קרינה מצלחת לווין

yosishimoni

New member
קרינה מצלחת לווין

שלום רב ברצוני לדעת האם צלחות הלווין של חברת YES ושל החברות הפרטיות פולטות איזו שהיא קרינה שיכולה לפגוע בחיי אדם? כמו כן אבקש להתייחס לריכוז של 3 אנטנות שסמוכות אחת לשניה, והאם כיוון האנטנה משפיע גם הוא על עוצמת הקרינה ?

לצלחת לוויין אין קרינה ביכלל .

צלחת לא פולטת . כמו טלפון, היא רק קולטת קרינה מהלוויין . זה סתם פחד שהציבור ניתפס לכל דבר שזז מקרין

ג ל ו ב ל

New member
../images/Emo46.gif די כבר מספיק עם הטיפשות הזאת

מספיק כבר ! כל פעם מתעורר חכם תורן אחר ושואל את השאלה הזאת . מה אתה לא מבין שצלחת קליטה אינה משדרת ? אנטנות צלחת של YES ואחרות משמשות לקליטה בלבד הן אינן משדרות ולכן אינן פולטות קרינה ושידור גם לא 3 אנטנות וגם לא 100 אנטנות , הן קולטות לא משדרות רק קולטות !!!! אתה קולט את זה ??

קורה לי מיקרים שאני מגיע לגג

ואנשים ניכנסים להיסטרייה . ולא נותנים לי להרכיב . הייה מיקרה שהיתקנתי צלחת במירפסת . וילד מעל חלה בסרטן . היפילו את התיק עלי . ודרשו שאני יסיר את הצלחת מהבלקון . זה ממש היסטריה העניין

neo77

New member
ההיסטריה נובעת מבורות מוחלטת גם

של העיתונעים שלא מבנים כלום וחצי

yosishimoni

New member
מאמר בנושא קרינת לווינים

אני מאוד מודה לכם על המידע אולם יש לי עוד בקשה קטנה האם למישהוא יש איזה שהוא לינק או אתר או מאמר כל שהוא שיכול להעביר אליי בנושא הזה אני יודע שרמת הקליטה של אנטנת לווין היא אפילו לא שואפת לפיקו וואטים אולם חשוב לי להשיג מאמר מוסמך בנושא

רק מכון התקנים או הטכניון

יכול לתת לך אישור מוסמך בנושא הקרינה . באתר של "יס". יש היתיחסות לנושא קרא שם . פעם קראתי שאלה תשובה על צלחות

ג ל ו ב ל

New member
גם עם יש קרינה ממשדר

גם עם יש קרינה ממקור שידור למשל מאנטנה סלולרית . אז מדובר בקרינה אלקטרומגנטית ( למעשה צריך להגיד שידור ולא קרינה ) ולא איזושהיא קרינה מייננת או רדיואקטיבית .............. יש הבדל עצום וקרינה אלקטרומגנטית עדיין לא נחקרה עד הסוף . אנשים רוצים טכנולוגיה מתקדמת אבל נוהגים בפרימיטיביות כלפיה .

למעלה