קריאה לעזרה

liori211

New member
קריאה לעזרה

שלום לכולן/ם,
כואב לי הראש;
1.פסיפיק מציעים 9/8/7% בצורת צ'קים (עם ערבות) ל 48 חודשים. 0 הוצאות מעבר למחיר הנכס + 200$ פעם בשנה. אטלנטה בלבד.
הם מזהירים מכאבי הראש בניהול עצמי ומפתים באפס התעסקות עם הנכס בהשקעה דרכם.
2.רילאקזקיוטיב-אינדיאנה, סאוס בנד בלבד.
3.סייף פיוצר מוכרים לי קרקע והוצאות הקמת בית עלי וכשהנכס בנוי מוכרים ברווח 8%.
בירמינגהם אלבמה בלבד.
4.עוד חברה מוכרת מיאמי.
5.יריב פז-13,500 שח. מלמד אותך למצוא בית.
6.סיטיאר-קרן משותפת שמשקיעה בנכסים ב US
בטח אמשיך לגלות פנינים בכל חודש שעובר.
לא מוצא ידיי ורגליי בתסבוכת ההצעות.
עזרה בבקשה ותודה
מתנצל שהארכתי
ליאור

liori211

New member
הבהרה והרחבה

לגבי יריב,
מדובר בשני מפגשים ועזרה באיתור וליווי, בשלבים השונים לרכישת נכס.
מדובר רק בחלק אחד מפעילותו באמריקה.

liori211

New member
יריב פז

שלום יריב,
מעריך מאד פועלך.
הפורום מסייע לי מאד מאד מאד.
צר לי לגבי אי הנעימות בעניין ה 13,500 ש"ח. מתנצל שהזכרתי הסכום..
ברשותי מייל מחברתך מתאריך 28.11.16 ובו רשום שווה ערך למחיר 13,492 ש"ח (נכון ליציג 29.12.16=3.8440)
חג שמח, סופ"ש נעים, שנה אזרחית שמחה ופוריה כלכלית לכל חברי הפורום

ליווי

תודה תודה. אין לי מושג איזה מייל יש לך - אבל מה שכתבת לא מתנגש עם מה שאני כתבתי.
ה 13492 זה 3000 דולר בתוספת מעמ (תעשה חישוב)
והסכום הוא לא עבור למידה בלבד אלא עבור למידה וליווי לרכישת נכס, חשוב לדייק.
כתבת שזה עבור למידה בלבד, וזה לא נכון.

liori211

New member
ביג אמריקה

הי יריב,
תודה על תגובתך.
מכיוון שאני בנאדם אחראי, כתבתי שירשור בשם הבהרה והרחבה 4 שעות לאחר פרסום הפוסט הראשוני שלי ב 17.12 ובו רשמתי " מדובר בשני מפגשים ועזרה באיתור וליווי, בשלבים השונים לרכישת נכס. מדובר רק בחלק 1 מפעילותו באמריקה.
ליאור

צבי ליך

New member
עונה לך על דרך האלימנציה

בבקשה אל תחשוב שאני ממליץ על אלה שלא כתבתי עליהם.
להיפך. אני לא ממליץ על אף אחד. אני פשוט לא יודע/מכיר אותם מספיק כדי לשפוט.
  1. לא. אתה תשלם הרבה מעל השווי של הנכס. כשייפסקו הצ'קים אתה עלול למצוא את עצמך מול שוקת שבורה. גם לפני כן לא ברור לי מי ערב לך, ומה שווה הערבות שלו. נכתב על זה בפורום (ונמחקו הודעות באורח פלא). יש עליהם הרבה ביקורת והם משתיקים אותה.
  2. לא מכיר.
  3. לא. תעשה חיפוש בפורום Safe Future ותבין למה. באופן כללי, קניית קרקע ובנייה זה עסק מסוכן מאד.
  4. "עוד חברה"? יקירי, איך אתה מצפה שיענו לך?
  5. לא מכיר. הוא מנהל את הפורום, אבל אין לי שום היכרות עם הפעילות שלו, לטוב או לרע.
  6. ממש ממש לא. שוב- תחפש בפורום ותראה. הם משקרים למשקיעים בלי סוף. יש המון דברים שאפילו לא נכתבו בפורום. כנגד הבעלים האמריקאי שלהם (מייקל סאבו) מתנהל בימים אלה משפט על הונאה.
תראה, רוב ההשקעות שציינת הן נוראיות ומסוכנות ביותר. זה לא מקרי.
בלי יכולת לבחון את ההשקעות אתה הפראייר המושלם (כמו כולנו בתחומים שאין לנו בהם ניסיון). לכן מציעים לך את כל הדברים האלה.
יש 2 פתרונות סבירים לתסבוכת שאתה נמצא בה:
  1. לרכוש כלים כדי להבין את ההצעות שעומדות לפתחך, ולא להיות הפראייר המושלם.
    להבנתי, יריב מציע לתת לך כלים להשקעה בבתים פרטיים בארה"ב, שזה כבר משהו. יש גם המון מידע ברשת, ואפילו לא מעט בפורום הזה.
    האם יש לך ידע פיננסי כללי (מה האלטרנטיבות בשוק ההון, כיצד משווים ביניהן, וכו')? אם לא, אז אתה עדיין לא שם. כרגע נראה שאתה בודק רק את מה שהכי משתלם למישהו לשווק לך.
  2. אין לך זמן או יכולת ללמוד איך לבחון השקעות?
    לך למנהל השקעות מורשה. המדינה מפקחת וערבה (עד סכום מסוים) להתנהלות שלו. זה לא מושלם, אבל זה מה יש.

