קריירה

Megie

New member
קריירה

היי, הייתי שמחה לקבל ניתוח בנוגע לשאיפות הקריירה העתידיות שלי, כרגע אני בשלב של החלפת תפקיד וקידום צפוי בעבודה שגורם ללא מעט התלבטות-האם ללכת על זה ולעצור את התואר בשנה(תפקיד איכותי) ואם בכלל ההצעה בסופו של דבר תסגר ויקבלו אותי.. עם זאת עברתי מיונים למקום שאני רוצה להגיע אליו והייתי רוצה לדעת אם יש לי סיכוי להתקבל..

באופן כללי מה מתאים לי לעשות ואיפה ההצלחה הסמוייה שלי נמצאת.

תאריך לידה 8.9.1989 שעת לידה 9:50 (בערך) ואני מצרפת מפה.

תודה מראש ושבוע מדהים!

Y. Welis

New member
מפה מעניינת. כמעט 2 צמידויות משולשות

והיבטים משולשים (120) בינהן.

האם התחום הוא רפואה? ניהול רפואי?

Megie

New member
האמת..

אני לא ממש יודעת לנתח את המפה אז אני אם את אומרת שזה מעניין אשמח לשמוע הרחבה בנושא

ולא, לא מדובר בהרחבה..בעיקרון אני לומדת מדעי התנהגות (סוג של רפואה-פסיכולוגיה) אבל בעקרון כרגע אני לא ממש נוטה לכיוון..(רק בסיום התואר אבל שוב, פסיכולוגיה, לא יודעת אם את מגדירה אותה כרפואה
)

לא מנתחים פחות מגיל 30, מגי

ומעבר לזה - גם הצלחה היא פקטור שאדם יוצר לעצמו. כוכבים הם רק פוטצניאליים..

Megie

New member
בוקר טוב!

קודם כל הפורום שלך והחוקים בו זה שיקולים שלא אכנס אליהם ואינם עינייני..
עם זאת, הייתי רוצה להבין את הרציונל מאחורי ההחלטה הזאת..מה ההבדל בין גיל 23 ל30 מבלינה אסטרולוגית?!
בכל מקרה תודה, אדע לא להכנס יותר.

23april

New member
בקשר לגיל

איפה כתוב שיש הגבלה...?
בכל גיל אפשר לייעץ, זה הפורום שלך ואני מקווה שאתה מוכן לסבול דעות נוספות...

Megie

New member
גם לי לא ברורה הסיבה

מפה אסטרולוגית תקפה מהלידה..אין פה משהו שיכול לפגוע..כלומר, אולי ילדים עלולים להיות מושפעים מייעוץ זה או אחר, לא ברורה לי אפליית הגיל הזאת, למה מישהו בן 30+ שונה בגישה שלו כלפי הייעוץ ממני..ההורים שלי כבר היו הורים לשלוקה ילדים עם כיוון סגור לחיים-בגיל 25..וגם אני לא רחוקה..אבל כל אחד והניהול שלו..בכנות, זה יכול להסביר כמה דברים על איך שהפורום נראה..אני אישית רק מחכה לתשובה של המנהל ומן הסתם לא מתכוונת להכנס יותר.

ובכן

התשובה פשוטה: הפורום אינו מנתח או נותן תחזיות לכל גיל שהוא - נקודה. הוא אינו חייב לעשות זאת כלל: כאן עוסקים אך ורק באסטרולוגיה פרופר, ולא בשירותים שהיא נותנת. מה כן עושים פה? לומדים אסטרולוגיה, ולצורך לימוד החובבים פה מנסים לומר את דעתם ולזכות בפידבק הולם מאלה שניתחו את מפתם. מנסיוננו העשיר של שנים רבות בפורום הזה, אנשים מעל גיל 30 מעניקים פידבק בוגר עקב נסיון החיים שלהם והיכולת להבין דברים, בשונה מאנשים צעירים שמעניין אותם רק לקבל סיפוק מיידי ללא יכולת הולמת לפידבק כזה או אחר. אגב, התגובה המתלהמת הזו היא בדיוק דוגמא לכך: כיום בשום פורום מקצועי באינטרנט לא נותנים ניתוחים ותחזיות מקצועיים, אבל אותך זה כמובן לא מעניין: את רוצה עכשיו - וזהו. צפוי, מובן, ורק מסביר שוב את עניין גיל ה 30.

Megie

New member
בהחלט לא.

מה שרציתי זה רק להבין את הרציונל מאחורי תגובתך...לא ציפיתי לתשובה מיידת בנוגע למפה שלי אלא פניתי להתייעצות כי זה מה שחשבתי שניתן לקבל,לאחר שהסברת שזאת לא מטרתו של הפורום, הבנתי זאת ובעיני זה לגטימי וברור.כרגע קיבלתי את תשובתך וזה מספיק-אני לא מסכימה איתה אבל בהחלט מקבלת אותה. כל אחד ודרך ראייתו..רק לייעול הייתי מציעה להדגיש שההשתתפות מוגבלת מגיל 30+ בכדי למנוע אי הבנות בעתיד, אבל כמובן שאלו הם שיקולים שלך..שיהיה לילה קסום

Megie

New member
נ.ב.

