קריוקי בשכונה מה החוק אומר לגבי מי שעושה בתדירות גבוה קריוקי מזוויע עד 12 וחצי בלילה פעמיים בשבוע?
A ALON408 New member 24/3/19 #1 קריוקי בשכונה מה החוק אומר לגבי מי שעושה בתדירות גבוה קריוקי מזוויע עד 12 וחצי בלילה פעמיים בשבוע?
ח חביף1 New member 24/3/19 #2 מזמינים משטרה בדיוק בדקה לחצות הם יגיעו, יתריעו, ואם לא יהיה שקט, אז הם יגיעו ויפזרו את ההפגנה. לפי תגובת השרים המשטרה תשתמש בכוח, תגיש תביחעה לבית משפט או תעצור ללילה.
מזמינים משטרה בדיוק בדקה לחצות הם יגיעו, יתריעו, ואם לא יהיה שקט, אז הם יגיעו ויפזרו את ההפגנה. לפי תגובת השרים המשטרה תשתמש בכוח, תגיש תביחעה לבית משפט או תעצור ללילה.
S shayCn New member 24/3/19 #3 מפעיל מוזיקה אחרת כקונטרה אם למשל, הקריוקי הוא במזרחית, אז מפעיל מהיוטיוב את הפילהרמונית ומחבר למגבר, ודואג שהם ישמעו. אם אני לא ישן, אז גם הם לא ישנו.   אבל זה כתכנית מגירה, במידה והמשטרה לא מוכנה להזיז ת'עצמם אחרי חצי שעה ויותר.
מפעיל מוזיקה אחרת כקונטרה אם למשל, הקריוקי הוא במזרחית, אז מפעיל מהיוטיוב את הפילהרמונית ומחבר למגבר, ודואג שהם ישמעו. אם אני לא ישן, אז גם הם לא ישנו.   אבל זה כתכנית מגירה, במידה והמשטרה לא מוכנה להזיז ת'עצמם אחרי חצי שעה ויותר.
א אחותו של שקספיר New member 24/3/19 #4 גם פעם בחודש.... אם זה לא פורים,עצמאות ויתר מועדים מזמינה משטרה. הם מגיעים-מעירים-מזהירים. הקריוקי ממשיך מזמינה שוב ואז המשטרה סוגרת את החגיגה. אגב---על פי החוק עד 23.00 , לא צריך לחכות לחצות וסינדרלה. מה שאותי מטריף בימים אלו-הם הנפצים ויתר הפיצוצים (במסגרת חגיגות פורים מורחב) שמקפיצים לי את הלב כל פעם.
גם פעם בחודש.... אם זה לא פורים,עצמאות ויתר מועדים מזמינה משטרה. הם מגיעים-מעירים-מזהירים. הקריוקי ממשיך מזמינה שוב ואז המשטרה סוגרת את החגיגה. אגב---על פי החוק עד 23.00 , לא צריך לחכות לחצות וסינדרלה. מה שאותי מטריף בימים אלו-הם הנפצים ויתר הפיצוצים (במסגרת חגיגות פורים מורחב) שמקפיצים לי את הלב כל פעם.