קריירה ועבודה

cheli11

New member
קריירה ועבודה

שלום יאיר שמי חלי בלהמס ותאריך הלידה שלי הוא 29-11-1979 לפני כחודשיים עזבתי את מום העבודה שלי בכדי לבצע שינוי כיוון בחיי . עד היום עברתי אין ספור ראיונות עבודה ומבחנים אך לצערי אני לא מצליחה למצוא עבודה וההךיך הולך ונעשה קשה יותר ויותר. שאלתי אליך היא כמובן מתי אני אמצא את עצמי עובדת ? והאם עליי להתחיל ולהתפשר ? תודה רבה ויום טוב !!

היי חלי../images/Emo140.gif

היי חלי כשהמדובר בשינוי כוון, התהליך עלול לקחת הרבה יותר זמן מכפי שאנו יודעים או רוצים, כי המלה שינוי עשויה להיות גם משהו מעמיק יותר. שימי לב מה כתבת: שינוי כוון, ולא שינוי בעבודה. שינוי כוון הוא אכן מעמיק יותר, ולפעמים הוא מצריך דיאלוג הרבה יותר ארוך טווח עם העולם, ולא רק מציאת עבודה חדשה. למשל.. חוויית חוסר התעסוקה, או החופש האישי שיש לך עכשיו, או הצורך לבחור ולהתפשר - כל אלה מסמלים שוני כוון, בשונה ממה שהיה לך עד עכשיו. בכל מקרה, זו שנה מעניינת של הרבה שינויים להרבה קשתים, במודע או שלא במודע. פלוטו חוזר עכשיו למזל קשת, ויתכן ואת צריכה לפגוש את הקושי הזה לעומק, לפני שתקבלי החלטות. מכיון שכך, על השאלות מתי תמצאי עבודה, והאם להתחיל להתפשר - רק את יכולה לענות, שכן גם הן חלק משינוי הכוון, וכל החלטה שכזו מקפלת בחובה גם היא אפשרות לשינוי. בקיצ, אחרי שבחרת במודע בשינוי - בחרת בהרפתקה, בניסיון, בהימור מסויים, בהשלכת עצמך קדימה אל החלל בצורה מסויימת. ועכשיו כשאת בחלל, את מחפשת בשאלה שלך בטחון מהסוג שהיה לך בעצם, ושעליו ויתרת... הבטחון בידיעה.. אם את באמת בוחרת בשינוי הזה - המשיכי לרחף מעט, למרות הקושי, המשיכי להתקל בקשיים, המשיכי לנהל את הדיאלוג הזה עם עצמך לגבי הפשרה, ותני לשינוי להגיע מהמקום הזה של הבחירה, ולא מהמקום של הידע: עליו כבר ויתרת קודם, זוכרת?..
אישית, תמיד מצדיע ומחזיק אצבעות לאלה שמעזים לקפוץ, ומהמרים בצורה כזו או אחרת. אם תתמידי בדרך הזו, אני בטוח שתגיעי למחוז חפצך הפנימי הלא מודע, זה שכוון אותך מבפנים ברגע הבחירה שלך, בעצם הקפיצה. בהצלחה!!

G13

New member
יש לך שעת לידה ?

בלי שעה קשה לענות. מבחינה נומרולוגית, חודש יוני יביא לך התחלות חדשות.

למעלה