אדם נבון לא נכנס לבעיות שאדם חכם יודע לצאת מהם.

lieran

New member
בהשקעות קודם צריך תוכנית עסקית

היי,
חשוב להבין שאין תשובה אחת. תחדד לעצמך מהי התוכנית העסקית שלך.
כמה כסף אתה חושב להשקיע ?
לכמה זמן ההשקעה ?
האם אתה בונה על התזרים מזומנים להחזר הלוואה ?
עד כמה חשובה לך נזילות ההשקעה ?
תענה על השאלות הנ"ל ונתקדם

AsiDS

New member
חבל על הכסף

אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי על השקעות בארה"ב ועל השיטות שמשווקים נדל"ן. agishron.blogspot.com
לגבי החברות שציינת:
פיסיפיק: הם מוכרים במחיר גבוהה ממחיר השוק. שלח שמאי לכל אחד מהבתים שהם מציעים לך ותגלה שהמחיר האמיתי ב 20-30 אחוז נמוך יותר. הם נותנים לך צ'קים על התשואה המובטחת אבל לא על ערך הנכס. אחרי שלוש שנים שתגמר הבטחת התשואה, אתה תישאר עם נכס שכנראה לא שווה את המחיר ששילמת עליו. הם כביכול מתחלקים אתך ברווחים במכירה, אבל זה רק תרגיל שיווקי, כי את רוב הכסף הם עושים במכירה במחיר גבוהה בהתחלה ומשם התשואה שלך משולמת.
רילאקזקיוטיב - שוב, ערך הבית מתומחר גבוהה מערכו האמיתי. שתרצה למכור כנראה תפסיד כסף.
סייף פיוצ'ר. הם קונים את הקרקעות מאוד בזול, מוכרים אותן ביוקר. החוזה שלהם משחרר אותם מכל אחריות במידה והקבלן שלהם עשה פשלות. בחור מאוד רציני (דני) שהיה פעיל בפורום בדק את העסקאות שלהם ומצא קבלנים באותו האזור שמוכנים למכור מיידית בתים מוכנים שהם תקועים איתם במחירים זולים משלהם!!! אני לא שמעתי שעל עסקת בניה מקבלים 8%. כל משקיע נאור לא יכנס לעסקת בניה בלי לפחות 25% עקב הסיכונים.
יריב פז. בחור נחמד מאוד, אבל אני לא הייתי משלם לאף אחד 13,500 ש"ח להדרכה. יש באינטרנט מלא מלא סירטונים שיעשו את אותה העבודה באותו המחיר. פנה אליי באישי ואשלח לך לינקים.
סיטיאר. מקצועית, תחום המולטי פימלי נמצא בבעיה גדולה עקב התשואות הנמוכות ועלית הריבית בארה"ב. כמעת 50% מהפרויקטים של סיטיאר לא משלמים תשאות והמשקיעים לא מצליחים לצאת. למען הגילוי הנאות אני נמצא אתם בויכוח גדול לגבי פרויקט שאחותי משקיעה בו. מאוד מאוכזבים מההשקעה וההתנהלות.
ההצעה שלי, למרות שאני משקיע הרבה בארה"ב, תוריד את ארה"ב מסדר היום שלך, אני הרבה זמן לא ראיתי עסקה טובה בשוק. לא צריך להתעקש.

dantheman12

New member
דיברת שטויות לגביי הכסף להדרכה

לא היית משלם 13,500 ש''ח לאף אחד שידריך אותך, תן לאנשים לצפות בסרטונים נראה לאן יגיעו.
&nbsp
אין תחליף להגיע פיזית לאזור ולהתמקצע. אם נראה לכם שאפשר לצפות בסרטונים ולקנות נדל''ן בארה''ב, אז שיהיה בהצלחה. כי תצטרך אותה.

