קריאה לפעולה

goldyboy

New member
קריאה לפעולה ../images/Emo124.gif

ביום רביעי, 30 לחודש, באוניברסיטת חיפה, יתקיים יום ירוק. ביום זה יהיו דוכני הסברה והרצאות על נושאי איכות הסביבה, זכויות בעלי חיים, גלובליזציה ועוד. אני אהיה שם עם דוכן הסברה ודרושים עוד 2 אנשים לפחות (או יותר, אם יש אנשים שמוכנים להדפיס פליירים, להסתובב במקום ולחלק). לי יש פליירים שצילמתי והדפסתי ואביא אותם אתי, ויוקצה לנו דוכן שבו נציג את הפליירים ונעשה הסברה (אני מדבר בלשון רבים בהנחה ויצטרפו אלי אנשים). כולי תקווה שדוכן זה יהיה יריית פתיחה לפעילות מצד הפורום, שהרי עם כל הכבוד לדיבורים, צריך גם לעשות ואין זמן טוב יותר מההווה. אז תתחילו להכנס לעניינים חברים, יש לנו המון עבודה. היום ייפתח לוח פעילויות וכל מי שרוצה לעשות פעילות יוכל לרשום אותה ואנשיפ יוכלו להתעדכן. פורום אנטי גלובליזציה יוצא לשטח לפעילות ראשונה. שיהיה לנו בהצלחה.

goldyboy

New member
כל הרוצה פרטים נוספים

שיפנה אלי לאי-מייל שלי או לטל´: 435991-054

adipo

New member
הממ..באסה לי- יש לי מתכונת בהסטוריה

באותו יום... בהצלחה גולדיזל- נוק זם דד! יום טוב וחג שמייח עדי צחוקיייים: מצאו שבאלכוהול יש הרומונים נשיים כי אחרי שאתה שותה אתה מתחיל לדבר שטויות ולנהוג גרוע

monkilita

New member
יהיו שם אנשים מסלון מזל

ככה שלא תהיה לבד בטוח! חבל שאני לא יכולה לבוא.. התחייבויות קודמות

sheda0ktana

New member
מה, גם את באה למפגש מבוא שלנו?

סתאם, את בכלל לא מהאיזור...בעסה גולדי, חודש אני מפרסמת את מפגש המבוא של המחרוזת בנתניה, דווקא על היום הזה היו חייבים ליפול? וזה אצלי בבית, אנ´לא יכולה להבריז! (איך דחפתי פרסומת סמויה, יפה לי
)

monkilita

New member
אני קצת מהאזור

נתנייתית לשעברקֶה.. ימי רביעי הם ימים עמוסים.. אנחנו מגישים ארוחה של FNB בנחלת בנימין פינת אלנבי ( הנה גם אני דחפתי פרסום..
) מי שרוצה לבוא לפה במקום לכל מקום אחר מוזמן ברוב חן וחסד. בשעה 18:00. אולי נעשה איזה דוכן הסברה, סתם ככה במרכז (נתניה היא עיר קשה מדי לטעמי לשכנוע..) ופשוט נתארגן ונחלק פלאיירים ונדבר עם אנשים.. תל אביב הכי מתאימה נראה לי. אבל אם יש הצעות אחרות..??

sheda0ktana

New member
אל תגידי קשה, אמרי "אתגרית"

מה דעתך על געש? שבת בצהרים? (אבל לא השבוע, אני צריכה לבהות קצת בחברי לחיים לפני שאני אשכח איך הוא נראה...)

goldyboy

New member
אתר ההפגנות Protest.net

הוא אתר שבו מרוכזים מועדי פעילות והפגנות ברחבי העולם העוסקים באיכות הסביבה, זכויות אדם ובע"ח, עבדות, תקשורת וכמובן, בדף מיוחד משלו, גלובליזציה. כמו כן יש שם מדריך לאקטיביסטים, חדשות ועדכונים, ואפשר לכתוב מאמרים. שווה ביותר, כנסו ותתרשמו.

goldyboy

New member
ועוד מאמר

על תרבות הצריכה ובו הקבלה בין תרבות הצריכה לפסיכואנליזה של פרויד.

goldyboy

New member
והרי ידיעה שהגיעה זה עתה ../images/Emo124.gif

היום הירוק, שהיה אמור להיות ביום רביעי הזה, נדחה ליום שלישי, ה-12.11. פרטים נוספים בקרוב. אז שימו לב, שריינו לכם את היום הזה ובוא להשתתף ולהרים דוכן. והפעם אין תירוצים ואין הברזות! שלא תגידו שלא אמרתי!

m_shy

New member
יפה אמרת, גולדיבוי™, גם אני אהיה שם

עם דוכן זכויות בעלי חיים... ידידך בנפש הגלובליזטור הטרי...

sheda0ktana

New member
מתייצבת ל../images/Emo34.gif

והולכת להכין פליירים של מחרוזת. אבל רגע, שאני אבין, היום הזה הוא אחר הצהריים או על חשבון שעות העבודה?

goldyboy

New member
עד כמה שידוע לי

היום הוא בין השעות 10:00-16:00. ויש לכם התראה של שבועיים אז יש לכם זמן להתכונן ולשריין את היום לצורך העניין. וגם אני לוקח יום חופשי מהעבודה (שזה ממש קשה).

goldyboy

New member
מזתומרת?

באים, מציבים שולחן, שמים פליירים ועומדים ומחלקים לאנשים ומסבירים להם מה יש בפלייר ומה אנחנו רוצים מהם. ברוב המקרים אנשים יתחילו בדיון וכדאי להסביר להם בצורה ברורה ולא מתלהמת על הפעילות שלנו, הגד מה אנחנו ולמה ומה אפשר לעשות. יש מקרים שבהם אנשים יתחילו להעיר הערות מטופשות וכדאי שלא להכנס לעימותים מיותרים אתם, אלא לעבור הלאה, ובכל מקרה לא לריב ולא להטיח ביקורת אישית או עלבונות באנשים שלא מסכימים אתנו וחושבים שאנחנו סתם מבלבלים במוח. אפשר ורצוי לעשות איזה שלט שימשוך את האנשים ויגרום להם לשאול שאלות. חשבתי למשל להכין חולצה שמקדימה יהיה מצויר ברקוד ומאחור מדבקת מחיר ריקה או שאולי אכתוב משהו ואז מי שישאל אענה לו מה זה אומר.

למעלה