קריזה עם אופןאופיס 3

zarn

New member
קריזה עם אופןאופיס 3

במצגות אימפרס מגירסאות 2.X כל סימני הפיסוק משובשים - LTR במקום RTL לא אמורים לבדוק דברים כאלה לפני שמשחררים גירסה??

zarn

New member
בלית ברירה חזרתי ל 2.42

מכיוון שלא יכולתי לוותר על חומר של עשרות מצגות שכבר הוכנו. הבעייה הופיעה לאחר ששידרגתי ל 3.00. כל סימני הפיסוק "התהפכו" במצגות שהוכנו ב אימפרס 2.4 . סוגררים התהפכו )למשל( במקום (למשל) נקודות ופסיקים זזו רווח אחד שמאלה: למשל, כך המשפט היה אמור להראות למשל ,כך הוא נראה למעשה לא נתקלתי בבעייה במצגות שהוכנו ב 3.0, מצד שני, לא נשארתי איתה יותר מיום. הבעייה קיימת גם אם לוקחים תבנית OTP של אימפרס 2 ופותחים איתה מסמך חדש באימפרס 3: במקרה הזה הכל הפוך כמו שכותבים אותו. בינתיים חזרתי אחורה. אני אשמח לשמוע שזה תוקן.

ayaniger

New member
שאלה לבירור העניין

אם אתה מסמן את הטכסט שיש בו סוגריים - עושה קליק ימני - ובוחר Character מה מופיע לך כגופן Western ומה מופיע לך כגופן CTL? האם יש הבדל בין גירסה 2.4 לבין גירסה 3 בזה?

ayaniger

New member
אפשר לחזור לגירסה 3 ולראות סוגריים תקינים

באופן אופיס 3, תנסה לכבות את: Tools/Options/OpenOffice.org/View/Use Hardware Acceleration אם משתמשים בזה, יש בעייה עם דרייברים מסויימים, כפי שתואר ב: http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=89214 תבטל את ה-hardware acceleration . זה כבר פתר את הבעייה אצל משתמשת אחת וייתכן שזה יפתור אותה גם אצלך.

yossin

New member
דיווחתי על בעיה מאוד דומה

וגם אני חזרתי והתקנתי במקביל את 2.42 יש על זה דיווח באג במערכת הבאגים של OO

ayaniger

New member
תנסה גירסה 3 שוב

באופן אופיס 3, תנסה לכבות את: Tools/Options/OpenOffice.org/View/Use Hardware Acceleration כפי שכתבתי למעלה ב-thread.

yossin

New member
יששששש

היפ הופ הייי הבעיה נפתרה המון תודה אני חייב לך בקבוק יין (אבל ריק, למרות שכשארכוש אותו הוא יהיה מלא...) המון תודה, באמת

למעלה