קריטריום קדישא

קריטריום קדישא

בבקשה לא להגיב בהקשר הריגשי מוסרי. הבעיתיות ברורה ואין בשביל מה להיכנס לזה. חלק יגידו "שומו שמים" וחלק יגידו שזה לא מפריע לאף אחד. ביקרתי היום בבית העלמין ירקון שבין פ"ת לכביש 5. הכביש המרכזי בתוך בית העלמין הינו כביש טבעתי באורך 1.5 ק"מ. רכבתי אותו היום עם קטנוע, ב 40 קמ"ש אין בעיה להתמודד עם הפניות. נראה שאין במקום תאורה. השמועה אומרת שבשבת המקום "מת", שומם כמו בית קברות. למעט העניין המוסרי, רגשי, ערכי, חוקי, האם המקום מתאים לשמש כקריטריום בשבתות ?

בזנר דן

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo153.gifקריטריום קדישא

דבר אחד בטוח השכנים לא יתלוננו על רעש או חניה אסורה

צורחה

New member
../images/Emo57.gif אחרי שבע הקפות ../images/Emo57.gif

הרוחות עושות עליך דראפט, מספר מצבות מתחילות לבהוק באור פלורסנט, הכביש מתחיל לעלות ולעלות ולעלות כמו ספירלה, אתה הדומסטיק הראשי בפלוטון הקדוש, ספרינט הסיום מכניס אותך לשערי שמיים ועל הפודיום אתה מקבל נשיקה קרה ממלאכית הגיהנום, בררררר...

IlanShacham

New member
רוח עושה דרפטינג?

במקרה תפסתי אחת במצלמתי

doronline

New member
איזה דרפטינג??? היתה רוח פרצים...

אבל מה - היה לי פנצ'ר וכל הצמיגים התמלאו לי באויר ולמרות זאת - חזרתי כולי מרחף מהרכיבה הנהדרת...

nikonr

New member
../images/Emo128.gifמה זה צריך להיות ?! ../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif

קריטריום קדישא, גדול !

Mont Ventoux

New member
|../images/Emo11.gif

אם יש לך שם כבר חלקה, אז לדעתי לא צריכה להיות בעיה.

ORGANICfood

New member
שי

אתה קרוע ! וואחד רעיון מוזר ... ראש ציפור היום הייתי , ידידותי בטירוף....ממליץ בחום אחי .

joyea

New member
קבל מסלול לשבת לא רחוק מהבית עלמין

יצא לי כמה פעמים לחצות אותו בשבת בטיולי שטח סביב איזור הירקון, לא הייתה הרגשה נוחה במיוחד אם הכרת כמה מדיירי המקום. קבל מסלול: מצומת ירקון לכיוון מזרח בשבת בבוקר אם יש מכוניות זה כאלה של חברה שנוסעים למשולש, כביש מאד רחב (4 מסלולים עם שוליים) איך שעברת את הירידה לראש העין הופך לשומם לחלוטין. עכשיו תלוי כמה תירצה להמשיך פעם אחרונה עשינו עד אזור תעשיה ברקן חזרנו לקסם ושוב איזור תעשיה ברקן, כביש חדש 2 מסלולים לכל כיוון עם שוליים ותאורה לכל אורכו. אני לא ממליץ להמשיך אחרי הצומת של איזור תעשיה ברקן לכיוון אריאל, הכביש הופך לדו כיווני ללא שוליים, אני גם מוטרד ממחשבות על הביטחון האישי ולא כיף לי ככה. יש אפילו שילוט כמו במשולש "זהירות רוכבי אופניים בדרך" מ-10:30 בערך והלאה מתחילים ליראות מכוניות אבל מאד מאד דליל, לדוגמא באיזור המשולש ובסיבתו יש יותר רכבים. מה צריך יותר ביום שבת.

צחי נ

New member
ממש עכשיו מ YNET

רוכב אופניים נפצע בינוני מפגיעת רכב בכביש מס' 5 (חוצה שומרון) בין צומת ירקון למחלף קסם. צוות מד"א ירקון, שהוזעק למקום, טיפל בפצוע ופינה אותו לבית החולים בילינסון בפתח תקווה. (רענן בן צור)

joyea

New member
צודק, גם אני לא הייתי עולה על הכביש

הזה באמצע השבוע אבל אנחנו מדברים על שבת לא, זה סיפור אחר לגמרי. אתה יודע עוד משהוא עשיתי את זה גם בשישי בבוקר, יצאתי ב-7 מירקון מאד דומה לשבת. שוב פעם , לא לאמצע השבוע !!!

danש

New member
סליחה שאני מפנצ'ר לך את ההתלהבות

אבל זכור (לברכה, האא! איזה משחק מילים) שבכביש הזה נוסעות מדי פעם מכוניות של מבקרים עובדים וקבלני עפר והם לא מצפים לרוכבי אופניים שם וקרוב לודאי שהם לא מצייתים לתמרורי עצור או תן זכות כשהם משתלבים לכביש הסובב

trainer111

New member
גמני הפכתי את קטע הכביש המדובר

מצומת ירקון לברקן לכביש הביית ........תענוג של כביש, רחב, נקי, אספלט בתולי, שוליים רחבים, תנועה דלילה (שוב,מדובר על ששי-שבת), לבטח ובטח יותר בטוח מכביש ארבע. עליה יפה, אם כי לא דרמטית מדי, ירידה נאה, בדרך כלל עם רוח פנים, מה שמאפשר לעבוד גם בירידה........ושמעתי שאפשר בקייץ להנות מרכיבת ליילה כי המסלול מואר לכל אורכו, ומזג האוויר אמור להיות אידיאלי. (לא לראות את דברי כהמלצה, אלא רק כחוות דעת אישית, מנסיוני האישי בלבד)

למעלה