קריזה
}-:

אלסי

New member
קריזה ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif }-:

די די די ,כבר לא יכולה יותר.נמאס לי,נישבר לי,שיעזבו אותי בשקט. רוצה לשכוח מהכל,תנו לי שליליים רק לא מה שאני עוברת. הסברים: קיבלתי בשבוע שעבר טלפונים היסטריים מבית החולים להתייצב אצלם לביקורת. כמובן שניכנסתי ללחץ,מה גם שהם לא הפסיקו להשאיר לי הודעות יום אחרי יום . טוב,הלכתי,שמעתי,התעצבנתי,לא מבינה כלום. בלי להכנס לכל המינוחים,מה שנבדק אחרי הגרידה פתאום לא מתאים להם להריון רחמי, למרות כל המומחים שבדקו אותי וראו את ה-US וזיהו אפילו 2 שקים. המסקנה שלהם, שהיה הריון מחוץ לרחם והם מחפשים אותו עד עצם היום הזה..!! ומה שהכי שבר אותי,שאם זה נכון-מה שאני לגמרי לא בטוחה לנוכח ההתפתלויות שלהם-זה שהוסבר לי שהעובר לא היה ´דפוק´.לנוכח הבטא העיקשת שעלתה הוא היה מה שנקרא עובר ´אגרסיבי´,סופר בסדר רק שהגיע והשתרש במקום לא נכון. אז היה לי ילד שהיה יכול להיות גם הלאה ומושלם,רק טעה בדרך. ומה,כל הגרידה היתה סתם? וזה שהרירית שלי כבר 3 שבועות אחרי גרידה רק 3 מ"מ גם גורם לי אושר עילאי. אפשר לרדת מהרכבת הזו בבקשה...

אוי , אלוהים...../images/Emo2.gif

למה , למה הם קרציות כאלה? למה כל החובבנות הזאת??? אני משתגעת כשאני שומעת את זה. תשתדלי לא להיכנס לרכבת השדים הזאת. מה אפשר לשנות כבר? הרי בכל מקרה היה הריון לא תקין. ובנוסף - אם היה הריון מחוץ לרחם , יקירתי , ולא היו מוצאים אותו היית כבר "פאסה" היום. היית פשוט מתה !זה היה מתפוצץ , שלא נדע. אז אני מאמינה שלא היתה "סתם" גרידה ואופייני לרירית שלוקח לה זמן להתאושש אחרי גרידה ולכן היא כזו דקה עכשיו. אבל הורג אותי שבי"ח שאמור להיות מקצועי ואמין (מה גם שמדובר כאן במקרה שבשכמותו הם נתקלים בוודאי חדשות לבקרים) - מתנהג בכזו צורה מחפירה.

עידית ד

New member
אני לא מבינה ../images/Emo4.gif

איך לא רואים הריון מחוץ לרחם? אוףףף שיניחו לך כבר מה הם רוצים ממך?! מה זה יתן עכשיו, אני לא מבינה, באמת שלא. הגרידה לא הייתה סתם, אם היה הריון מחוץ לרחם בכל מקרה זה היה חייב להסתיים לא?! אוףףף אני לא מבינה היום כלום. מתוקה שלי הלוואי שהייתי יכולה לתפוס אותך בחולצה להוריד אותך מהרכבת ולא אכפת לי שתשברי רגל או יד העיקר שתרדי משם כבר. אוהבת אותך יקרה שלי מאוד עידית

אושרת@@

New member
שומו שמיים ,,אלא יוסתר ולהקתו

לא הבנתי שום כלום
תרדי מהרכבת ליד איזה קניון תשתי כוס קפה, תרגעי ותסבירי לי שוב אם לא אכפת לך,,,,,,,,,,, היה הריון מחוץ לרחם או לא? ואיך הגיעו בכלל לגרידה?

אלסי

New member
גם אני לא מבינה כלום

כל מה שכתבתם כאן,השאלות שאני שאלתי,השאלות שיש לי עכשיו,הכל מסתובב לי בראש ומבלבל מרגע לרגע יותר. 3 שבועות הייתי עם ההריון הזה אחרי שאובחן כלא תקין, רק כדי שיהיה אפשרי לדעת בודאות שזה רק ברחם,ועכשיו הם אומרים שלא היה ברחם. ואני יודעת שאין טעם לחשוב מה היה יכול להיות,אבל אי אפשר להימנע ממחשבות כאלה. והטראומה לרחם מהגרידה שאולי היתה מיותרת. ועכשיו דופק לי ברד בחלון,ורעמים ,וזה בדרך כלל עושה לי כף אבל היום לא. ~הולכת ומאבדת שפיות~