בנהלים הדגשת כי החובבים אינם מנתחים מפות של מתחת לגיל 30 אבל זה לא מבהיר שבאופן כללי מי שמתחת ל30 לא יכול לקבל ניתוח (כי אני פעם ראשונה ביקרתי ולא כ"כ ידעתי את מי מגדירים כחובב ואולי ההודעה בכלל מופנת לחובבים כדי שלא ינתחו לחבר'ה מתחת ל30)..

Y. Welis

New member
מניח שזה נכון יותר ליאיר עצמו.

בכל מקרה יש גם משיכה לאנשים בעמדות ניהול, ואולי עבודה במוסד טיפולי עם אנשים מבוגרים.

תודה על תגובתך, מגי

מצטער אם לא הייתי מובן קודם. אין לי כמובן שום דבר נגדך או נגד אנשים צעירים, ואפילו להיפך: אני חושב שאדם צעיר, בעיקר כשהוא מודע לעצמו ומנסה לשלוט בחייו, יכול להפיק ערך רב ממפת עומק אסטרולוגית. אם היית מתעניינת באסטרולוגיה ואפילו לומדת אותה קצת, אני מאמין שהיית גם לומדת הרבה מאוד על עצמך תוך כדי התהליך.

יחד עם זה בתור מנהל פורום אתה צריך להחליט מה חשוב לך בפורום: האם לספק צרכים מידיים ולהשאיר את האסטרולוגיה ככלי פופוליסטי שנדרש רק לסיפוקים האלה, או לנסות ולהעביר את התכנים האסטרולוגיים העמוקים לאלה שמתעניינים. מהמקום הזה ספגתי לא מעט אש בעבר מאנשים שנכנסים לפורום ורוצים תשובות ולא העמקה, ומן הסתם גם אספוג בעתיד..

העניין הוא למה אתה מצפה מעצמך ומהקו שבו אתה נוקט. יחד עם זאת למיטב ידיעתי אין שום פורום רציני באינטרנט שמנתח מפות בלייב, כלומר שמנהל הפורום מנתח - מכסימום הוא מאפשר לאחרים לעשות זאת.

אבל מודה שלאחרונה אינני משקיע כמו שהייתי מצפה מעצמי במקום הזה, בגלל חוסר זמן לצערי.. מקוה שאשלים את הפערים בתקופה הקרובה.

לגבי ההערה שלך

לא רוצה להגביל את גיל ההשתתפות כאן - יש אנשים צעירים שלומדים ומתעניינים באסטרולוגיה והם אפילו מבריקים. העניין פה הוא האסטרולוגיה עצמה, ולא הגיל כפקטור של השתתפות אלא של מתן פידבק.

אגב, מודה שאם הייתי צעיר עכשיו זה היה מקומם אותי
אבל הייתי לומד אסטרולוגיה כריאקציה ולו רק כדי ללמוד את העניין הזה ולהבין אותו בעצמי, ולא רק להיות תלוי בפרשנויות של אחרים.. זה האופק במזל טלה שלי, ומן הסתם גם מרס במזל קשת בבית התשיעי
: לא להיות תלוי באחרים לצורך קבל ידע מכל סוג שהוא, עד כמה שניתן - אלא ללמוד זאת בעצמך.

Y. Welis

New member
הם פשוט חושבים שזה קל... זו הבעיה. אין מודעות

למורכבות ולמאמץ שנדרש מהמפענח, וכן לעמימות שבתשובות.

עניין הגיל הזכיר לי משהו ששופנהאואר אמר על גיל הבגרות האמיתי. לדעתו אצל גברים זה 28. לפני כן יש ילדותיות בשפע... (אגב כשונא נשים ידוע, הוא טען שאצלן הגיל נמוך הרבה יותר, וגם לא מהותי).

