איכות סביבתית
New member
ההמלצות שלי לרובם ../images/Emo66.gif ../images/Emo66.gif
אביגיל - פותחת משרד שידוכים, מהסיבה הידועה טומי – נער הפוסטר הבא שתלוי במגדלי עזריאלי. וכן, אם אתם שואלים, הוא לא מפחד להיות תלוי, הוא יודע שאביגיל מחכה למטה בזרועות פתוחות למקרה שייפול זיו – אחראי על עמדת הקללות ללקוחות שאינם מרוצים בחברת החשמל אבי – אם אין
אינה
לי, מי לי? שי – בעקבות הפירסום והחיוך הרחב שנגלה על המסך קיבל הצעה לעבוד כשינן במרפאת שיניים, אך פוטר לאחר זמן קצר בעקבות עקירת שיניהם של באי המרפאה ושל הבוס. כיום מובטל הדס – למרבה הצער נטשה את הספרים, וזאת בעקבות כך ששי פוטר והיא החליפה אותו במרפאה כדוגמנית לשיניים צחורות שמאפשרות חיוך רחב מפה לפה. כל מטופל שמסיים את הטיפול מקבל ממנה קריאת אושר: איזה כיף, איזה כיף, איזה כיף, איזה כיף יעל – פותחת בקריירה של התנצלויות על כך שלא הדיחה את זיו. מאחר ולא הצליחה לשכנע, תמשיך בתפקיד זה עד הפנסיה קריספל – חוזר בתשובה ועובר לגור במאה שערים, אך מסולק לאחר שבוע בעקבות הפרעות השינה שלו שמטרידות את מנוחת השכנים. מאז ועד עכשיו – מחפש את עצמו בתולעים ליעד – לאחר שהתחתנה עם אוהד, שסלח לה על שנסעה לשווייץ עם גבר זר, ילדה 8 ילדים (כן, כן), וזאת רק מכיוון שהיא מאוד אוהבת את השימוש במילים ת_ת ו- ק_ה. אוהד – נשוי לליעד. מובטל. כשהם צופים בטלוויזיה הוא האחראי על הקראת הכתוביות בעברית. טל א – לאחר שהפסיד בכל התיקים ופשט את הרגל, חזר לפיליפינים, ומאז ועד היום הוא עובד כמוריד קוקוסים, כשהוא חדור תקווה שיום אחד זיו=בובליל יחזור לביקור, ואז יפיל על ראשו קוקוס חנוך – שומר לילה בתל-חי, לשם פרש בעקבות הזדהותו עם יוסף טרומפלדור טל ירוק – מתוך מאמץ עקש לשמור על הזהות הירוקה שקיבל בהישרדות הפך לפעיל למען ניקיון הסביבה, כשמטרתו העיקרית לנקות את העולם מקיומם של זיו, טלכו ואביגיל ליאורה – כצפוי, החליטה לפרוש, להקים משק ולגדל כומין ושומין. התחתנה, אך בעלה מתלונן שהיא קוראת לו חנוך נטלי – עדיין ספרית, אך אינה יציבה במקומות העבודה. עובדת שבוע, שבועיים - ופורשת. ושוב פורשת. ושוב פורשת טלכו – לצערי אין מידע עליו. ברח למקום מסתור עקב חוסר יכולתו להסתיר את ייסורי האהבה שחש כלפי זיו. לעיתים שומעים ברחבי הגלובוס הד: מצ'עמם, מצ'עמם ריקי – החליטה לוותר על העיסוק כמורה מחליפה. הקימה קבוצת תמיכה למודחות הישרדות לדורותיהן בשם "אני אמא שלכן"
אביגיל - פותחת משרד שידוכים, מהסיבה הידועה טומי – נער הפוסטר הבא שתלוי במגדלי עזריאלי. וכן, אם אתם שואלים, הוא לא מפחד להיות תלוי, הוא יודע שאביגיל מחכה למטה בזרועות פתוחות למקרה שייפול זיו – אחראי על עמדת הקללות ללקוחות שאינם מרוצים בחברת החשמל אבי – אם אין