קריאה נמהרת

anna karenina6

New member
קריאה נמהרת

שלום לפורום המקסים :)
יצאתי עם בחור לפגישה , כאשר הקשר יכול להתפתח לכמה כיוונים, ידועים מראש - החל משותפות בנושא מסוים (זו המטרה הראשונית והמוצהרת) ואולי גם יותר מזה, הכול בהסכמת שנינו כמובן.
בסוף הפגישה אמר הבחור שאני מוזמנת ליזום, ההמשך נמצא בידיי .

פרסתי אחרי הפגישה פריסת מסר לעצמי (אס.או.אס) לגבי (כל סוג של) קשר איתו :
ימין - יום הדין
אמצע – 7 מטות
שמאל – 2 גביעים

מהפריסה אני מבינה שהייתה שיחה נעימה, "בגובה העיניים", אבל גם התגלעו חילוקי דעות מסוימים, וניכרים היסוס וחוסר החלטיות לגבי הכוון ותחושת לחץ. יחד עם זאת, נראה לי גם שיש סיכוי להצלחה, לפחות במטרה הראשונית והמוצהרת, אם אקח את העניינים לידיים .
בדיעבד הבנתי, שמה שבאמת חשוב לי (ויתפתח העניין לאן שיתפתח) הוא רמת האמינות שלו, ז"א עד כמה אני יכולה להסתמך על הצהרותיו ולפעול מתוכן.
האם אני יכולה להוציא את המידע מהפריסה שנעשתה? שכן לא מצאתי בה רמז כלשהוא לנושא האמינות, או שעליי לפרוס פריסה נוספת? ואיזו?
אודה להכוונה ואם אפשר – לנקודות מבט נוספות על הפריסה הקיימת.

אוRנה

New member
שאלתך לא מממוקדת

כללית מידיי...
בגדול נראה שזה יכול להתפתח לקשר רציני (7המטות)
אל תיזמי, חכי שהוא יזום. לא לחזר אחריו! (2 הגביעים)
תני לדברים להתפתח אט אט. בידקי מי הוא, לימדי אותו. זהו תהליך לא קצר ובטח שלא קל, אך בעל פוטנציאל (יום הדין)

שניי77

New member
שלום אנה קרנינה

מסכימה שהשאלה כללית מדי ולא מספיק ברורה.
ממה שאני מבינה, המסר המרכזי שלך הוא להתעסק בעיקר ולא בטפל, לא "לסטות" מהכוונה המקורית של הקשר (שזה העיקר לדעתי, אבל מה שחשוב כאן זה מה העיקר *לדעתך* ) ולא להתפזר לכיוונים אחרים.
בנוסף, יום הדין אומר שיש תהליכים שלוקח להם זמן להבשיל וצריך להתאזר בסבלנות.
בד"כ הייתי מפרשת את 2 הגביעים בתור קריאה לצאת מהפסיביות, אבל בגלל נוכחות יום הדין אני חושבת שהכוונה כאן, כפי שאורנה ייעצה לתת לו להיות זה שיוזם.
בהצלחה!

anna karenina6

New member
היי שניי77 ,

תודה על הפרשנות ועל ההבהרה לגבי השפעת יום הדין על המסר של קלף 2 גביעים . אני קצת מתקשה להחליט מתי ההשפעה הזו מתקיימת ולאיזה כוון היא מרמזת ...

anna karenina6

New member
היי אוRנה,

אני יודעת שהשאלה והרקע קצת מעורפלים, ותודה שהוצאת משם את המסר בשבילי בכל זאת.
עם זאת, כמו שכתבה שניי77 - אכן יש לי *עיקר* בעניין והוא הגשמת השותפות בנושא בו אני מעוניינת.
קשר הוא בונוס נפלא, אבל הוא רק בונוס.
האם יוזמה ו"דחיפה" מצידי לקידום אותה שותפות בהכרח תחבל באפשרות שיתהווה כאן קשר ?
ושתי שאלות ברמה הלימודית
:
1 - כשמופיעים בפריסה 2 קלפים בעלי מסר מנוגד, כמו במקרה הזה - קלף המעודד להיות פעיל וקלף המרמז להיות פסיבי - איך יודעים בעצם למי מהם "להקשיב" ?
2 - שאלה שהעליתי קודם בנושא אמינות. איך אפשר לזהות את נושא האמינות בקלפים ? למשל, לדעתי קלפי הכהן והצדק ירמזו על אמינות גבוהה. גם הכוכב - אולי מתוך הנאיביות והפתיחות של הדמות. קלף השטן ירמז על אי אמינות והקוסם על אמינות שיש לבדוק אותה. לקלפי 5 ו - 7 חרבות לא אשייך אמינות, ובעצם אולי לשום קלף בו הדמות אינה מביטה בי ישירות.
האם ישנן דוגמאות נוספות ? צירופים ?
תודה רבה מראש !

אוRנה

New member
לא שאלת לגבי אמינות

ביקשת מסר בשאלה שלא התמקדה בנושא ברור והתשובה התקבלה בהתאם
*
הקלפים שציינת לא בהכרח יסמלו אמינות או חוסר באמינות. הכל תלוי בקלפים שלידם, וגם בשאלה. כנ״ל לגבי שאלתך הראשונה
*
&nbsp

anna karenina6

New member
אמנם,

לא כיוונתי בפריסה לנושא האמינות, אבל את השאלות לגבי אמינות בקלפים והשפעה הדדית של קלפים בפריסה שאלתי באופן כללי, בלי קשר לפריסה שלי דווקא (השתמשתי בה רק כדוגמא) , ומתוך ידיעה שזהו פורום לימודי בו ניתן לפתח דיון ולהעשיר את הידע, שלי ושל אחרים.
אבל אם לא - גם בסדר.
תודה ושבת שלום

anna karenina6

New member
אני אשמח !

אשמח גם אם ייפתח שרשור לגבי השפעות הדדיות של קלפים אחד על השני.
אם אני לא טועה ראיתי איפושהו ברשת דיון כזה, שבו לקחו קלף מסוים וניסו לראות כיצד משתנה משמעותו אם מצרפים אליו קלף נוסף, אבל זה היה לגבי מספר מצומצם של קלפים.

ולסיום - יש שאלה שנשארה אצלי פתוחה לגבי הפריסה שלי - איך היית ממליצה לי לבדוק האם התעקשות שלי בנושא שותפות תפגע בהתפתחות של קשר פוטנציאלי ? האם לפרוס פריסה חדשה, נניח "איך נכון לי להתנהל מול x" ?
תודה רבה מראש !

אוRנה

New member
קודם הסבירי בבקשה

מה את רוצה להשיג שם. למה את חותרת במדוייק?

anna karenina6

New member
היי אורנה,

אני מעדיפה לא לפרט באופן פומבי, לכן גם הדברים לא נאמרו מלכתחילה.
אם מקובל עליך - אשמח לשלוח לך מסר בפרטי.
תודה

למעלה