Megie

New member
התגובה שלך מכלילה ולא הוגנת

גם אני מנהלת פורום ודואגת לייעץ לכל הפונים, זה לא קל כי הייעוץ הוא פסיכולוגי ולכן אני יודעת טוב מאוד כמה אנרגיות נדרשות לצורך כך, כנאמר 'נאה דורש-נאה מקיים' לקחת שאלה פשוטה ששאלתי(מה הרציונל מאחורי הגבלת הגיל) והכללת אותי תחת משוואה של "הם" וכבר הסקת מסקנות שאתה יודע אין "אנחנו" חושבים.. אתה לא מכיר אותי ואתה לא יכול להסיק מסקנות על סמך דעה אישית שלך בלבד.. וכמי שמגדיר את עצמו כבוגר שמבין-אני חושבת שאתה כבר צריך לדעת שלעולם אין להסיק על אדם בלי להכיר אותו ויתרה מכך, להכליל בני אדם תחת אותה מסגרת על בסיס סטריאוטיפים שונים.
פניתי ליאיר בשאלה, קיבלתי ממנו תשובה הגיונית ושם זה הסתכם מבחינתי. לא הגעתי לפה בדרישות וסה"כ ביקשתי ייעוץ, לא עברתי על אף כלל ולא התבטאתי באופן לא ראוי כך שזה לא הוגן לבוא אלי באשמות על איזשהי עמימות מצידי...שוב, הדבר היחיד שלא הבנתי זאת העובדה שלא מפרשים לחבר'ה מתחת ל30-לא היה משהו שהפריע לי מעבר לרציונל הנ"ל מה שמאוחר יותר הוסבר לי וקיבלתי זה הכל.
חוץ מזה, תודה על פרשנותך והמשך ערב טוב.

Y. Welis

New member
אני לא קבעתי את הכלל, וכמו שציינתי לעיל

*לדעתי* יאיר התייחס לעצמו. הוא בטח לא דיבר בשמי.

אבל בעניין הגיל - עם הזמן את תגלי שהגיל הנוכחי מאוד מוגבל... הפרדוקס הוא שכשאת *שם*, קשה מאוד לראות או להאמין בזה. צריך פשוט לקבל את זה, כי כל מבוגר יאמר לך את זה. עובדות החיים.

Megie

New member
אני מתכוונת

ואם זה לא היה ברור אז אבהיר- רק למלל שנכתב בהודעה שכתבת כתגובה ליאיר..לא מדברת על מה שיאיר כתב וגם לא להודעה שהגבת לי בעקבות זאת..הגוונה לתגובה שכתבת ליאיר על כך ש"אנחנו" לא באמת מבינים את הקושי בלפרש וכו..על כך מתחתי ביקורת.
ואני מודעת לשינויים וראיית העולם ההולכת וגדלה עם הגיל..אבל לעולם לא תוכל להשוות בין שני אהשין בני אותו גיל-כי ייתכן וכל אחד חווה את העולם אחרת וייתכן מאוד שאחד יהיה מנוסה מהשני..באותה מידה לא הגיוני חהשוות בין שניים בעלי שכבת גיל שונה מבלי להכיר אותם ואת הרקע והחיים שעברו..מאוד ייתכן שפור השנים שלך גובר עלי מבחינת ניסיון וחווית העולם..אך לא אומר שישנם דברים שחוויתי ואתה אפילו לא הכרת. כל מקרה לגופו והמסר בשורה התחתונה- אני לא מקבלת הכללות..בשום צורה, צבע, מסגרת וגיל..כל אדם וכל מקרה זה עולם בפני עצמו וראוי להחשב כפרט ולא ככלל..באותה מידה שלא תרצה להכנס תחת הכללה של ביקורת כללית על בני עדתך/מוצא כשלך וכו'...

Y. Welis

New member
ב'הם' אגב הכוונה היתה לשואלים ככלל, לא לבני

גיל כזה או אחר, כי פשוט רוב השואלים לא יודעים כמה התחום הזה מורכב וכמה גורמים צריך לקחת בחשבון, וכמה לנסיון האישי (עם אנשים ועם מפות שנעשו) משמעותי.

באשר להכללות - מתרגלים אליהן, וגם זה בא עם הגיל..

Megie

New member
מבינה ומזדהה איתך.

גם אני מנהלת פורום ('אהבה ורומנטיקה') ויודעת מה עומד מאחורי זה..במיוחד כסטודנטית+מחזיקה את התנהלות הבית+עובדת..לא קל ודורש המון. השיקולים שלך הגיוניים וזה נכון, אין פורום חד משמעי בנושא, לכן הסקתי שפורום תחת כותרת 'אסטרולוגיה' יענה על הנושאים תחת הגדרה זאת..מה שקורה בפועל אך לא ע"פ הפרמטרים שחשבתי..וזה לגיטימי כמובן.
לגבי העיסוק באסטרולוגיה, זה נושא שתמיד סיקרן ומשך אותי כמו גם מיסטיקה בכללי, קרוב לודאי שאני גם אלמד ואתעמק יותר בעתיד, הכל שאלה של זמן וזמן פנוי לנושאים שבאמת מעניינים אותי אך דורשית תשומת לב מלאה ועיקביות. בכל מקרה אני מאוד מעריכה את הכנות שלך והתשובה המושקעת, אין ספק שזה תרם לתחושה חיובית מהפורום.
שיהיה בוקר מצויין ויום טוב עם המון אנרגיות חיוביות

למעלה