../images/Emo221.gif כנסו כנסוו האיררוח של הבניים אתמול :]
טוב אז היה ממש כיף :] ככה, הגעתי אני ועוד כמה בנות מהרשמי.ורבתי שם עם כמה בנות מהרשמי שתופסות פוזה יותר מדי והם גם סתומות יותר מדי אז זה מעצבן חחח קיצור התחילה הצילום של התכנית . הבמאי התחיל לעשות לנו חימום כפיים וכאלה. התחילה התחרות אמרו מי הגיע לגמר וכל פעם שהוא אמר "גיים בויז יופיעו" אנחנו התחלנו למחוא כפיים והוא אומר לנו למה אתן לא מוחאות כפיים ככה למתמודדים וצחק. אח"כ הם עלו ועשו מה זה שמח איפול רוברטו שר D: הייתן צריכות לראות את זה הוא התחיל לשיר ולזוז בכיסא זה היה כ"כ מצחיק. אחרי ההופעה יצאנו לא חיכינו עד שהצילומים הסתיימו, יצאנו החוצה. אביחי יצא ראשון אפרת ( "הצלמת") הבהמה הזאת לא נתנה לו לצאת הכניסה אותו ישר למכונית אני מדברת איתו היא באה לצד שלי אני עוברת צד היא עוברת איתי.עד שהיא לא שמה לב ודיברתי איתו ובסוף לפני שהוא הלך אמרתי לו ?::
"אבייחייי דילב אוהבת אותך הכי הכי הרבה בעולם הוא אמר לי תמסרי לה שגם אני אותה . וכל הבנות אכלו את עצמן חחח זה היה כ"כ כיף לעשות להן את זה D: אח"כ ערניי בא ...חחחחח אפחת לא ראתה אותו אז אמרתי לו ערניי יחמודד אז הוא עושה לי גם את מאמי. הסתובבתי פתאום אני מרגישה יד הסתובבתי ראיתי את ערן ואיציק ערן בא לתת לי נשיקה וחיבוק והלך ( זה היה כיף חחח ) ואז אמרתי לו ערןןן תתקשר לירדן יש לה היום יום הולדת הוא אמר לי למי ? אמרתי לו לירדןן הוא אמר אהה אוקי אני יתקשר מזל טוב. טוב אדם בא אפחת לא ראתה אותו איציק הסתיר אותו חח אז אמרתי לו אדם יחתיך אז הוא עושה לי תודה מאמי והלך. אח"כ כולם חיכו לאושרי ושרון שיצאו . הם יצאו כולן רדפו אחריהם. שרון בא לתת לי חיבוק והבנות הבהמות מהרשמי דחפו אותו והפילו אותוו על הרצפה ! \: ואז הוא ואושרי נכנסו למונית וכל הבהמות רדפו עאחריהם למונית . כ"כ בההמותת שזה ממש מפחיד וטיפשות בכלל אין שכל ../images/Emo6.gif זהו סיימי מי שבא לה שתקרא