קריאת עזרה אחרונה..

קריאת עזרה אחרונה..

וזה נורא מוזר, כי פעמיים אני שואלת על הDVD של הדרך הקלה להפסיק לעשן ואף אחד לא עונה ללי על זה, התקשרתי למרפאות אלן קאר ושאלתי על ה DVD ולא קיבלתי מענה מה גם שמוזר שאין להם אותו, התקשרתי לסטימצקי ולבלוקבאסטר ולאף אחד אין את הDVD ואף אחד לא מפרט שום דבר, כאילו יש עליו מעטה סודיות.. אני מבקשת עזרה פעם אחרונה, אם מישהו יכול לומר לי היכן יש את אלן קאר DVD הדרך הקלה עם תרגום? תודה.

הגרייי1

New member
נסיון לעזרה.

לפי ברורים שלי, הסרט עדיין לא הופץ בארץ. כרגע בארץ ניתן למצוא את הספר, שלחלק מהאנשים יעיל מאוד. ואת הסדנה, שמומלץ מאוד, במיוחד שניסית את הספר, ועדיין משהו חסר כדי להשלים את התהליך. בהצלחה לך ואל תרימי ידיים, בסוף מנצחים.

תודה רבה מקרב לב../images/Emo23.gif

למה אין הסרט בארץ?
אני באמת לא מבינה...

הגרייי1

New member
זה לדעתי עניין של זמן.

עוד יהיה, למה שלא תפרגני לעצמך ותלכי לסדנה? זה מצב שבו יש לך רק להרוויח, ו-0 הפסדים.

rramrram

New member
הסרט

שלום וסליחה על העיכוב בתגובה הסרט יופץ בארץ בעוד זמן מה (קשה להגיד תאריך מדוייק) אם זאת כמפיץ הסרט אינני רואה בו ככלי להפסקת עישון העומד בפני עצמו אלא כסרט המעודד אנשים להפסיק ומיועד בעיקר לבני נוער או לאנשים שמתבלטים אם כדאי לנסות להפסיק. שוב הדרך היעילה ביותר היא הסדנה. בהצלחה בכל דרך שתבחרי רמי רומנובסקי מדריך רשת אלן קאר ישראל הדרך הקלה להפסיק לעשן

../images/Emo10.gifהיי רמי...

תודה על המענה... כמו שכתבתי לאורית רוזן, אני לא מתלבטת טם להפסיק,אני יודעת מה התשובה... אני גם הפסקתי ביום חמישי לעשן, והאמת שאינני רוצה לחזור להיות מעשנת גם אם יש לי רגעים של עצבנות.. אני קצת נהיית עצובה כשאומרים לי שהסדנה הכי יעילה, כאילו הסרט והספר נועדו לעשות מטרה אחרת -והיא רק לגרום לנו להחליט ולהוביל אותנו לסדנה כדי להפסיק... יש לי שאלה שמאד מסקרנת אותי, האם באמת אנשים יוצאים מהסדנה בהתרוממות רוח? לי היו מספר ימים של עצבנות, האם אנשים שיוצאים מהסדנה גם חווים ימים של עצבנות? או שהם פשוט הופכים לשמחים בחלקם לאורך כל הדרך?

אני יענה לך מה היה איתי עשיתי את הסדנה לפני

כחודשיים לא קראתי את הספר.... ביומיים הראשונים הרגשתי צמאון לא מובן וכן גם אכילה אח"כ זה עבר המצב רוח שלי לא היה שונה מהרגיל וזה טובץ לפני יומיים הייתי עצבנית ברמות זלרגע חלף לי בראש שאני צריכה סיגריה אבל........ אני יודעת בראש שאסור לי פשוט אסור ולכן זה עבר ונעלם. אולי זה קשור לחלק האחרון בסדנה של התרפייה יום נפלא

בגלל המצב הכלכלי...

כמו שחברי אמר, הסרט מיועד לאנשים שממאנים להחליט, הוא בהחלט יכול לעזור להגיע להחלטה. ויחד עם זאת אני רוצה לזרוק אור על העניין הכלכלי, כאופציה לדרך חשיבה. נכון, הימים אינם פשוטים, ומתוך שכך, אנחנו נאלצים לשנות את סדרי העדיפויות שלנו. כשאני עמדתי במצבך, לפני שנתיים וחצי שאלתי את עצמי את השאלה שהובילה למקום בו אני נמצאת היום: אורית, יש לך שתי אופציות, או להמשיך ולהוציא 500-700 ש"ח לחודש לעוד הרבה שנים על הדבר שאת כל כך רוצה להפסיק לצרוך, או להוציא 600 ש"ח ל3 חודשים הקרובים, כדי להשתחרר ממנו, מה את בוחרת? (בגישה הזאת גם היה לי ברור שמתום 3 חודשים, בהיבט הכספי בלבד אני ברווח מדהים, שלא לדבר על שאר ההיבטים) מה שהניע אותי לקחת את ההחלטה הידועה מראש, היה בעיקר העובדה שהאמנתי שיש דרך החוצה, בעיקר כי ידעתי שיש המוני אנשים שמצאו אותה דרך השיטה של אלן קאר. תבדקי עם עצמך בכנות את העניין של האמון בעצמך... כולנו נופלים לבור הזה לעתים, ומתוך הבור אנחנו הרבה פעמים מחפשים הסברים כדי להצדיק את השהייה שלנו בו (זה יקר, זה לא הזמן וכו...). אשמח שנמשיך ונדבר על זה, בכל מקרה אני לא תמיד עונה מיידית, לעתים לוקח קצת יותר, אך התשובה תמיד מגיעה, בהצלחה וכל טוב,

אורית היקרה

אני עשיתי את החשבון הזה, אני רואה אותו ברור כשמש... אבל זה קצת קשה לשלם באופן מיידי 1800 שקל למישהי כמוני, שכרגע גם לא עובדת אחרי קורס יקר שעשיתי.. אני לא מתלוננת ולא מקטרת
אין לי שום התלבטות בין אם כדאי להפסיק או לא... אני יודעת שיש רק תשובה אחת ל"דילמה" הזאת:אני לא רוצה לעשן! אבל בכל זאת, הייתי משחה אם תוכלי לכתוב לי אפילו במסר פרטי מה התכנית בסדנה? מי מעביר אותה באיזור המרכז?

למעלה