קריאות לעזרה

yotitoti

New member
שניצל הלך לאיבוד../images/Emo7.gif

כלב מעורב (לברדור, כנעני, משהו מסטף), בצבע בז', גודל בינוני. חברותי, אנרגטי ומקסים, בן שנה וחצי. אבד בראשל"צ אתמול, עונד קולר שחור, ללא תג רישוי (בדיוק החליף קולר, ולא הספקנו לשים את התג עם הטלפון והכל...) יש לו שבב אלקטרוני. כל מי שראה/יודע/שמע משהו - אנא מכם צרו קשר במסרים. מתגעגעים נו-ראאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

עזרתכם הדחופה נדרשת

פנו אלי בנוגע לכלבה האסקית (כנראה מעורבת) שנמצאה ברחוב, רעבה מאוד ורזה. הפונה מגדלת חתולי בית וחצר ואין היא מוצאת שום עמותה שמסוגלת לקלוט את הכלבה כרגע (היא ברכב עם הכלבה כרגע ועל כן אני כותב בשמה). אם מישהו יכול להעניק בית זמני, ולו לכמה שעות/ימים - אנא פנו אליה בדחיפות (הטל' ימסר במסר פרטי לאור איסור פרסום המספרים!). הכלבה באזור המרכז.

Benten

New member
../images/Emo107.gif מחפש בית!!!!דחוף!!!!

יש כרגע בחיפה
בן שנה וקצת , נראה כמו רוטווילר מעורב בגודל בינוני-גדול, שננטש ע"י משפחתו (שגרה באותו רחוב) הם טוענים שהם מסרו אותו ולא מעניין אותם שהוא "ברח" ומסתובב ברחוב בלי אף אחד שיטפל בו!!! כשהוא היה גור היה להם כיף, עכשיו הוא גדל ואין להם כח לטפל בו... כרגע השכנים מביאים לו אוכל ומים אבל זה לא תחליף ל
טוב. הם כבר שוקלים למסור אותו לעמותה אבל מפחדים שירדימו אותו... אם אתם רוצים כלב גדול ומהמם, מחונך לצרכים, צרו איתי קשר דרך המסרים אם לא-תפנו את ההודעה לאנשים אחרים שאולי ירצו תודה

Lisias

New member
../images/Emo91.gif כדאי שתפרסמו בעוד מקומות

יחד עם תמונה שלו ומספרי טלפון ותתלו ברחבי העיר... בהצלחה. (שוב אני אציין, שהיו כאן כבר שני מקרי אבדות בחודש האחרון ובשניהם הכלבים שבו הביתה...) בהצלחה !

yaelyael

New member
נמצאה האסקית סיבירית - בקשת עזרה

אז כמו שחתולוהוליק כתב, נמצאה כלבה האסקי סיבירית (אולי מעורבת) רזה, ללא קולר, וללא שבב, באיזור צומת ביל"ו. נמצא לה מקום שמארח אותה עד מחר. לגבי ההמשך צריך לבדוק. אם יש למישהו אפשרות להחזיק אותה כמה ימים אנא פנו אלי במסר אישי. זוהי כלבה מקסימה ומתוקה, וחזקה (מושכת חזק את הרצועה :) ). ואם מישהו איבד כלבה שמתאימה לתיאור או מישהו מעוניין לאמץ, פנו אלי במסר האישי. תודה, יעל

WTR

New member
כמה שאלות..

אני בניסיונות שכנוע כלפי אמא שלי שלא מגלה עניין.. היא משוכנעת שאם נטפל בכלבה לכמה ימים זה יעבור לתמיד. הגדירו בבקשה "כמה ימים", פחות משבוע? והאם הכלבה מחוסנת? אני לא אוכל להחזיק בה יותר משבוע, אם בכלל.

yaelyael

New member
התפתחויות!!! קראו

הכלבה נמסרה אתמול בערב (יום רביעי) למשפחה אומנת. היום בבוקר היא ברחה להם. האזור בו אבדה הוא אזור רמת גן - בני ברק. הגדרה מאוד רחבה של האזור זה בין גהה להרוא"ה - בערך. האסקי סיבירית, צבעים אפור לבן שחור, עיניים כחולות, קולר אדום. אם מישהו יודע משהו אנא פנו במסר אישי. תודה, יעל

yotitoti

New member
שניצל חזר הביתה../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

וכנראה הוא כבר לא בתול.... המון
תודה על העזרה והרצון הטוב! מקווה שימצא במהירה בית חם לכלבים האחרים, במסגרת פורום זה - תבורכו

lilithmm

New member
האו ימשיך לברוח אם לא יסורס....

כשכלב מריח כלבה מיוחמת הוא רץ, ולא נזהר ממכוניות או כלבים אחרים. חבל עליו. אנא שימרו עליו או סרסו אותו.

lilithmm

New member
אבדה פודלית לבנה בכ"ס

הפודלית ענדה קולר נגד קרציות. הכלבה אבדה בהלוויה של החיילת עדי אוסמן שנרצחה בידי מחבל שפל בשנתה.

למעלה