קרידוס!!!!!!!!!!!!!

קרידוס!!!!!!!!!!!!!

דיאה אלגרה,קמינוס דה לצ'ה אי מייל אל דיו קמוס וואד'רה דה מאל, קמוס אנבייה סנאדאד,פרנסה בואנה פאס אי אמור, גאנה דה קנטר אי ביילאר, אמוזוטרוס אי אטודוס אנ ישראל אוי דמנייינה מדוטריניאו (ניערה אותי)מאיז'ה דקה נו אסטו אסקרביינדו אקי - אי יו לדישי קה אסטה מוי דפסדיל פרה מי פורמד'ו קה מאסטה סוריינדו ( הפעולה נמשכת) מונצ'ו טיימפו פרה אסקריביר ,אסטה דפסיל אי יו נו סביד'ה קומו אונה קה טיינה מונצ'ה פסנסייה. יו יה אסטו אנ קאזה יה אסקפי קון אל אישפוז דה בית לווינשטיין. אי אגורה מאסטו גוזנדו דל לאס גולרס אי אל טיימפו דל אביב. אן גוארטה דבשו דה לה ב'נטנה דה מי מיקמרטה טנגו ארבולה דה לימון אי אגורה אס לה פריחה. בכלל אני מנסה להנות מהתקופה מאוד רוצה להגיע למפגש הקרוב אצל פשריקה - אבל לא יכולה לדעת מראש. אני תקווה שאם אגיע בהפתעה גם תקבלו אותי בברכה. (אני בטוחה בכך) אני ממשיכה להשתפר אבל עדיין רחוקה מלהיות מה שהייתי. אבל גם על כך אני מודה. כשאוכל אחזור לכתוב. אי יו לה סנטי א מי איז'ה אי אקי אסטו. נו סה סי לו ב'ה אזר קדה דיאה אבל אנסה .

סניוריקה קי בואנו ב'ר טי אקי../images/Emo24.gif

היידה חאנום - טי קרו ב'ר אקי קאדה דייה קון לה ברכה "קמינוס בואנוס די לצ'ה אי מייל........" אנדי מוזוטרוס דזיאן "קמינוס די לצ'ה אי מייל - מלאך..." נו סי סי אנדי אוטורוס אג'וסטב'אן לה פלב'רה "מלאך".. מי פרסה קי אס קומו דזיר "אמן"...קי טי פרסי?

רותי ב.

New member
../images/Emo42.gif קואנטו מי פלאזר מי דה

אה מלדארטה אקי ... בואנו טה דיש'ו טו איז'ה סניוריקה, אי גראסיאס פור לה ברכה.. מי איזו אסקאריניו אה מלדאר לה ברכה פור אל דיה מואב'ו.. סיגורו קי ב'ה סר גראנדה גוסטו אה ב'רטה אל מפגש. אי יו קרו גואזמו די פלוראס דל לימון. מונצ'ו מי אגראדה. אקי פואדו סולו אמאז'ינאר אל פ'ראח.

tsiporganeden

New member
../images/Emo24.gif סניוריקה קרידה לו קה

אסקריבס אס באסטאנטה, אל מאס אימפורטאנטה אס קה אסטאס קון מוזוטרוס.

Sarika

New member
קרידה אמיגה סניוריקה../images/Emo24.gif

אז פלאזיר גרנדי אה ב'ירטי אקי קון מוזוטרוס אי גראצייאס אה טו איז'ה קי טי אפ'ורסו אה סקריב'רמוס, סאלודוזאס קי סטיס. ארוגו קי פואידאס אה ב'יניר אנדי פשריקה אן פורים.

זיזיקה

New member
|4U סניוריקה קון פאסנסיה טודו סה

אזה מאז קולאי סאנה אי ריזייה קה אסטאס בטוחה שתמשמכי להשתפר ותמיד כיתבי לנו

אסטרלו

New member
קרידה סניוריקה....

נו אלב'אנטס לאס מאנוס!
אל קאנטידאר קה פואדס, אבאגאר אבאגאר, אמה סי לו ב'אס אזר קאדה דיה, טה סה ב'ה אזר מאס קולאיי. סיגורו קה מוס ב'אמוס אלגראר אה ב'רטה אן פורים
סאנה אי רזיה, קרידה

למעלה