קריאת Performance Charts

קריאת Performance Charts

שלום . קניתי מטוס של קארנאדו (ססנה 210) ויחד איתו הגיע קובץ של Performance Charts שהייתי רוצה ללמוד לקרוא כדי למקסם את החוויה הריאליסטית שלי . האם מישהו מכיר אתר כלשהו שעוזר ומלמד לקרוא את הטבלאות המופיעות שם ? את חלקם אני מבין , חלקם ממש לא (בעיקר כל מיני ראשי תיבות בראש הטבלה) . תודה מראש

RLFD

New member
תהנה ממנה-מטוס אדיר שאני לא מפסיק לטוס עליו:)

YHS

New member
אם תציג כאן את שאלותיך

אנסה לעזור. אין לי את הקובץ הזה. האם אפשר להעלות כאן גרפים שאינך מבין?

YHS

New member
הטבלה נותנת נתונים לטיפוס

FPM שעור טיפוס ברגל לדקה. ALT - גובה PRESS - לחץ. וביחד - גובה לחץ. FT - Feet

YHS

New member
טבלה וגרף זה נותנים נתוני שיוט

וביצועים לטווח. BHP - הספק בכח סוס RPM סיבובים (מנוע) לדקה I/P - לחץ סעפת יניקה KTAS מהירות בקשרים PPH תצרוכת דלק בפאונד לשעה עוד משהו לא בהיר? אתה יודע להשתמש בטבלה ובגרף?

תודה , הרבה יותר ברור ...

מאוד קורצת היכולת להוציא את המקס' מהמטוס כשכל הנתונים פרוסים לפנינו
המון תודות .

YHS

New member
נראה לי מאד חיובי

לרוב מטיסי הסימולטורים פותחים מנוע ושומרים מהירות לפי איזה מספר ששמעו. הטסה היא מקצוע ורצוי תמיד להוציא את המקסימום מהמטוס. שימוש מושכל בקרפים מביא לזה. טיפוס מדויק בנתונים, טיסה במתונים מתאימים לטיסת טווח, שמירה על נתוני מנוע - הם המקצוענות האמיתית. להכניס כמה נתונים למחשב וללחוץ על כפתור לתת ל"טייס האוטומטי" לטוס -זו לא "הטסה". בהצלחה.

YHS

New member
אופס

לא "קרפים" אלא "גרפים". לא "מתונים" אלא "נתונים". סליחה. מי שיטוס יפה יקבל קרפ

אני בהחלט מסכים איתך ../images/Emo13.gif

קודם כל , שוב תודה . אני בהחלט מסכים איתך , כמובן שאני לא יוצא נגד החבר'ה שלוקחים את הסימולטור בקלות ראש - כל אחד והקיק שלו , אבל בשבילי זה הכיף האמיתי . דימוי המציאות , הבדל של שמיים וארץ . נתראה בשמיים

למעלה