קריירה

בכיף

אם כי חייב לומר שבנושא ה'מה מתאים לי' הפורום דווקא נותן עצות פה ושם, בתנאי שתצליחי להעלות את המפה ובמקביל גם תתני את העדיפויות שלך ומה על הפרק. זה דווקא אפשרי.

Megie

New member

המפה שהצלחתי להעלות בתחילת השרשור לא תקינה?

בגדול פניתי כי אני על "פרשת דרכים"- אופציה ראשונה זאת משרה מלאה בתפקיד רכזת הדרכה בקורסים שנחשב איכותי וזה במקום העבודה הנוכחי בשנה וחצי האחרונות (קידום)אבל אז זה בתנאי שאדחה את לימודי התואר (מתחילה שנה ב')-אבל המשרה באמת כמו שתמיד רציתי. האופציה השנייה זאת עבודה כמדריכה של ילדים (שזאת משרה חלקית שמשתלבת עם הלימודים אבל זה מעט שעות בשכר גבוה לשעה אבל מעט מאוד שעות והרבה מאוד חופשים ללא תשלום) אבל אני מאוד אוהבת ילדים וזה מקנה לי המון זמן פנוי ועם זאת לא מספק כלכלית. אופציה שלישית זאת עבודה בחברה סלולרית שבגדול מקנה המון חופש, יש הרבה דרישות אבל לא משהו שאי אפשר לעמוד בו ובמקביל אוכל לשלב עוד עבודה קלילה-ושוב זה מאפשר לי להמשיך ללמוד אך לא להתקדם כמו שתמיד רציתי.. חשבתי גם להמשיך להתעסק במוזיקה(שרה כותבת ומלחינה).. זה המון ואני צריכה להחליט על דרך ממש בחודש הקרוב לפני שאני בונה מערכת בלימודים (אם בכלל).. בקיצור המון הצעות באמת איכותיות וזאת הסיבה שפניתי אליכם (מבחינתי גם ייעוץ בתשלום יתקבל אני פשוט לא כ"כ יודעת לאן לפנות כדי להגיע לייעוץ אמין וכזה שאוכל לעמוד בו כסטודנטית
) כ"כ הרבה בלבול ללא שום כיוון..ואני מפחדת לפספס משהו איכותי בגלל החלטות שגויות

זהו, בגדול רק רציתי לשתף..כדי שתבין באיזה בלבול אני נמצאת

ושוב, אני מודה לך על התייחסותך!

היי מגי

ראשית, עדיף להעלות מפה מהאתר ASTRO.COM גם כי שם המפה ברורה יותר. למרות הכל אפשר לראות בגדול את התהליכים שאת עוברת, ורק אומר שכשכוכב בשם פלוטו נמצא לך ממש עכשיו על פני סטורן שמייצג מסגרת ומשמעת במפת הלידה שלך ויוצר זוית של עימות עם יופיטר שנמצא ממול, עדיף באמת לשבת לעומק על מפת לידה ולו רק כדי להבין את המגמות שאת פוגשת כאן, שהן רציניות ותהליכיות הרבה יותר מהחלטות כמו אם להדריך ילדים או לבחור במוזיקה כדרך (אפשר במקביל את שני הכוונים, אגב..).

בגדול, יש פה צומת דרכים משמעותית יותר מבחינת בחירה בקריירה או עשייה לשנים הקרובות, וזה עלול להיות פספוס בלי להכנס לזה לעומק ובלי להבין את המרכיבים של כל אחד מהגורמים האלה בנפרד וביחד - סטורן למשל עוסק במימוש ובאחריות, אורנוס עוסק בשינויים מבניים, ופלוטו שנמצא על שניהם עוסק בהרס המוכר ובנייה מחודשת של כל מה שבאמת מרגש ומלהיב ושינוי סדרי עדיפויות - ולכן לדעתי לא מספקת כאן התבוננות שטחית לצורך קבלת החלטות מהסוג שתיארת אלא צורך ביותר תובנות עומק לגבי התהליכים האלה, שילוו אותך לא רק בחדשים הקרובים אלא גם בשנים הקרובות.

למעלה