קריאה לפעולה!

tali_le

New member
קריאה לפעולה!

מנסה לשחזר את הדברים שעלו לי בראש כששמעתי על הפיגוע הנוסף בחיפה... לא ממש מצליחה אני רק יודעת דבר אחד - חייבים לעשות משהןו לא משנה מה לא משנה איך עכשיו, היום, מחר , שבוע הבא וכל הזמן!!!! חייבים להראות שעוד יש קצת שפיות במדינה הזאת.... גם ארבע אמהות התחילו מתנועה קטנה, מצמתים ושלטים, רק מלהיות שם והם הביאו ליציאה מלבנון גם אנחנו יכולים אני עומדת להפגין כל יום מעכשיו ועד שנצא מהשטחים, ואני קוראת לכם להצטרף אליי מי שמעוניין מחר בשעה 11:00 בכניסה למרכז מרצ אני אהיה שם ואני מקווה שגם אתם נקום ונעשה משהו נתחיל משהו תהיו שם!!!!!! למי שמעוניין הפלאפון שלי הוא 054-814347 טלי

tarzal

New member
תגובת החיפאי

למען האמת, אני סתם נותן חופש לאצבעות שלי עכשיו, כי כנראה שהן יודעות לדבר יותר טוב מהשכל שלי. הפיגוע הזה מחריד, לכל הפחות, ולא, לא בגלל שהוא כל כך קשה. כמו שאמר בזמנו אידיוט שמכהן כסגן ראש העיר, "חיפה איבדה את בתוליה", מסתבר שגם החדירה השניה כואבת. מעניין כמה זמן ייקח לנו עד שנהנה מזה. אתמול הפגנו במרכז הכרמל. יהודים וערבים, יותר מ 30 איש, ובינינו כמה ימנים מנסים לעשות סבוטאז´. אחד אפילו תקף אותנו, ועצרו אותו. ההרגשה, באופן כללי, היתה מעודדת. חבל, הלך. לא יודע למה אני כותב, בעצם, הרי אינני רגיל לכתוב ללא פואנטה. סתם, בא לי לכתוב. יותר טוב מלאפות לחם, לכמה דקות. יאללה, אני הולך לאפות לחם.

אני מציעה שנעבור לתכניות מעט יותר

פרודקטיביות מאפיית לחם (לא שאני מזלזלת במעשה לכשלעצמו) ובכן, טלי הקדימה אותי, בקשר לפעילות מחר. זו לא הולכת להיות עוד משמרת רגילה,אנחנו מקווים. אנחנו רוצים לעשות משהו שונה הפעם, אנחנו רוצים לשבור את הקונצנזוס ולהראות שהוא לא כל כולו מלחמה. אין לי כח לזרוק פה שלל מלל מלא קלישאות, על המלחמה הבאה עלינו לרעה ועד כמה שרע ונמאס ועד כמה שלהכנס לרמאללה ולהשאר שם "חודשים ספורים", במקרה הטוב, זה לא עוזר. גם לכתוב על זה בפורומים זה לא מאד עוזר. על כן, אנחנו מבקשים מכם להצטרף אלינו - מול משרד הביטחון או איפה שלא יהיה, כבר נחליט - אולי נפרוץ את אותה שגרה של להניף שלטים, של לצפות שהציבור יתעורר לקריאותינו, אלא נעשה משהו, שיזעזע קמעה את השגרה (ולא, אנחנו לא מתכננים פה התנקשות המונית בראש הממשלה או שר הביטחון, חלילה) הכל מקרה, תגיעו, אם אתם חושבים שזה חשוב, אם אתם חושבים שאתם יכולים לעשות משהו - כנוער מרצ או כסתם נוער. * זו באמת לא פעילות מחייבת לנוער מרצ בלבד * מחר, 11 בבוקר, מרכז מרצ (רחוב המסגר כמה ?)

ולפני כל ההפגנות עדיף ש..

השמאל יחליט סוף סוף מה הוא רוצה מעצמו שאם באמת זו הולכת להיות הפגנה גדולה שנדבר בקול אחד..אי אפשר לקרוא למשא ומתן לא עכשיו..זה לא יהיה נכון..לארבע אמהות הייתה תפישת עולם מאוד מגובשת כל צעד שלהם היה מחושב הייתה להם מטרה כרגע לנו אין מטרה אי אפשר לדבר על פתרון מדיני כי אין כזה ואי אפשר לדבר על פתרון צבאי כי אין כזה אפשר לדבר על הפרדה אפשר לדבר על פינוי התנחלויות..אבל לפני שמפגינים..כדי לקבוע מטרה ולא לדבר בכמה קולות בהפגנה כי אז באמת לא עשינו כלום..ואגב טלי.. ההפגנה רעיון נחמד ואדיר אני לא אגיע.. לא מתחשק לי לגרום תהקף לב להורים שלי כרגע...תגובה צפויה"ת"א ?מי נוסע לת"א" מקווה שלא סיבכתי יותר מידי (וגם אם כןזה סתם כי משעמם לי) גלי

למעלה