קריירה שלישית

ההמלצות שלי לרובם ../images/Emo66.gif ../images/Emo66.gif

אביגיל - פותחת משרד שידוכים, מהסיבה הידועה טומי – נער הפוסטר הבא שתלוי במגדלי עזריאלי. וכן, אם אתם שואלים, הוא לא מפחד להיות תלוי, הוא יודע שאביגיל מחכה למטה בזרועות פתוחות למקרה שייפול זיו – אחראי על עמדת הקללות ללקוחות שאינם מרוצים בחברת החשמל אבי – אם אין
אינה
לי, מי לי? שי – בעקבות הפירסום והחיוך הרחב שנגלה על המסך קיבל הצעה לעבוד כשינן במרפאת שיניים, אך פוטר לאחר זמן קצר בעקבות עקירת שיניהם של באי המרפאה ושל הבוס. כיום מובטל הדס – למרבה הצער נטשה את הספרים, וזאת בעקבות כך ששי פוטר והיא החליפה אותו במרפאה כדוגמנית לשיניים צחורות שמאפשרות חיוך רחב מפה לפה. כל מטופל שמסיים את הטיפול מקבל ממנה קריאת אושר: איזה כיף, איזה כיף, איזה כיף, איזה כיף יעל – פותחת בקריירה של התנצלויות על כך שלא הדיחה את זיו. מאחר ולא הצליחה לשכנע, תמשיך בתפקיד זה עד הפנסיה קריספל – חוזר בתשובה ועובר לגור במאה שערים, אך מסולק לאחר שבוע בעקבות הפרעות השינה שלו שמטרידות את מנוחת השכנים. מאז ועד עכשיו – מחפש את עצמו בתולעים ליעד – לאחר שהתחתנה עם אוהד, שסלח לה על שנסעה לשווייץ עם גבר זר, ילדה 8 ילדים (כן, כן), וזאת רק מכיוון שהיא מאוד אוהבת את השימוש במילים ת_ת ו- ק_ה. אוהד – נשוי לליעד. מובטל. כשהם צופים בטלוויזיה הוא האחראי על הקראת הכתוביות בעברית. טל א – לאחר שהפסיד בכל התיקים ופשט את הרגל, חזר לפיליפינים, ומאז ועד היום הוא עובד כמוריד קוקוסים, כשהוא חדור תקווה שיום אחד זיו=בובליל יחזור לביקור, ואז יפיל על ראשו קוקוס חנוך – שומר לילה בתל-חי, לשם פרש בעקבות הזדהותו עם יוסף טרומפלדור טל ירוק – מתוך מאמץ עקש לשמור על הזהות הירוקה שקיבל בהישרדות הפך לפעיל למען ניקיון הסביבה, כשמטרתו העיקרית לנקות את העולם מקיומם של זיו, טלכו ואביגיל ליאורה – כצפוי, החליטה לפרוש, להקים משק ולגדל כומין ושומין. התחתנה, אך בעלה מתלונן שהיא קוראת לו חנוך נטלי – עדיין ספרית, אך אינה יציבה במקומות העבודה. עובדת שבוע, שבועיים - ופורשת. ושוב פורשת. ושוב פורשת טלכו – לצערי אין מידע עליו. ברח למקום מסתור עקב חוסר יכולתו להסתיר את ייסורי האהבה שחש כלפי זיו. לעיתים שומעים ברחבי הגלובוס הד: מצ'עמם, מצ'עמם ריקי – החליטה לוותר על העיסוק כמורה מחליפה. הקימה קבוצת תמיכה למודחות הישרדות לדורותיהן בשם "אני אמא שלכן"

אוהד יכול להיות מפעיל ימי הולדת

חנוך - שחקן בפיטר פן כקפטן הוק אביגיל - מנחה בשומרי משקל זיו - חוקר בשב"כ הדס - מבקרת סיפרות רפואית בנושא פסיכיאטריה ליאורה - עובדת בחנות/בסטת תבלינים ריקי - מחליפה את המורה המחליפה שי - אחראי קלפי טל א - שדכן ליעד - עוזרת לליאורה בשוק

מתי יהיה פה משהו מקורי ולא גנוב?../images/Emo122.gif

השרשור הזה היה כבר ב26/10 את יודעת מה? בהתחלה שהיו מראים לי כל מיני הודעות שבהן הנושאים שאת ואחרים פה מפרסמים דומים מאוד ואפילו אותו דבר לנושאים שפורסמו אצלינו בעבר, אמרתי להם :"בסדר אז מה שיהיה להם בכיף". אבל עכשיו אני שואלת את עצמי עד כמה את לא בוחלת בגניבת רעיונות ברמה של אחד לאחד. מילא אם זה היה גולש פשוט אבל את מנהלת!!! את אמורה למצוא נושאים *משלך* לא להעתיק מאחרים. כנראה שרק לזה אתם מסוגלים פה, להעתיק ולהתפאר בבלעדיות אחרי אירוח בפורום רשמי. אני מודה לך על רוב העניין שאת מפגינה בפורום שלי ועל בת הצחוק שהעלית על פניי,
ככלות הכל זו ההוכחה הטובה ביותר למה את מסוגלת.

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אין לי אפילו מילים. אף אחד לא העתיק ממך שום דבר, קורה שיש רעיונות דומים. להבדיל ממך, אני לא בקטע של משחקי בילוש (אם מדברים על גיחוך
).

MagSimps

New member
מוזר שהמבנה דומה...

אצלה היא חותמת "אז מה הרעיונות שלכם?? מומלץ להשתמש בכמה שיותר יצירתיות ;)" ואת "אז מה הרעיונות שלכם? תהיו יצירתיים. תעשו משהו טוב........" אם את לוקחת רעיונות של אחרים, במידה וזה נכון. תתני לפחות כרדיט, אין שום דבר פסול בזה.

5555518

New member
שם זה גם קריירה שנייה כאן כבר שלישית../images/Emo8.gifאבל..

שטויות..הכל שטויות

ועכשיו אני!

אביגיל - מורה לאנגלית זיו - נהג מונית נועה - מגשרת מיטל - שדכנית טומי - שיחליף את נועם בפוקס
יעל - מאפרת? לא יודעת הדס - ליצנית נטלי - עקרת בית, שנשארת בבית... ריקי- שתמלא את הכנרת עם הדמעות שלה, וכך משבר המים יגמר

מיטללל

New member
אולי

יעל - מאפרת מיטל - שדכנית הדס- כוכבת בערוץ הילדים זיו- מאבטח בקניון טומי- מציל טל א - שיחליף את גיא. ולשאר אין לי.

קריירה שלישית - דווקא משעשע

חנוך - הצלע השלישית בזוגיות של אורלי וגיא טל א. - דוגמן למי פה הדס - הדמות המחליפה של פוקימון או פקמן ליעד - מורה ב 'לך תצטיין' אוהד - סטודנט קבוע ב'לך תצטיין' שי - מסתרעב זיו - פקח ביציע המינויים של איצטדיון 'טדי' טומי - הפרזנטר החדש של מרכך הכביסה בדין ליאורה - גננת טלכו - סלקטור בגלינה

למעלה