innes

New member
אלסי היקרה , ליבי ליבי איתך

זה נורא מה שקרה, נורא. אין לי מילים. רק לחבק אותך, ולומר לך שתשמרי על עצמך. על גופך, על נפשך, על השפיות שלך. מסכימה עם מיעד שכותבת בהמשך שאנחנו שפני הנסיון של הרופאים. אולי הם כן יודעים מה שהם עושים. אבל הרצון בהתקדמות בתחום, התחרות בין המרכזים השונים, הסטטיסטיקה הארורה - כל אלו גורמים להם להחליט ולטפל בדרך מסוימת ולא אחרת. ואני כל הזמן מתייסרת - מי יודע איך ישפיעו הטיפולים האלו על העתיד שלנו? מי יודע אילו תופעות לוואי יופיעו פתאום. אחרי 10 שנים, 20 שנה. חשוב לדעת באיזה בית חולים טופלת אצל איזה רופאים, ופשוט להזהר בהמשך. אלסי, אני עברתי הפלה נדחית (אין שום סימנים - רק ב US רואים עובר שאין לו דופק יותר.) וצריך לעשות גרידה. עד היום לא שכחתי אף פרט מההפלה הזאת. כולל את הדוח הציטולוגי שנכתב בסינית ואף אחד לא הסביר לי מה כתוב שם. מנסה לתת לך חיבוק וירטואלי. שלא תדעי עוד צער כזה. ואולי במצב כזה צריך להתנתק מכל הפרטים של הכשלון, ולא להתייסר ב"מה היה אילו" . אני מסיימת ב"מחר יהיה עוד הריון". בטוחה שיהיה. רק בזהירות ואולי בקצב איטי יותר. אינס

עמית@

New member
לא סתם קריזה אלסי-

אני חושבת שהיתה פה רשלנות- מההתחלה חשבתי כך- לא ברמה של תביעה כלל עולמית אבל בכל הרמות האחרות- לא זיהו שזה מחוץ לרחם? עשו גרידה אחרי שהסתובבת שבוע עם עובר מת? מה הם בדיוק ראו ברחם???? זה מה שנראה לי לא הגיוני- אולי היו כמה עוברים- אחד ברחם ואחד בחוץ?? אם הם "גירדו" עובר אחד שהיה מושלם- אז מאיפה הם הביאו אותו אם לא מהרחם??? מה קורה פה? מחבקת אותך ותוהה כל כך עמית

אלסי !!!

תספרי לקונדוקטור שלא שילמת על הכרטיס והוא יוריד אותך ועכשיו ברצינות ההתפתלויות נשמעות כמו ניסיון של כיסוי לא ברור לי מה מידת חוסר הבהירות, מה הסיכוי שהרירית תתנהג כאילו משהו נקלט בה בעוד מתקיים בטא בשל הריון חוץ רחמי אבל מאחר וזה לא המקרה הראשון בהיסטוריה אז אני משוכנע במידה רבה שיש אינדיקציות שמומחים אמורים היו לזהות לגבי הטעות בדרך, זה הקטע הכי עצוב כי זה לא הריון שלא יכל להתפתח זה הריון שנפל על שגיאת ניווט אני לא אתיימר לחזק אותך שפעם הבאה זאת תהיה ילדה וכידוע נשים לא מתביישות לשאול איך להגיע למקומות, אבל אני אנסה בכל זאת מאחל הפרייה מוצלחת בפעם הבאה עם ניווט מוצלח וכמובן מאחל שהגרידה לא פגעה מדי ברירית נראה לי שלא אבל קטונתי חיבוק ונשיקת עידוד ליאור

אולה *

New member
באמת קריזה. ../images/Emo4.gif

איך יתכן שעושים גרידה ולא רואים הריון מחוץ לרחם? כ"כ כואב הלב אליך, אלסי. תחזיקי מעמד. אולה.

רומי^^

New member
דבר אחד ברור לגמרי - למרות שאיני

רופאה - הריון מחוץ לרחם זה בוודאי לא
כי פשוט אין דבר כזה "לא מצאנו אותו עד היום" - מה זאת החובבניות הזאת???ומילא חובבניות - אבל לומר לך את זה בפרצוף??
- שילכו חזרה לבי"ס לרפואה, לרענן קצת את הזיכרון.הריון מחוץ לרחם מוביל לבעיות רציניות שמן הסתם כבר היו עולים עליהן. פשוט לא יאומן
אלסי יקרה - הרבה אין לי מה לומר - אמנם הכל ייתכן, אבל אל תשבי ותחשבי "מה היה קורה אילו..." - זה הדבר הכי נורא שיכול להיות. נותנת לך
ענק להמשך הדרך, ומאחלת לך לעלות על הרכבת השניה, זאת שנוסעת ליעד הזה....נו....איך קוראים לו... הריון (תשאלי את סוכריה ושני איפה קונים את הכרטיסים-ותתקשרי לספר לי...) ושרק תצליחי. זה הכל.
אוהבת
רומי

