קריאה לעזרה

קריאה לעזרה

כבר זמן רב אני מתחבט ומתלבט בשאלה קשה, ולבסוף, בלית כל ברירה אחרת, החלטתי לפנות ולבקש את עזרתכם. כל חבר (או אורח) מתבקש לקחת נשימה ארוכה (על הנשיפה אתם יכולים לותר, ומצידי גם להחנק) ולענות בכנות מכאיבה: לדעתכם, מה אני יותר? מושלם או נהדר? וכן, צריך לנמק כדי שאדע שלא העתקתם. בברכת חברים, אדונכם מלככם, פרופ' פ. חמור

חמור,

אם אתה מושלם אז מן הסתם אתה גם נהדר. עכשיו תן נעירת תודה וחזור לאבוס.

באופן בסיסי את צודקת

אבל התשובה שלך שטחית ולא מנומקת. למרות שיש לך פוטנציאל, את מתקשה לממש אותו. אם לא תפגיני שיפור מהיר, אאלץ להזמין את ההורים שלך לשיחה.

"ודי לחכימא ברמיזא"

זוהי תשובתי המנומקת אליך ולכל מלמדיי אשר מהם הסכלתי, וממש במקרה זה גם עונה על בקשתה של קפת להסבת שמו של הפורום. אסיים בברכת שינה טובה לכולכם(*) אבל לא לפני שאמליץ לכם על ספר (לא, ללא ניקוד, אבל עם כמה איורים) בשם "החיים על פי אלוהים" מאת דאגלס קופלנד. אלה שעדיין מאמינים לאריסטו שהתקווה היא חלומם של האנשים הערים.

קפת

New member
מוקד רב-קפת שלום

קריאתך התקבלה ותטופל בהתאם לנהלים* המקובלים**. אנא המתן ותעונה*** לפי התור. *אין **אפפם לא היו ***פחות, אבל כואב

קפת

New member
ג'י טנקס

גבריאל* גם יהיה? אתה תעשה הכל על מנת שהפוסט הזה יהפוך לשירשור מפלצתי של 1269 תגובות נכון? יחצ"נות עצמית זולה ולא אפקטיבית. עדיף שתתפשט, אם כבר, ונבצע בך הסרת שיער בלייזר. *בדיחה לאינטלקטואלים** בלבד **ללא מע"מ ופ"ח

קצת משונה שאת מספרת בדיחות

לאינטלקטואלים. זה כמו שאני אספר בדיחות לאנשים רגילים. אבל ניחא. מה שיותר משונה היא השאיפה שלך להסיר את שערותי בלייזר. את חושבת שזה קשור לאירוע טראומתי בילדותך, אי שם בימי הביניים?

קפת

New member
לא היו לי אירועים טראומתיים

בילדות, כי לא היתה לי ילדות. אני אייג'לס. חסרת גיל. נולדתי ככה, כמו שאני, רק שהניסיון והשנים הפכו אותי למודל משופר. מעולה. כזו אני. ואם הייתי צנועה, הייתי מושלמת. חמורי האהוב, נחה עלי הנדיבות: אחרי שנגמור להסיר לך שיער, רוצה שנשתיל לך מוח?

הסרת שיער

האם מצאתי שותפה לסטיה? יש לי הרגל מגונה של הדבקת שעווה על פרוות זרות, והסרתה תוך התענגות על סבל הקורבן. החמור מעוניין?

למעלה