קריאה לפני שאלה?

קריאה לפני שאלה?

האם מישהו עורך פריסה מקדימה כשבאים אליו בשאלה? אני מעוניין להתחיל להתנסות בכך, נראה לי שזו דרך אידיאלית להתפתח כקורא. לא דווקא בקטע של הוכחה עצמית, יותר בשביל לחוות את הקלפים עצמם יותר לעומק. בזמנו אני זוכר שראיתי את הקוראת/מתקשרת ריקי קיטרו מוציאה חמישה קלפים ישר כשבא אליה בן אדם, שלוש ועוד שתיים מתחת.

Jahel

New member
יש כמה פריסות הכרות...

לדעתי אתה מדבר על פריסת הפנטגרם - חמישה קלפים שיוצרים מעין כוכב כאשר כל קלף מתאר תחום אחר מתחומי החיים לילה טוב, יהל

Jahel

New member
אז לא... ../images/Emo4.gif

הפנטגרם נראית כך: 4 1 2 3 5 1-יד ימין- יצירתיות ודימיון 2-יד שמאל- רגשות פנימיים 3- רגל ימין- אינטואיציה 4- ראש- חשיבה 5- רגל שמאל- עשייה תנסה להעזר בה... היא ממש נחמדה

צ ל י ל 8

New member
אני משערת שזו בטח פריסה

שהיא המציאה עבור עצמה עם עצמדות פרטיות שלה. דבר שכל אחד יכול ליצור לעצמו, לפי ראות עיניו, ולפי מה שהוא מצפה לקבל תשובות... מה ריקי ידעה להגיד מתוך חמשת קלפים אלה?

נראה לי שזו הייתה פריסה פתוחה

היא הייתה בודקת את כל הרקע שאיתו פונה השואל כי הרי תכלס עדיף לסמוך על מה שאומרים הקלפים ממה שאומר הבן אדם
אחרי הכל הקלפים לא משקרים ולא מעוותים את המציאות כמו בני אדם בהמשך, לפי הכיוונים שהבן אדם פונה בשיחה הייתה מוציאה שוב חמש קלפים בשביל לקבל תשובה יותר בפוקוס על מה שהוא רוצה לדעת אגב היא הייתה משלבת חזק את הקריאה בטארוט עם תיקשור.

יש כל מיני פריסות שהן יכולות לשמש

כפריסות התחלה לפני קריאה. אני לא יודעת לאיזו פריסה של ריקי קיטרו אתה מתכוון בזמנו עשינו כאן בפורום פריסה עפ"י הצ'אקרות וגם מיקי הקורא העלה פריסה שכזו אתה מוזמן להסתכל במאמרי הפורום בקטגוריה של פריסות ואולי שם תמצא משהו שמתאים לך ו/או אתה יכול להמציא פריסה משל עצמך שתתאים למה שאתה מבקש. אני אגב כמעט ולא עושה כך ואם כן אזי משתמשת בפריסת הדרכה רוחנית או בפריסת הצ'אקרות.

דרומית50

New member
פריסות היכרות שונות

אני דווקא מתחילה מפריסות היכרות שונות הנותנות לי ולשואל תמונה עליו ומה הן למעשה שאלותיו.מצויין ומוכיח את עצמו

למעלה