קריירה....

shaniaa

New member
קריירה....

שלום, אני בת 25 , מתחילה השנה ללמוד לתואר BA רב תחומי בכלכלה ומנהל עסקים במכללה בחסות בר אילן. לפני כמה זמן חיפשתי עבודה בתחום, סתם כדי לבדוק איזה אפשרויות יהיו לי כאשר אני אסיים את התואר וממש התייאשתי ממה שראיתי...בכל עבודה נורמלית נדרש ניסיון של שנה ומעלה,מכיוון שאני גרה במקום שהוא קצת חור, אין אפשרות למצוא משהו בתחום לשלב לימודים ולצבור ניסיון. השאלה המתבקשת היא מה עושים בעצם, אני שומעת הרבה על סטודנטים שסיימו תואר ולא מוצאים את עצמם...סטודנטים מסכנים ללא קומבינות. אני מבינה את המעסיקים מצד אחד אבל צריך מאיפשהו להתחיל...ואיך נתחיל אם לא נותנים להתחיל?

שלום

את עוד לא התחלת ללמוד וכבר חושבת על מה שיהיה בעוד כ-3 שנים? מה שאת בודקת היום הוא נכון רק להיום.. אם התחום שבחרת מעניין אותך אז לפי דעתי את צריכה להשתדל להיות מצטיינת, ובסופו של דבר אם תהיי טובה את תצליחי להשתלב בעבודה מספקת, אם לא באופן מיידי אז לאחר התקדמות מתפקיד זוטר

H20

New member
בעיני, הדאגות שלה הגיוניות מאוד

וטוב שהיא מבררת עכשיו מה האופציות שלה.

נסיון

המשק כידוע עדין נתון במיתון. במצב כזה יש לא מעט בעלי נסיון שנפלטו ממעגל העבודה ומחפשים משרות.על כן המעסיקים יכולים להרשות לעצמם לבחור בעלי נסיון. יש לקוות שבעוד 3 ש' המצב ישתנה. בכל מקרה, במצב הנוכחי , חסרי נסיון גם פונים למשרות בהן נדרש נסיון, כיון שלא פעם המעסיק בסוף מתפשר על ענין הנסיון (בהתאם להרכב העונים למודעתו).

יפעתל

New member
כדאי מאוד להתחיל לצבור ניסיון עכשיו

כסטודנטית. יש משרות מקצועיות רבות לסטודנטים (חפשי בהכוון התעסוקתי בפקולטה). הן יאפשרו לך לצאת מהלימודים עם ניסיון כבר ואולי אפילו המלצות וזה מאוד מאוד כדאי.

למעלה