קריירה וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

חן XD

New member
../images/Emo221.gif סתמוו כולכםם הוא הכי יפהה

מפחיידד ? בגלל שהוא גדול כזה ועם מלא שרירים אבל הוא יפה ../images/Emo99.gif

../images/Emo108.gifאווווו סוף סוף מישהי שמסכימה איתיי חחחח

נכון הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo99.gif עכשיו ראיתי אותו בטלויזיההה חחח הקלטתי אותוו ויש לי את הסירטון הזה במחשבבב איזה יפה הואאא כל שניה אני מעבירה אחורה ורואה שוב וכשאני רואה את זה אני צורחת על כל הבית מרוב שהוא כ"כ יפהה חחחחחחחח..הלוואייייייי שיום אחד אני יסע לשם ויראה אותוווו ../images/Emo99.gif

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחח החלום שלי זזה ללכת לקרב שם

וראית מה אמרו ?! שמצאו את כריס בנואה את אשתו ואת הילדים שלו מתים בדירה @ ! !%^

../images/Emo108.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif דייי!!!

לא נכוןןןןןןן!!!!מה באמתת? איך הוא עשה דבר כזהה? מי אמר לך? דיי נוווו אני בוכה פההההההההה../images/Emo7.gif תגידי לי שזה לא נכוןןן... אין אין זה לא יכול להיותתתתת!!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

חן XD

New member
../images/Emo221.gif כןן תכנסי לפורום " היאבקות" בתפוז

ותראי , אני לא מאמינה שהוא עשה את זה :( אדי בן דוד שלו גם מת מה זה כל המשפחה שלו תמות ככה במקרים מגעילים כאלה ?

../images/Emo108.gifדייי נווו לא נכוןןן

אוףףףףףףףףףף את לא יודעת כמה אני בוכה פה עכשיווו...../images/Emo7.gif זה לא יכול להיותתתתתת!!!!!!אוףף נוווו למה הוא עשה את זהההה? הוא היה כ"כ חתיךךךךךךך אוףףףףףףף זהוו מהיום אני באבל.. הלכתי ללבוש בגדים שחורים..

../images/Emo175.gifככן , יש כתבה על זה ב - MSN .

מריה איך קוראים לזה שאת אוהבת ? , ../images/Emo12.gif זה ההוא שהתאבד או מישהו אחר ? .

../images/Emo108.gifחס וחלילההה שזה יהיה באטיסטההה

אם זה היה באטיסטה לא היתי יודעת מה לעשותתת אין לכן מושג כמה אני בוכה פהההה..!!!!

../images/Emo108.gifאני עד עכשיו בוכהה..

קשה לי לעכל שהוא באמת ניפטרר!! ../images/Emo16.gifיהי זיכרו ברוך../images/Emo16.gif

../images/Emo109.gif תגידו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רק לי משעעעעעעעעמממממממממם ככה לא כי מאוד משעממממממממם פה ../images/Emo70.gif

../images/Emo108.gifגם לי מאד משעמם אז הבאתי לכן שאלון:

שם: גיל: עיר: משעמם לכן? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? ועכשיו? עדיין משעמם לכן?יא משועממות .. לכו לסדר את החדר ולא יהיה לכן משעמם חחח.. סתם סתם אל תענו על השאלון כ"כ משעמם לי שאני כבר משתגעתת חח... עזבו התחרפנתי חחח

../images/Emo210.gif חחחחחחחח שרוטה ../images/Emo6.gif

דייט וירטואלי קאלק, האריאן הזאתי לא נותנת אחושילינג ../images/Emo6.gif

למעלה