קריירה

ד ל י

New member
קריירה

נכנסנו, בן זוגי ואני, לדירה שכורה. הדירה היא למעשה יחידת דיור בתוך וילה שבה שתי יחידות דיור נוספות. בבדיקת מפת האיזורים גילינו שאיזור הקריירה בבית חסר (זוהי מגרעת שלמעשה נמצאת אצל השכנים). בן זוגי עובד מהבית וחדר העבודה שלו ממוקם בחדר המערבי של הבית. אשמח לרעיונות לתיקון בתחומים הקשורים באיזור הקריירה

אז ככה......

(אביבה- עכשיו תראי אם ומה קלטתי...) קודם כל מברוק על הכניסה לדירה! גם אצלי בדירה יש איזור קריירה או איזור פרנסה חסר.... אז קיבלתי כמה עיצות מאביבה קודם כל לארגן את הפינה החסרה הזו להוציא ממנה דברים מיותרים ולהתחיל למלא אותה: אצלי היא ממש במקום שבו יש חלון אז קיבלתי את ההצעה ותליתי שם פעמוני רוח עם צלילים נעימים תליתי גם ספירלה אדומה(וכל אלה כדי להזרים שם את האנרגיות שיתחיל להתמלא...) את הקיר שם סיידתי כהכנה לצבוע אותו בווש אדמדם(האדום מכניס חיים והווש נותן תנועתיות..) על הקיר שליד החלון היה תלוי לוח שעם עם הרבה בלגן עליו-והוא ירד משם לאחר כבוד ובמקומו באה תמונה שפע שאני ציירתי,התמונה של נשיקה של קלימט (כי אביבוש אמרה לי שזה גם הכיוון של הזוגיות אז אני תופסת שתי ציפרים.) והתעודה הממוסגרת שלי של סיום הקורס של לימודי במקצוע שלי... מתחת לחולון יש שידה שאביבה היציעה לי לצבוע אותה בזהב אז מייד יישמתי ואני עוד מוספה לה קישוטים כדי שתהיה מלכותית ממש.. על השידה שמתי מפית יפה ונר ופמוטי נחושת יפים (כי הבנתי שבמיקום הזה כדאי שיהיו כלים יפים ממתכת..) ותליתי גם טס נחושת על הקיר ובתכנון יש גם בנית מזקרת מים קטנה שתפכה לה שם בנעימים...... ותביני, דלי יקרה, כשל זה ממוקם לי במטבח ממש ליד המקרר, במן פינה כזו שלא ייחסתי לה חשיבות בכלל, ובהתחלה היה לי מוזר לטפח דווקא אותה, אבל עכשיו אני חושבת שזו הפינה הכי מטופחת בבית שלי עם בכי הרבה תשומת לב, ולמרות שאולי זה נשמע/נראה מוזר-הלכתי לפי ההנחיות, וכל פעם שפעמוני הרוח מצלצלים לי-ענין הפרנסה והקריירה מצלצלים לי גם...... כשאסיים את הטיפוח- מבטיחה לשלוח תמונה... מקווה שעזרתי במשהו.

אופס

התמונה יצאה גדולה מידי..... צריך ללחוץ על ה"מצורף קובץ"ואז היא תיראה במיטבה(ואין לי מושג למה זה קרה
)

../images/Emo141.gifיפה יפה במבי

לא שמתי לב שאמרתי כל כך הרבה דברים...
איזה כושר קליטה במבי... עשי עד שאת מרגישה ש"זהו"... ואני ממתינה לתמונות.... אכן, כל פעם שהפעמונים מצלצלים, הם אומרים לך משהו...
נ.ב. - יש כאן איזה חוק לא כתוב בפורום...שאם מישהו יוצא לטייל באיזה מקום הוא מחוייב לספר איך היה ולתת תאורים מפורטים מפורטים כדי שגם אנחנו נהנה ונאכל את הלב... אז לפני כמה ימים אמרת שאת נוסעת לחמת גדר... פירוט והסבר בבקשה!

