קריאה פומבית למלחמה בעוני........

שקדי

New member
קריאה פומבית למלחמה בעוני........../images/Emo54.gif

אחרי שגדולי המקובלים הוכיחונו כי העוני המנוול לא בא לנו אלא משום האוננות שפששתה לא עלינו בארצנו הקדושה אני קורא לכל חברינו לגלות התאפקות מירבית במעשי תשמיש אלה ובאמירות מפולפלות הגורמים לאחרים למחשבות של זימה ופורקן...... חברים וחבירות.....בידינו הדבר.......זהו.....גמרתי.................

magy

New member
מה יש לדבר? אתה צודק...

נתגייס כולנו למאמץ........בכל כוחנו..... מעתה ואילך יש להשמיד מיד......כלי זימה מיותרים ואם יש צורך, אז גם אצבעות מזל........ העיקר שלא נהייה עניים......... מה בדיוק עשה חוני המעגל????? איפה הוא עשה עיגולים????

שקדי

New member
שאלתך מזקירה לי.............

קטע בלתי נשכח משידור כדורגל .....שידר ניסים קיויתי ´´אני רואה את אוננה כורע בפינת המגרש....מה הוא עושה שם????????´´ פלא שכבר אז פשה העוני?????????

שקדי

New member
שאם תהיי מאחוריי ומכל עבריי........

תהיי המונה..................

שקדי, שתדע לך שקראתי

את ההודעה בעיתון בעניין יתר וכמעט הפסדתי דפיקה (בלב) כשחשבתי שמתכוונים גם אלי אבל אחר כך ראיתי שמדובר על שפיכת זרע לשווא. רווח לי. אם יבקשו אולי אהיה מוכנה לוותר איזה יום על הפעם הרביעית זהו עד פה מוכנה ללכת לקראת הדתיים ובקשר לעוני אני דווקא תורמת ככל יכולתי

magy

New member
טוב שהסבת את תשומת ליבי

הרי כתוב במפורש שרק גברים גורמים לעוני..... מה קפצתי.............?????????????????????? זה לא נוגע לי....... אני לא זורקת כלום......... רצה להוציא הכל מהפח............. הפח רוקן ?????? רצה למטה למיכל המרכזי........... המיכל ריק???????. רצה לאתר הזבל המרכזי של חיפה והקריות............ שרפו???????????? החנויות סגורות.............איזה באסה....... מישהו ייאלץ להתנדב דחוף......... עד שתפתחנה החנויות מחר.............על הבוקר............. לא לדאוג......זה יהיה הזיון האחרון שלו השנה.........
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

גדול המקובלים,זה בגלל האורך או הרוח

ומי קבע שהם הכי גדולים? מדדו אותם בשירותים של הבנים? אוהבת את הכינוי הזה "גדולי המקובלים" אולי הם נהיו מקובלים כי לא היו כל כך גדולים ולא יכלו להיות שחקני פורנו גרמניים למשל. צא ולמד מה ביקש ארמי לעשות ליעקב. נ.ב. לציטוט האחרון אין שום קשר למקובלים או לגדולים,והוא דבר הבל ורעות רוח.כמו דבריהם והקשרהם.

חה!

באמת חה ! גדולי המקובלים ! גדולים על קטנים,,,, טונות של בערות ושמרנות פרימיטבית יש עליהם. זהו התרגזתי מספיק לערב האחרון של השנה הזותי.

עיניים

New member
ובכל זאת, בטרם תתרגזי

ממש ולגמרי, מציעה לך לשאול את הבינוני(ת) שלך האם להיות "מקובל" זה רע או טוב ליל(הו)דים,,,,,, מחכה לתשובתו/ה כי לי אין את מי לשאול,,, (סילבסטר),,,,,

למעלה