קרימינולוגיה

Galamis

New member
קרימינולוגיה

מישהו מפה למד את זה? זה שימושי בכלל? לאיזה תפקיד אתה משובץ בצבא עם תואר כזה? והאם זה נחשב כאחד מהמקצועות הדו חוגיים? תודה

bodas

New member
אני אישית לא מכיר

אבל קיבלת הקפצה זמנית

אני יודע ש...

קרמינולוגיה נלמדת באוניברסיטה העברית רק כתואר שני, ובבר אילן היא נלמדת בחוג המשולב של מדעי החברה: סוציולוגיה, פסיכולוגיה ואנטרופולוגיה. מעבר לזה - אינני יודע מאום. בברכת שבת שלום - ש.

insence

New member
בנוסף לשחר..

המכון לקרימינולוגיה מעניק תואר שני בקרימינולוגיה בתוכנית הפרושה על פני שנתיים, לבוגרי משפטים, סוציולוגיה, פסיכולוגיה, חינוך, עבודה סוציאלית וחוגים משיקים אחרים. בלימודי הלימודים מתמקדים בתיאוריות ובמדיניות הקשורות לעבריינות ופיקוח חברתי. בלימודי המוסמך שתי מגמות-מגמה עיונית ומגמת התמחות במערכ אכיפת החוק ומדיניות תיקון, וכן לימודי דוקטורט. מגמת התמחות מיועדת בעיקרה, לאנשי מקצוע מסוכנויות שונו של מעכת אכיפת החוק. במכון מתנהלת פעילות מחקרית רבה, ואחדים מן התלמידים נוטלים בה חלק.

ramil

New member
ויש לא מעט מהפרקליטות שלומדים את זה

כתואר שני, כמובן - תוך כדי השירות.

1234aaa

New member
נצל"ש: אירוח נוסף של הסא"ל.

מתי יתקיים הארוח המדובר שבו נקבל תשובה לשאלות ששלחנו בפרטי ל"עתודה פרויקטים"? מעניינת אותי במיוחד השאלה אם ב"סכם הצבאי" [זה שממיינים לפיו בסופו של דבר] נכללים גם ציוני הבגרות..

T a u r u s

New member
ציטוט

"
מסר נשלח לסא"ל פרוינד לפני יותר מחודש וטרם נתקבלה עליו תגובה. לפיכך עניין שליחת המכתב נדחה למועד לא ידוע, עד שנמצא דרך לקבל את אישור הסא"ל לפנות אליה בכתב."

bodas

New member
תשובה

בעידכון של עתודה פרוייקטים הסברנו שטרם קיבלנו תשובה מהסא"ל לאפשרות לשלוח לה מכתב, הכוונה היא לא בהכרח לארח שוב, אלא לשלוח מכתב מנוסח עם כל השאלות.

למעלה