קרינון

מצב
הנושא נעול.

עינב 112

New member
קרינון

קרינון
צריך לשים במקרר? הפעולה של ההכנסה מכאיבה צריך להכניס את זה בישיבה שכיבה? פשוט חדשה וחסרת נסיון .....

קרינון היינו סוג של תמיכה...

שטו????
מה זה קרינון לכל השדים והרוחות?
קרינון היינו סוג של תמיכה פרוגרסטרוני כמו גסטון, אנדומטרין, אוטרוגסטון.. וכד'. קרינון נחשב לידידותי יותר מגסטון מאחר והוא בא במוליכים ויגנליים ולא זריקות. הצרה שבזמנו 15 מוליכים עלו 245 ש"ח לעומת 11 ש"ח ל- 10 אמפולות שלגסטון. המון המון בהצלחה

Yaldi

New member
במכבי השתתפות של 50% לקרינון

קרינון היינו סוג של תמיכה פרוגרסטרוני כמו גסטון, אנדומטרין, אוטרוגסטון.. וכד'. קרינון נחשב לידידותי יותר מגסטון מאחר והוא בא במוליכים ויגנליים ולא זריקות. הצרה שבזמנו 15 מוליכים עלו 245 ש"ח לעומת 11 ש"ח ל- 10 אמפולות שלגסטון. המון המון בהצלחה
במכבי השתתפות של 50% לקרינון
חייבת לספר שמעולם לא נגעה בגופי מחט בכל שקשור לטיפולים-ויש לי שני ילדים. בפעם השנייה השתמשתי בקרינון - לחברות מכבי יש השתתפות של 50% כך שזה יוצא בסביבות ה120 ש"ח ופשוט שווה את זה.

כמה קרינון "שמים" ביחס לאוטרגסטן??

כמה קרינון "שמים" ביחס לאוטרגסטן??
אם מישהוא יכול להסביר לי, אני נתמכת ע"י 3X3 אוטרגסטן, מהו הריכוז/כמות של קרינון המקבילה??

אדוינה

New member
הי עינב!../images/Emo140.gif

קרינון
צריך לשים במקרר? הפעולה של ההכנסה מכאיבה צריך להכניס את זה בישיבה שכיבה? פשוט חדשה וחסרת נסיון .....
הי עינב!

לא צריך לכאוב. ויתכן שיותר נוח בשכיבה. תמצאי את התנוחה הנוחה לך. האם הסתדרת? שיהיה בהצלחה הטיפול הזה!

לשכב עם הרגליים במאונך

הי עינב!

לא צריך לכאוב. ויתכן שיותר נוח בשכיבה. תמצאי את התנוחה הנוחה לך. האם הסתדרת? שיהיה בהצלחה הטיפול הזה!
לשכב עם הרגליים במאונך
ולהחדיר כמו טמפון דרך אגב מלח היום למי שיש מושלם זה עולה כ30 ש"ח ל15 מוליכים וזה שווה כל שקל ככה חוסכים את הגסטון שאני לא הזרקתי אף פעם ויש לי חבילה של אמפולות בבית למי שמעונינת

פאצהממה

New member
מאוד חשוב ללכת 20 דקות אחרי ההחדרה

קרינון
מאוד חשוב ללכת 20 דקות אחרי ההחדרה
ולא לשכב, כך הג'ל של הקרינון מגיע למקום הנכון. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה