קרידוס

avielss

New member
קרידוס

אנטס דוס סמנס נו הבלימוס קה וומוס אאונה רסטורנט בולגרה ? היידה קרידוס מפגש מפגש מפגש

מואיס

New member
בלקנסקי ב'ה טורנר אוי דה לה

בולגריה. אל דישו כה ב'ה אורגניזר אל מפגש

may55

New member
אתה צודק אך כניראה עדיין בלקניסקו

בחו"ל ואם הוא לא מתחיל לאגן קדימה תתחיל לארגן

avielss

New member
אני מארגן את המפגש בבית שלי

בשאיפה לחודש הבא. סיימתי לשפץ.אגורה סקרה מרקדו קוזינה אי תנור אי ווס אגו להזמין קון מונצו מונצו גוסטו יא סבש..וווש קרו מונצו ביאן....

may55

New member
קרדיו קון קוראסון גראנדה ../images/Emo24.gif

אל תתדאג לא נקפח אותך ולא נוותר גם אצלך נערוך מפגש בכייף

אסטרלו

New member
איזה יופי שני ראנדווס מחכים לנו

קון סאלו אביאל לוס שיפוצים. אל אוטרו מז אי יו ווה אזר שיפוצים. דספואס ווז ווה אנוויטאר אנדה מי.

may55

New member
קרידה יותר משני ראנדווס-

לא חשוב הסדר שהדברים יתקיימו העיקר שנתראה 1. מסעדה 2. אביאל 3. מטיקה (כעת עוברת דירה ) 4.אסטרילו 5. ערב לאדינו לראש השנה -בחולון ועוד' ועוד'

may55

New member
טיילתי היום בערב ביפו האווירה קסומה

יש בכל מוצ"ש מסדרים כסאות ברחבה ויש מופעים הערב היה קונצרט ניפלא משם ירדנו לטיילת שנפתחה מיפו לתל-אביב זאת דרך ממש מעל הים ומסעדות ומיד חשבתי על מפגש ולשבת מול הים אך נא לחכות ביום שני בבוקר אנחנו
לרומא

avielss

New member
מאי-סי טה וס טומר אוברוייט דה

85 קילוס-נו טבן א דיזיר טה נאדה נו? אסטרילו-מזך טוב.תכיני ימבה עצבים וימבה קול כדי לצעוק על הקבלן בהצלחה!!!!!!!!!!!

angelici

New member
תחיי תרבות הלדינאיםםם, ובהקשר...|רמ

למפגשים שצויינו ... מאייצ'ו
היידה דקורדה דטה=תאריך כך שלא נתקע בתאריך שחלקם לא יוכלו להגיע ומקווה שלמפגש הבא תצטרף אסתר גונן ושאר החדשים והותיקים שתרם ראינו ולא יודעת למה
כבר 2 מכתבים שלחתי ליהורם גאון באתר שלו, משהו מוזר
,,,,הוא לא עונה לי
נו סברגואנסה ני סרלנייה

בנגלה

New member
אנג'ליקה גם אני שלחתי לו מכתבים

נראה לי שהוא לא ממש קורא את ההודעות הפרטיות...אולי תנסי לשלוח לו הודעה בפורום- כל יום שישי הוא נכנס לפורום ועונה לכולם...

../images/Emo160.gifנסיעה טובה קרידה../images/Emo160.gif

תסעי בשלום ותחזרי אלינו אנחנו מחכים לחוויות ויהיו לך לרוב הייתי ברומה לפני שנה אין מילים ליופי, האומנות בכל פינה ממש לקנא באיטלקים. בקשר לשפה הם מבינים ספרדית אך עושים את עצמם שלא. תשתי קפה לאטה
תאכלי ספגטי ותעשי חיים. חיים גם נוסע? לכמה זמן את נוסעת? נתגעגע אליך אילה

רותי ב.

New member
מאי, נסיעה טובה, קרידה... ../images/Emo160.gif

ריקוז'ה קונסז'אס... פור לוס 'פובריטוס' קי קדארון אין קאזה..

angelici

New member
קרידו אביאל ../images/Emo24.gif

גרציאס קרידו על האינבטסיון ברכה כטנגאס דטוקאזה אי לוס שיפוצימס..קולאי אי לבינו פשה.

למעלה