קריירה לדמויות...

אלדריון

New member
קריירה לדמויות...

עד כמה יצרתם קריירה לדמויותיכם? האם יש להן קריירה במהלך הקמפיין עצמו (ואינני מתכוון לקריירה של "הרפתקן מקצועי"
) ? ואם כן, איך אתם משחקים את זה?

Elenlos

New member
תשובה

בקבוצה הקודמת שלי (בעצם שיטה קודמת כי זה אותם אנשים...) לאחד השחקנים היה אלף שגם היה שליח של מלכת היער... זה לא היה משהו מאוד פעיל אבל זה השתלב יפה עם הסיפור השלם. הוא לא בדיוק שיחק את התפקיד שלו, אלה שהוא (התפקיד) היה קיים... חוץ מפעם אחת שעזרנו לו עם משימה מסוכנת ומצאנו אוצר בסוף.

Lion_Heart

Well-known member
../images/Emo6.gif קריירה

הדמות שלי (אחת מהאהובות עלי) קורנליוס פלישתון ה 42 פשוט חסכה כסף מהרפתקאותיה ו . . .פתחה פונדק פונדק דיי מפורסם בגלל ה. . .דברים הקסומים (דג זהב ענק באגם שליד,דריאדות ,נימפות ושאר יצורי קסם ביער הסמוך) וזה גם ה בית שלו וגם מקור הכנסתו לא יודע אם זה.זה מה יש נחשב לקריירה אבל. .

ננסק

New member
לפתוח פונדק זה קלאסי

כבר -שתי- חבורות בעבר שלי פתחו פונדק. נכון לעכשיו, אני משחק זוטון כהן בחבורה שבה השה"מ שומר את רמת תזרים הכספים שלנו נמוכה מאוד. אין דבר כזה "אוצר ממבוכים", כי גם אין בעצם מבוכים. לכן, אנחנו חייבים לדאוג לעצמנו בעולם האכזרי והקר (והגשום משהו). לצורך כך פיתחנו גם אני וגם הזוטון השני שבחבורה את כשרונות הבישול שלנו (השקענו נקודות ב-Proffesion: Chef וגם- Craft: Cooking), והשתלטנו על המטבח של הפונדק בו ביססנו את עצמנו. בשלב מסויים אפילו הכנו ארוחה חגיגית עבור ראש העיר, מה שהביא לפיאסקו רציני וכמעט גרושינו מהעיר, ובו זמנית עודד אותנו מאוד לצאת לקטקומבות הקרובות לעיר על מנת להוכיח את עצמנו מעבר לכישורינו כטבחים.

ננסק

New member
אני אתן לפרנהייט לתאר את הנושא

כי הוא אחראי לו באופן אישי. בעקרון מדובר בזוטון עם פיוזים נמוכים ובאביר עם פלצנות גבוהה, שנפגשים לראשונה בביתו של ראש העיר. ההתדרדרות לאלימות ולחשים היתה מהירה מאוד.

הטראומה של בית ראש העיר

אז הזוטונים הוזמנו להכין ארוחת ערב בביתו של ראש העיר, ואריתיה ואני הצטרפנו אליהם ככוח עזר. הבעיה החלה מאי-הבנה בין המארחים לזוטונים - הזוטונים הוזמנו על תקן טבחים, הם לא הוזמנו להשתתף בארוחת הערב. בכל מקרה, עריכת סעודה זוטונית היא מלאכה שלמה שהכנת האוכל עצמו היא חלק קטן ממנה. הצגת האוכל, היא החלק השני. אבל האצילים הסנובים המפגרים הגיבו בזלזול ואדישות. האביר הנפוח גבריאל התייחס בזלזול אל רוסקו, וזה נפגע. מאוד נפגע, אז עמד על שלו מול האביר, שכנראה נמצא ברמה גבוהה, כי הוא מצידו התרגז, והחל עימות מילולי. רוסקו הפנה לו גב ופנה ללכת, והוא דרש ממנו לעמוד במקום. ואז החלה מהומה קטנה, שכמעט הסתיימה בהשלכתנו לכלא, או גרוע מזה. הזוטון כעס, האביר כעס, שאר האנשים היו המומים, השערות של הכהן הראשי שהיה שם כמעט נשרו, כשניסה להרגיע את האביר הדביל, ולבסוף במאמץ עילאי הצלחנו להרגיע את הרוחות ולעזוב בחתיכה אחת. האמת? הייתי עושה הכל אחרת, הלוואי ומעולם לא דרכתי בתוך ביתו של ראש העיר.

למעלה