החובבניות הזו..... ../images/Emo46.gif

אוףףףףףףף. לפעמים זה מרגיז כל כך
נוכחתי אישית לדעת שהרופאים לא יודעים הכל.... והכל זה בגדר ניסוי וטעיה וזה נורא נורא נורא מרגיז
למה אנחנו צריכות להיות שפני הניסיון שלהם
למה
ועוד עכשיו לבוא ולספר שאולי.... ואילו.... למי זה יעזור בכלל
מה שנעשה נעשה, ואין להשיב את הגלגל אחורנית. (לצערי
). ובזאת אצטרף לאיחולי חברתי, מי יתן ותעלי במהרה לרכבת הנוסעת ליעד: הריון - וכולנו מקוות להיצטרף אליך במהרה. רק תגלי לנו היכן קונים את הכרטיסים. חיבוק חם ממני חמודה. סאני.

מיעד

New member
אנחנו כמעט באותה הסירה../images/Emo115.gif

גם אני עברתי עכשיו הפלה אחרי הפריה ראשונה, שהצליחה. (כנראה שאסור לשמוח עד שלא נולד ילד/ה בריא/ה). בהתחלה הרופאים אמרו שהעוברים יפלו לבד. אחרי זה הם אמרו שההורמונים עולים, רק בקצב איטי, וזה מראה על הריון לא תקין. ולבסוף, מצאתי את עצמי בחדר ניתוח, במקום בחדר לידה. גם את מה שהוציאו לי בגרידה, שלחו לבדיקה. אני מחכה לתשובה מבי"ח. לדעתי אנחנו שפני הנסיון שלהם, וככה הם גם מתייחסים אלינו. אני קצת בדיכאון ומבינה אותך. מסתבר שהרופאים יודעים הרבה פחות ממה שאנחנו חושבים!

עוד אחת שלא מבינה

אלסי, אני לא יודעת מה להגיד - זה פשוט לא יאומן. שולחת לך חיבוקים בהמונים...

אלסי יקרה

נראה לי, כפי שכתבו לך שאם היה לך הריון חוץ רחמי, כבר מזמן היית יודעת את זה. אם הבטא ירדה ל 0 אז אין עכשיו הריון בשום מקום בחלל הבטן (עצוב). בקשר לרירית, הגוף צריך להתאושש מהגרידה לא פחות מאשר הנפש. תני לעצמך זמן, תני לרירית להתחדש כמו שצריך. 3 שבועות אחרי, זה זמן מועט. היא תיבנה, תתפרק (וסת) ואז רוב הסיכויים שהיא תצמח בסדר. מחבקת ושוב מזכירה שאם את צריכה משהו, את יודעת איפה למצוא אותי זוהרה

תפוזית נוספת כועסת ../images/Emo46.gif אפילו

כועסת מאוד, ולא יודעת מה להגיד. יודעת רק שרוצה לחבק חזק ולעשות שלא יכאב לך עוד אף פעם. רוצה להגיד לך שבטוחה שיהיה לך ילד מושלם שלא יטעה בדרך, שידע בדיוק איפה להשתרש, ויתפתח יפה כל 42 השבועות, יצא לאוויר העולם ויביא לך אור ואושר. תני לרירית שלך זמן. יחד איתך היא תתאושש ויחד תמשיכו לחתור.
מרב

הרמוניה

New member
אלסי יקרה

לפעמים נראה שאין גבול לרשעות שהיקום יכול להציג בפנינו.... נורא נורא מצטערת שאת צריכה לעבור את כל זה.... חייבת לאמר שגם לי הריון חוץ רחמי נשמע לא כל כך הגיוני- אבל קטונתי...(גם לא היו לך כאבים נכון?) מקווה שהסערה שבחוץ תכהה משהו מהסערה שבפנים הרבה אהבה הרמוניה

אלסי

New member
../images/Emo41.gif עידכון אחרון

הבטא שאילצו אותי לעשות היום יצאה שלילית (מה באמת ? לא יכול להיות),אז אפשר לחתום את הגולל על טיפול שהתחיל באוקטובר וניגמר מבחינתי היום. איפה היה,מה היה,ברחם,בחצוצרות,בעור התוף,השורה התחתונה-אין. וכל פעם עצוב מחדש אבל אולי עכשיו כבר יהיה עצב שיש לו סוף. תודה לכולם על כל הדאגה.

הלוואי באמת ../images/Emo70.gif

שמכאן תעלי הישר למעלה למעלה. כבר היית מספיק למטה.... מוכר וידוע לי...
אבל יהיה טוב מתישהו. חייב להיות
נשיקות. סאני.

salpter

New member
../images/Emo24.gif אך מהרהרת

אין פה איזה רשלנות כל שהיא שמשהו צריך לתת את הדעת אליה? עכשיו זהו הזמן שלך להרגע ממחול השדים, אך שתתאוששי לדעתי שווה לבדוק. (אני גיבורה על אחרים זה בסדר) ביי דפנה.

למעלה