חמת גדרררר

אז ככה. יצאנו 3 דורות,אימי בני ואנוכי לחמת גדר להתאוורר קצת.... לטבול קצת. לנשום אויר גפרית..... כמה תושבים יש במדינתנו? 6 מליון בערך? אז 3 מליון היו בחמת גדר באותו יום! בקופות- תורים באורך קילומטר עוד ועוד אוטובוסים שפלטו מאות אנשים (שנכנסו עם הוואוצ'רים בלי תור...) מורות בישראל שעמדו בקופה איזה חצי שעה ולא הצליחו להחליט איזה דיל לקחת-את זה עם המסעדה התאילנדית שמתפנה ב5 אחה'צ או את זו עם החביתות שיותר זולה אבל מתפנה רק ב6 כשכמעט סוגרים... אימי בקופה,בני שומר על התיקים ומשתדל לפצח את הגרעינים בלי לזרוק את הקליפות על הארץ (תרגיל בהתאפקות) ואני בינו לבינה מנסה לזרז את התור וגם לאמר לבני ש"הנה עוד מעט".....וכל הזמן הרגשתי שאנחנו לא צריכים להיות שם, שהמורות שמעכבות את התור רק מסמנות לנו ועוזרות לי להחליט ש....... הולכים,עפים משם מהר....ועוד נתנו את התור לזה שהיה אחרנו והרגיש שהוא מה זה הרוויח..... ואז התחלנו להנות.....נסענו למעלה בכביש של מבוא חמה, נוף מהמם, אויר צלול, ובדרך היינו רעבים מחץ מכל האקשן אז עצרנו במקום קטן ומגניב על כביש 789 ,מסעדונת עם נוף לכנרת מצפון (ואיזה גינה מקסימה היתה להם עם אבני בזלת ענקיות ומלא מלא פרחים) ואחרי שאכלנו ירדנו לכנרת לחוף המזרחי, היינו שם קצת וחזרנו מבסוטים הביתה..... אז זהו. מספיק הפירוט? (בדיוק עכשיו קיבלתי הודעה מתפוז שאני צריכה לקצר קצת....) מה שנקרא טיול ספונטאני

ערב טוב דלי

אחד התיקונים האפשריים הוא תליית מראה בקיר שגובל עם השכנים שלכם אפשר להציב אקווריום בחדר לחיזוק הקריירה לתלות תמונות, תעודות, תעודות הוקרה שקשורות לעבודה מה הוא סוג העבודה של בן זוגך?

ד ל י

New member
תודה +

תודה על התגובות הפינה שחסרה בדירה היא פינת הקריירה (נדמה לי שכך היא נקראת) הפינה הצפונית. לגבי ההצעות של אביבה לחיזוק בחדר- התכוונת לבצע את התיקונים בתוך חדר העבודה? אני מוטרדת מהיבטים נוספים שהבנתי שקשורים בכיוון הזה- השפעות על בריאות, על אב הבית (בן זוגי... שהוא עוד לא אבא אבל הוא הדמות הגברית בדירה) וכד'. דבר נוסף- בחדר השינה אני גם מרגישה שהפינה הצפונית אינה "מוצלחת": היא גובלת בקיר השירותים ויש בה מעין בליטה שיצרו כשעשו חלוקה מחודשת של הווילה הזו ליחידות דיור (כנראה חילקו חדר אמבטיה אחד לשניים אז בשירותים שלנו אין חלון. לכן יצרו מעין מגרעת שחודרת מהשירותים לחדר השינה ו"גונבת" חלק מהחלון בחדר השינה). כל ה"סידור" הזה יוצר בפינה התפונית מעיו קופסא של כ- 80*80 ס"מ מהתקרה עד חצי הגובה מהרצפה. זה גם בולט ומפריע. גם "חונק" בעיניי את כל הפינה וגם מפריעה לי התחושה כאילו חלק של השירותים "חודר" לי לחדר השינה. (אגב, אני נתקלת בקושי להירדם בדירה החדשה- האם יש קשר?) מתחברת לי לזה העובדה שכל החלק הצפוני של הבית,כפי שציינתי, חסר. בן הזוג שלי, שעובד, כאמור, מהבית נמצא בתקופה של בניה מחודשת של הקריירה שלו (בתחום של הפקות) וזהו נושא שמעסיק אותו/אותנו כרגע. אשמח לעיצות נוספות לתיקונים: א. באיזור החסר (כלומר, בקירות הגובלים, כי מה שחסר נמצא אצל השכנים...) ב. בחדר העבודה ג. בפינה הצפונית בחדר השינה והכל, כמובן, בהתחשב בעובדה שזו דירה שכורה... תודה מראש!

דלי...את מעלה שאלות לא פשוטות

יהיה זה לא מיקצועי לענות לך עליהן כלאחר יד מבלי לראות אותו... אני מבקשת שתקראי את ההבהרה הזאת כדי שדברים יהיו ברורים יותר... התאור שאת נותנת מראה בית "לא פשוט"...וכל פעם את מעלה דברים נוספים שמטרידים. אני מאמינה שכל מה שאת חושבת עליו מצריך תיקון. דירה שכורה דינה ככל דירה. כל דירה שאנחנו גרים בה היא הבית שלנו מידת הרצון שלנו לשנות דברים תלוייה רק בנו למרות... שלפעמים זה לא נראה כך... שבת שלום

למעלה