קריירה

פונדנט

New member
קריירה

שלום, אני שואלת בשביל בעלי שעובד ושוקל לעזוב כיוון שמרגיש שלא מעריכים אותו מספיק, הוא חושב על הקמת עסק עצמאי . שאלתי: מה הפוטנציאל של בעלי להצליח במקום עבודתו הנוכחי? נזיר אס חרבות תשע מטות אביר מטבעות כוכב ולסיכום שש מטבעות

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב פונדנט ../images/Emo140.gif

מה הפוטנציאל של בעלי להצליח במקום עבודתו הנוכחי? מה - נזיר הפוטנציאל - אס חרבות של בעלי - תשע מטות להצליח - אביר מטבעות במקום עבודתו - כוכב סיכום - 6 מטבעות למרות שבעלך שוקל מה לעשות (הנזיר), ולמרות שהוא מרגיש שהוא צריך להילחם על כל דבר ולשמור על מה שהוא השיג (9 מטות)... מקום העבודה נראה מאוד מבטיח וטוב עבורו (הכוכב). הצלחתו תלויה במילוי הוראות, בעבודה קשה וחוזרת על עצמה - ואין מה לעשות. בסופו של דבר, יעריכו את עבודתו והוא יתוגמל בהתאם (6 מטבעות). אני חושבת שחבל לעזוב, בעיקר במצב כלכלי כמו היום. ניתן לעשות פריסה נוספת ולשאול: מה פוטנציאל ההצלחה של בעלי בפתיחת עסק עצמאי? 5 קלפים+קלף סיכום.

פונדנט

New member
תודה

ברשותך אני אשאל אחרת כיוון שאמרת שקיים פוטנציאל טוב להשאר במקום העבודה ולהצליח אבל כיוון שבעלי מרגיש מנוצל ע"י הבוס בחרתי בשאלה: מה הפוטנציאל של בעלי להסתדר עם הבוס שלו? אביר חרבות העולם כוכב מלך הגביעים כהן גדול סיכום שלושה גביעים

צ ל י ל 8

New member
לגבי הבוס ../images/Emo150.gif

מה הפוטנציאל של בעלי להסתדר עם הבוס שלו? מה - אביר חרבות הפוטנציאל - העולם של בעלי - כוכב להסתדר - מלך הגביעים עם הבוס שלו - כהן גדול סיכום שלושה גביעים אני חושבת שיש סיכוי טוב דווקא (3 גביעים). הוא צריך אולי קצת להתחבר אליו יותר. אני חושבת שבעלך צריך פחות להיות קצר רוח לגבי הבוס (אביר החרבות) ופחות לתת ביקורת. יש ממש פוטנציאל טוב, שאפילו בעלך לא מודע לו (העולם). אני חושבת שהבוס דווקא כן נוראה בבעלך אדם נפלא, כן שעובד טוב, למרות שבעלך חושב שהוא מפלה אותו לרעה (הכהן). מוזר, נראה כי דווקא בעלך הוא זה ששם לעצמו גלגלים במרכבה הדוהרת קדימה. אני חושבת שהוא צריך לשנות את הגישה שלו כלפי הבוס, והוא עוד יופתע לטובה. מה דעתך?

פונדנט

New member
אני רואה רק צד אחד

אבל מאוד יכול להיות שהבעיה בבעלי למרות שלפי מה שהוא מספר לי הבוס שלו בכוונה מפיל עליו דברים בזמן שהוא כבר בדרך החוצה בשביל להשאיר אותו עד מאוחר דבר שקורה באופן שיטתי בלי שום קשר ללחץ בעבודה והעלת שכר שהוא בקש כביכול הבוס הסכים (לא לסכום שהוא רצה אבל בכל זאת העלאה)אבל רק עוד 3 חודשים ובנתיים הוא מושך אותו שישאר עוד שעות בעבודה מעבר להסכם שעות. בעלי מרגיש שהוא כאילו מנסה אותו ושבעלי צריך כל הזמן לתת לו הוכחות. בכל מקרה עזרת לי ליראות את התמונה ולנסות לכוון את בעלי לתת עוד צ'אנס למקום עבודתו. תודה

גב

New member
רציתי להוסיף על דברי צליל ../images/Emo79.gif

מאחר שמלך הגביעים במקום של "להסתדר", נראה ששינוי הגישה שלו צריך לבוא ממקום בוגר רגשית. יכול להיות שבעלך, בגלל התחושה שהבוס נטפל אליו, מגיב באופן ילדותי במקצת (אביר החרבות) ולכן כדאי לו להסתכל על הדברים באופן שונה: לדוגמא, אם הבוס משאיר אותו באופן שיטתי מאוחר ללא סיבה אמיתית, בעלך יכול לפנות אליו בשיא הקורקטיות והשלווה ולהעיר שהוא מסיים את הדברים שיש לו לעשות כדי לחזור לארוחת הערב עם אשתו (למשל). מעבר לכך, אם הבוס משאיר אותו מעבר לשעות שבהסכם, גם על כך הוא יכול לבוא במשא ומתן עימו. ושוב, חשוב שיבוא ממקום של בגרות ואחריות רגשית. אולי כדאי לו גם להדגיש בפני הבוס את העובדה שהוא איש משפחה (אישה ילדים, יש למי לחזור הביתה, את מי לפרנס...). בהצלחה!

למעלה