קרינולינה

SunsRequiem

New member
קרינולינה

לאחר חודשים של חיפוש, לא באמת מצאתי משהו שיניח את דעתי. על כן, החלטתי לנסות להכין אחת, לפי מה שכן ראיתי. למישהו יש רעיונות? עצות? טיפים?

Mana Sama

New member
אממ לא

אבל יש חנות בנחלת בנימין שממוקמת בתוך בניין,משם קניתי את הקרינולינה שלי. קרינולינה של 5 חישוקים עלתה לי 130 (הוא עשה לי הנחה קטנה,המחיר המקורי הוא 140,שזה גם סבבה לגמרי) מה שכן,את הקרינולינה הזו הוא היה צריך להזמין וזה לקח משהו כמו שבוע-אז קחי בחשבון

SunsRequiem

New member
אבל להכין נשמע כיף~

על כל צרה שלא תבוא, יש לך תיאור פחות או יותר מדוייק של המקום?

Mana Sama

New member
אממ..

זה ברחוב עצמו,אחרי שעוברים את כל המדרחוב עם החנויות בדים וחוצים את הכביש..יותר לכיוון כלבו שלום זה יהיה בצד שמאל שלך,ותסתכלי טוב על הבניינים-תלויות מהמרפסת בקומה השניה קרינולינות,ודי קל לפספס את זה כי זה לא בגובה העיניים

string chan

New member
אמממ....

אני לא יודעת הרבה, אבל בקיץ למשל לשמלה שלי היו שתי חצאיות מלמטה, שראו אותם אבל לא יותר מדי, אז לא השתמשתי בקרינולינה אלא פשוט תפרתי לחצאית התחתונה מן אממ... צינור פלסטיקי כזה דק בשני חישוקים. לוקח לזה קצת זמן להסתדר והיה צריך לפעמים לשחק עם זה כדי שזה יעמוד ישר, אבל סה"כ זה היה מעולה. ואם אני זוכרת נכון זה גם היה די זול..... גם המוכר אמר שכדאי להדביק את הקצוות של החישוק במין סלוטייפ כזה, אבל כזה שמשתמשים לתחבושות, שיש עליו בד בצד הלא דביק, כדי שזה לא יהרוס את הבד של החצאית עצמה, שזה גם חשוב. אני מניחה שלעשות קרינולינה לגמרי מהתחלה זה בערך על אותו עיקרון... =\

SunsRequiem

New member
ראיתי דברים דומים

בהום סנטר, אני חושבת. או מקום קצת יותר מקצועי. שכחתי איך קוראים לדבר הספוגי הזה ממנו הם עשויים....

StarsRequiem

New member
קלקר?

זה ממש נראה כמו המצופים הארוכים הללו, רק הרבה יותר דק. ואל תעשי זאת לעצמך, פשוט תקני אחת מאיביי וזהו. תגידי לי איזו ואני אדאג שהיא תוזמן. הרבה יותר פשוט, לא?

CibiHeart92

New member
חישוקים O.O

לפחות ממה שאני ראיתי. מוכרים חישוקים בגדלים שונים אבל זה לא בדיוק הברזל הלבן, זה יותר חוט ברזל X: לא בדקתי לגבי לבנים עדיין

innocence

New member
הממ...

כי אני רוצה להכין קרינולינה כזו, אבל יותר מהוקצעות. רק חצאית חישוקים כדי לשים *מכל* חצאיות קיימות. אז אני צריכה משהו שיראה טוב כזה...

innocence

New member
לא הייתי בתל אביב כבר איזה חודשיים..

אז לא P: סתם תהיתי אם יש לזה שם ואיך יהיה הכי קל להכין כזו.

למעלה