קריירה צבאית

raafat

New member
הפצ"ר ממש לא עתודאי, למעשה

אני חושב שהוא בכלל לא היה קצין בצה"ל( או אפילו לא שרת - הוא אמריקאי אם אני לא טועה), לפני שקיבל את הדרגות שלו. הוא פשוט "הוצנח" לתפקיד.

eitan007

New member
אל תתכחש...

אנחנו יודעים שאתה דרוזי ....

קורס קצינים

באיזה שלב עלי לעבור קורס קצינים? האם ישנו קורס קצינים שאינו מחייב מאמץ פיזי עילאי כתנאי מעבר? כמה זמן הוא נמשך, בכל אופן? אשמח למעט פרטים... זה חשוב לי מאוד.

ואגב -

בחרתי ללמוד יחב"ל, משמע ככל הנראה אעסוק בדברים הקשורים לחיל מודיעין (מתן חומר רקע וכיו"ב) - האם סיכויי לקריירה צבאית סבירה פוחתים בשל כך?

עוד דבר- מצטער, אני לא מרוכז.. ../images/Emo13.gif

אשמח אם תוכלו לפרט לי (באופן משוער, אני מניח) את משכורותיהם של סגן, סרן, רב-סרן וסגן-אלוף בצבא קבע. באילו סדרי גודל מדובר? תודה מקרב לב לכל העונים...

atudaman10

New member
אם אתה ממש רוצה לדעת

אמורה להיות לכל קצין בקבע חוברת כזאת שמפרטת במדויק את כל מרכיבי השכר - גמולים,דרגות,ותק,איזור מגורים,מוקד מחקרי וכו וכו´ אם יש לך איש קבע אי-שם במשפחה הגיע הזמן לחדש את הקשר... אתה גם יכול לנסות לפנות למדור שכר(או משהו כזה) בצבא אבל ספק אם הם יעזרו

Johnny the Doe

New member
איזה מצחיק אתה

כתבת 3 הודעות ברציפות ועדיין לא זכרת ששאלתי אותך משהו. אז אולי עכשיו תוכל לענות לי? אתה לומד במקרה בטכניון?

greenguy2002

New member
עד לא מזמן היה אלוף עתודאי!!!

עד לפני כמה חודשים ראש מפא"ת היה אלוף עתודאי, השם הפרטי שלו זה יצחק, נראה לי שזה יצחק בן אליהו אבל אני לא בטוח.

ליצן.

ממתי מלמדים יחב"ל בטכניון? אני אפילו לא יודע אם התקבלתי לעתודה. מכל מקום, אשמח אם תענו לי גם על שאר שאלותי.

למעלה