הייתי מודעת שיש להיות בתנועה אחרי ששמים. דווקא להפך, הייתי נשכבת במיטה. מאז היה לי טיפול נוסף איתו, והפעם כאן הלכתי ולא היו הפשרות אפורות-שחורות. יתכן שאת לא בתנועה מספיק? צריך ללכת במשך רבע שעה אחרי שלוקחים...

בהצלחה!

Fanch

New member
צבע גושים קרינון

אשתף אותך במשהו קצת דוחה שהבנתי ממש לאחרונה אחרי ניסוי וטעיה עם הקרינון. אני לוקחת תמיכה כבר תקופה וכל ערב מוציאה שאריות קרינון (ממש עם האצבע, מוציאה מה שאפשר) כל פעם גושים לבנים רגילים. בבוקר שמה רגיל. לפני כשבוע לא יצא לי לעשות את זה והכנסתי קרינון חדש בלי להוציא שאריות ושמתי לב שהגושים חומים-שחורים. ממש נבהלתי. אז הוצאתי וניקיתי ויום אחרי ראיתי שזה לבן שוב. המסקנה אליה אני הגעתי היא שאחרי זמן מסוים שיש גושים שלא נספגו ולא הוצאו, בשילוב עם רמות החומציות בנרתיק הם משנים את הצבע וזה בעיקר מלחיץ:) אם אין ממש הפרשה בצבע כהה ומדובר רק בגושים, כנראה שזה העניין. הפרשה זה משהו אחר.

freespirit10

New member
אין שום בעיה - הפרשות גרגיריות שחורות טבעיות לגמרי.

אין מה לדאוג, זה ממש לא מצביע על דימום. הקרינון מכיל גליצרין אשר נאגר עם הזמן בנרתיק ונצבע בצבעים מלבן ועד גרגירי חום-שחור.
טבעי לחלוטין!

למעלה