קריינות ביפנית

שרית(^_^)

New member
קריינות ביפנית

סתם רציתי לשתף אתכם...
לפני מספר שבועות בעלי הוזמן לעבודת קריינות ביפנית ע"י אולפן הקלטות עבור אתר אינטרנט (תמוה) כלשהו. ברגע האחרון הודיעו לבעלי שיש צורך גם בבחורה יפנית לקריינות של שתי השורות הראשונות של הטקסט. מאחר שלא הצליח למצוא בחורה יפנית פנויה ליום ההקלטות בהתראה כ"כ קצרה, הוא הציע להם את שירותיי
אז הנה אני מקריינת ביפנית שתי שורות בקולי המאד לא רדיופוני ובמבטא ישראלי חשוד
והקול הגברי של שאר הקריינות, הוא כאמור של בעלי (שנאלץ להקריא את הטקסט במהירות האור, כדי להתאים לזמן המוקצב של הקריינות בגרסה האנגלית, ולכן נשמע מאד לא טבעי... :-\) כדי להכנס לאתר צריך להקיש את השם והססמה: username = elrom password = elrom123 ואז להקליק על ה - Japanese Version NEW

Obake

New member
איפה יש פה מקום להכניס את הקוד? ../images/Emo12.gif

מופיע לי מקום להירשם לאתר אבל לא מקום להיכנס לחשבון...

שרית(^_^)

New member
אופס...

נראה לי שזה הקישור הישיר לסרטון, ואין צורך להכניס את השם והסיסמה. אתה מצליח לראות את הסרטון ולשמוע את הקריינות ?

Obake

New member
לא, זה מבקש שאני אכניס את האימייל->

ואת המס' טלפון שלי...:X וליד זה יש לינק של click here to listen אבל זה לא נותן לי ללחוץ בלי שאני אמלא את השם והטלפון ^^"

שרית(^_^)

New member
אוקיי, תיקון הלינק

ממש אין צורך למלא מספר טלפון! קודם כל להכנס ללינק הזה, ואז מופיע החלון שבתמונה המצורפת. שם צריך רק למלא את שני השדות: username = elrom password = elrom123 ואז מתחיל הסרטון

שרית(^_^)

New member
תיקון קל נוסף

סליחה, לא מיד מתחיל הסרטון. אחרי ה-LOGIN, צריך כאמור להקליק על זה
ורק אז מתחיל הסרטון.

la orejita

New member
מממ לא..

זה מסך אחר וכתוב את זה Enter your first name, e-mail and phone number and push "Play"

ToHrU

New member
איזה כיף לך!!!!!

הגשמת את החלום שלי!!! דיבוב יפני!!! תמיד חלמתי (ועדיין) לדעת יפנית טובה ולדובב אנימות.... בינתיים אני אלך על קורס דיבוב בארץ........ גם זה חלום:)

Obake

New member
חחח מגניב ../images/Emo6.gif

זה עובד עכשיו ^^ איזה שווה... ובכלל אין לך מבטא
הקול שלך ממש מתאים לזה
אהבתי =)

GnomeBubble

New member
המבטא שלך בקושי מורגש

בעצם את נשמעת יותר טוב מבעלך. לא שיש לו בעיית מבטא או משהו, אבל כשאמרת "מדבר מהר", לא ציפיתי לזה. הוא נשמע כאילו הקליטו אותו והריצו במהירות כפולה. אני יודע שאני הייתי מאבד את הקול אחרי חצי דקה של דיבור בקצב הזה.

Manty

New member
דווקא מאד לא יפני !!!

קול יפני, במקרה זה, היה נשמע גבוה בצורה לא טבעית, או ילדותי מתכתי. שרית נשמעת טבעית מדי
כל הכבוד לך

GnomeBubble

New member
נראה לי שפה הבעיה, ולא במבטא

הקול של שרית אמנם לא יפני, אבל נראה לי שזה משהו שנולדים איתו, לא משהו שרוכשים. חוץ מאת הנטיה לדבר בקול גבוה יותר כשמקריינים

la orejita

New member
יפה..

את נשמעת כמו דיילת במטוס שנותנת הסברים לפני הטיסה:)

Manty

New member
אההממ, תודה, אבל בטח התכוונת

לומר זאת לשרית..?

la orejita

New member
../images/Emo3.gifגם את לא רעה..

יש לי בעיה שירשורית, יום יבוא ואדע לשרשר כמו שצריך.

למעלה