קריאה נרגשת למתנדבים

kinspirit

New member
קריאה נרגשת למתנדבים

כידוע לכולכם, המאבק שלנו להחזרת סטארגייט לערוץ הראשון צובר לו לאיטו תאוצה. מה שהתחיל בעצומת אימייל, המשיך בהחתמת עצומה בכנס פאן קון האחרון ועומד לקחת צעד נוסף קדימה בכנס אייקון הקרוב. לאחר אי הנוחות בהחתמת העצומה האחרונה (אמבוש אשר נאלצנו לעשות לאנשים תמימים על מנת שיחתמו) ביקשנו, וככל הנראה גם נקבל, דוכן לעצומה בכנס אייקון. המשמעות - מקום מסודר שבו נוכל לעשות את מיטב יכולתינו לקדם את המטרה שלנו. סוף סוף סטארגייט תקבל את הכבוד המגיע לה - דוכן משלה אשר בו נוכל לשים פרסומים על האתר, הפורום ושאר ירקות. זאת תהיה הפעם הראשונה בה הסדרה זוכה לדוכן בכנס (עד היו שלטו בכנסים דוכני באפי, מסע בין כוכבים ועולם הפנטזיה). וכאן אתם נכנסים לתמונה - הדוכן דורש איוש מתמיד. גם על מנת שנוכל לתפוס את תשומת לב האנשים ולשכנעם לחתום על העצומה, וגם על מנת שלא יעלמו לנו דברים ממנו. הכנס נערך במשך שלושה ימים, כאשר באופן עקרוני אני מוכנה לקחת על עצמי בשמחה רבה את הישיבה בדוכן במרבית הזמן, אולם (וזה אולם חשוב) נחוצים אנשים נוספים לאיוש (מאחר ואני כמובן נכנסת להקרנות). כל המעוניין לתרום למטרה נעלה זו מתבקש לפנות אליי בהודעה אישית. בתודה מראש, kinspirit

Udyman

New member
אם תוכלי..

לתת יותר פרטים תאריכים שעות.. מיקום של הכנס בנוסף האם אפשר לחתום על העצומה מרחוק המשפחה שלי מאוד אוהבת תסדרה...

kinspirit

New member
באופן כללי

הדוכן יהיה בכנס בכל שעות היום (בלילה כמובן הוא יהיה סגור). במבחינת השעות הנחוצות אני עדיין לא יודעת להגיד מאחר ואני עדיין לא יודעת מתי אני אוכל לאייש אותו - אולם כמובן שמי שיהיה מעוניין לאייש יתקבל בשמחה בכל שעה שיוכל! מיקום הכנס הוא סנימטק ת"א - אני מצרפת לינק לאתר הרשמי של הכנס שם ניתן לראות את התוכניה וכל הפרטים הנחוצים על הכנס. בכל הנוגע לחתימה מרחוק - במקרה הזה זאת בעיה מאחר והעצומה תהיה בחתימות במקום - אולם כל מי שמעוניין יכול תמיד לכתוב אימיילים לגורמים המתאימים בערוץ הראשון (כאמור, כל הפרטים על המאבק, כולל כתובות, נמצאים באתר "סטארגייט ישראל").

Udyman

New member
מכיוון שאני אהיה בצבא...

בזמן הזה.. מצטער שלא אוכל לעזור מצד שני.. אם יש משהו שאוכל לעזור בזמן הקרוב.. אשמח בקשר לשליחת אימייל.. אני לא כל כך טוב בלכתוב מכתבים (או יותר נכון אני ממש ממש גרוע) יש איזשהי אפשרו אחרת?

subatoi

New member
בסה"כ לשלוח אי-מייל קטן...

"שלום, אני X, אני אוהב את הסדרה Y, אני מבקש שתביאו את העונה השביעית, אני מצפה לה מאוד, תודה ושלום." זה הכל
משהו סמלי, כדי שיראו שיש מי שמעונין! (ויש)

subatoi

New member
אייקון זה משהו שבצבא

מבקשים בשבילו רגילה. אם המפקדים מאשרים, כמובן... אבל זה שווה רגילה. או לפחות יומיים-שלושה חופש.

XiroX

New member
בהנחה

שבדיוק יהיה לי חופש מהצבא (מתגייס עוד 3 ימים) אז בשמחה. ממש שמחתי אשכרה לשמוע שאני לא היחידי בארץ שעוד רואה את הסדרה, ושעוד יש קהילה. בכל מקרה, איקון זה לא עוד מלאן זמן (סוכות או משהו בסגנון אי שם באוקטובר)?

Duriel

New member
סוכות...

ולפי התאריך אני מבין שזה גיוס קרבי אז אל תבנה על חופש רב הסיכויים שגם אם זה לא קרבי, עדין לא יהיה חופש.. צבא.. אחחח

kinspirit

New member
אייקון זה אכן בתחילת אוקטובר, אבל

על מנת שאני אוכל לתכנן את העניין, עליי לדעת האם אכן ישנם מתנדבים אשר יהיו מוכנים לאייש את הדוכן. מאחר ואני לא אהיה בארץ חודש, אני מנסה לגבש את הבסיס עכשיו על מנת שכאשר אני אחזור, ולא ישאר הרבה זמן, הדברים יוכלו לזוז מהר

shlo50s

New member
תקנה את הDVD

באוקטובר משתחרר העונה השביעית לDVD אז תקנה עותק

Liam The Beast

New member
אם אייקון זה בסוכות וסוכות זה

באוקטובר..... אז כנראה שאני לא יוכל להגיע בכלל לאייקון (אילוצים שמתשתלמים כלכלית)...

shlo50s

New member
אולי תפנו לYES+

YES+ שידר את מסע בין כוכבים וויאגר מהתחלה אולי הוא יהיה מעונין לשדר מהתחלה ועד הסוף ראיתי אטלנטיס נחמד

morashtty

New member
אני יכול

ברמת העיקרון אני אשמח לאייש את הדוכן אם כי נכון לעכשיו אני עוד לא יודע בדיוק באיזה ימים ושעות אני אהיה שם (אבל יש עוד די הרבה זמן עד אז לא?)

למעלה