קרידוס אמיגוס

אסטרלו

New member
קרידוס אמיגוס../images/Emo24.gif

לאחרונה אני עסוקה מעבר לרגיל וביקורי בפורום הולכים ומתרחקים. לא יאה בעיניי שמנהלת בפורום תיצור חורים כל כך גדולים בנוכחות - ועל כן אני פורשת מניהול הפורום. אהיה איתכם פה בהמשך כרגיל ואף אמשיך לתחזק את המילון.
לכולכם

../images/Emo51.gif ענקית אסטרלו על השקעתך

הרבה בפורום ובמילון במיוחד. נשמח לקרוא אותך עוד ועוד בפורום

מטיקה

New member
אשרינו שזכינו להנות מגיברת מינהלת

אה קל דיו טה וה דאר מונצו הסלחה אין טודו. ותמשיכי להיות כאן איתנו. תודה

rifka1

New member
אסטרלו את נהדרת, את

התבלינים, המלח והפלפל באוכל השארי עמנו עוד ועוד תודה.

אסטרלו היקרה תודה מקרב לב ../images/Emo24.gif

העונג כולו שלנו נשמח לראותך כאן איתנו ולקרא לדעת שאת חלק ממשפחת פורום תרבות הלאדינו, יישר כוח בהצלחההההההה בכל. אלב'רמוס אמיגה קרידה

Sarika

New member
../images/Emo47.gif קרידה אסטרלו ../images/Emo23.gif

תודה מקרב לב על פעילותך הברוכה למען הפורום, חבל מאד שאינך יכולה להמשיך.

../images/Emo41.gif פרישת מנהלת הפורום

אנו מודים לאסטרלו על ניהולו המוצלח של הפורום עד כה ועל השקעתה הרבה בו, ומאחלים לה הצלחה בהמשך.
המשך גלישה נעימה תפוז
אנשים

POLICE 1

New member
קרידה אסטרלו../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תודה לך על תרומתך לפורום ועל הידע הרב בניהול המילון כה לחי בכל מקרה הצלחה בכל אשר תפני לעשות מ--
POLICE

רותי ב.

New member
../images/Emo50.gif אסטרלו, בכל

ותמיד, ותודה על הדברים שכן עשית בפורום, והם לא מעטים, ואני חושבת שדי אם אזכיר את המילון, {ושמחה שתמשיכי לתחזק אותו}, ולא רק המילון, אלא גם עצם הנוכחות ויוזמות משלך ועוד. ועל כך

אסטרלו

New member
../images/Emo24.gifתודה על הפירגון, לחברים פה

ולחברים שכתבו מסרים.
אני נשארת כאן איתכם, כי כמו שאתם יודעים אין בית יותר חם, נעים וחברי מאשר הבית של הלאדינו.

angelici

New member
בואנוס דיאס אסטרלו../images/Emo185.gif

קואלו סטו ויינדו? חבל אך מודה לך על תרומתך והשקעתך בפורום הכל היה מהלב והנשמה ונהננו מאוד מאופן נהולך, מנחם שאת נשארת איתנו ולא עוזבת לשום מקום בהצלחה בדרכך קון מונצ'ה אלגריה

may55

New member
אסטרלו ../images/Emo24.gif

קרידה אני קוראת שהחלטת לפרוש מניהול הפורום ואני מצטער על כך, תודה על כל מה שעשית למען הפורום ההשקעה בנהול באירגון מפגשים ושהכנסת את הנוהל "ביעור חמץ" שתמשיכי לתרום כחברה מין המניין

SuzieRS

New member
אסטירליקה../images/Emo24.gif לו ריגריטו מונצ'ו

קי טי אסטאס אפארטאנדו די לה דיריקסיון. טו קונטריבוסיון אה אסטה פורום איס גראנדה. אספירו קי טוס אוקופאסיוניס נו טי טומאראן די מוזוטרוס מונצ'ו טיימפו. ריושיטה אין טודו לו קי אזיס קירידה.

למעלה