AsiDS

New member
השוואתי את הסירטונים להדרכה

אתה צודק שאין יותר טוב מלהיות פיזית בקרקע, אבל ההדרכה היא לא על הקרקע. ההדרכה היא כאן, בארץ. יש כמה סרטונים שיעשו את העבודה לא פחות טוב מההדרכה.
חייב להגיד לך, שאני פועל הרבה מאוד על הקרקע, אני טס לפחות חמש פעמים בשנה לארה"ב, ומטפל בכל העסקאות שלי ללא שלט רחוקף אבל יש כמה דברים שלמדתי מסרטי הדרכה, יש שניים שלושה מנטורים מרתקים.

dantheman12

New member
בסדר...

גם לקרוא ספרים בנושא זה טוב.. כל כלי של ידע שיכול לקדם אותך זה מבורך.
&nbsp
אבל אי אפשר לבנות על זה כבסיס להצלחה. זה בסך הכל כלי עזר.
&nbsp
&nbsp
אני לא נגד לימודים, אני פשוט אומר שזה לא תחליף של להגיע לקרקע.

AsiDS

New member
יפה

אז לגבות על הדרכה 13,500 בלי להגיע לקרקע זה טירוף.
הבעיה הגדולה היא שיש יותר מדי אנשים, חברות, מנטורים, אקדמיות ודומיהם שמייצרים תמונה שמדובר בסוג של אמאזון.... חושבים שבאתר ZILLOW, יש כפתור "הוסף לסל" ו "גש לקופה". אנשים לא מבינים את גודל האחריות שבאה עם הנושא, במיוחד עם בתים של 50-100 אלף דולר. לצערי אני פוגש יותר מדיי אנשים שמגיעים אליי שהבעיות צצות ושהם מופסדים ואז הם מתחילים להבין איך מכרו להם לוקש!

הבהרה חשובה!!

חברים, לרוב אני לא מתערב שמדובר עליי כדי לשמור על אופיקטיביות.
רק אבקש לחדד שאני ממש לא מלמד תמורת 13500 ש"ח - לא יודע למה כתבת את זה ואחרים כתבו שזה יקר ובצדק.
רק שזה ממש אבל ממש רחוק מהמציאות!. אני מלמד וכן מאתר עבורך נכס במחיר של 3000 דולר (שזה פחות מ 12 אלף לטעמי) - זאת אומר שבמחיר הזה יש גם לימוד תאורטי וגם רכישה בפועל של נכס בליווי שלי מצד שלישי (לא רכישה של נכס ממני)
היה חשוב לי להגיד את זה, כי 13500 עבור לימוד זה הזוי לכל הדעות.

dvir831

New member
מכל מלמדיי השכלתי

ואני אומר זאת מאחר ואני רכשתי את הידע שלי בהשקעות נדל"ן בארה"ב מאיש יקר העונה לשם רפי מזרחי (שאותו לא ציינת כמובן) רכשתי אצלו קורס (לא! ממש לא! הסכומים שאתם מדברים כאן לקורס, זהו מחיר לא שפוי בעליל) ובעזרת זה ובעזרת ליווי שלו עשיתי את הצעד הראשון (בלי קשר שהיום אני כבר מעבר לנכס אחד). אני אצרף לך כאן קישור לנוחיותך, תקרא, תבחן, תתרשם, תעקוב ותגיע למסקנה שלבך מנחה אותך. זהו נסיוני וזהו עצתי, ברכה והצלחה!
נ.ב - בעבר שוחחתי גם עם יריב היקר שנשמע לי בחור מאוד אמין אך לאותה תקופה לא בשלו אצלי התנאים להתקדם.

http://reiusacademy.co.il/

dodo247

New member
אתה יכול לתת פרטים על אחת הרכישות ?

(כתובת, מחיר רכישה, שיפוץ וכדומה)

dvir831

New member
האמת שלא מלבד.....

שהנכס באוהיו, עלה לפני שנתיים $27K

+ $10K שיפוץ

שנה ראשונה מודה הייתה מקרטעת לקראת הסוף השוכרת לא זייפה עם התשלומים עשיתי לה פינוי וכעת ישנו שוכר שלבנתיים בלי עין הרע משלם בזמן....

אבל אני קניתי שעוד המחירים היו נמוכים ככה היום הנכסים מתחילים כבר מ $50K ומעלה.....

dodo247

New member
זו בדיוק הייתה הכוונה בשאלה שלי ...

נכס "פח" בשכונה ירודה משנות ה-20-30 עם הגירה שלילית, SECTION 8, בתי ספר חרבנה והכנסה ממוצעת של 20-25K בשנה וכו' וכו'
אני פשוט לא מצליח להבין למה יש מנטורים שמלמדים וממליצים להשקיע בכאלה נכסים בעייתיים.
רפי מזרחי כנראה יודע איך לקנות נכסים בארה"ב ואפילו מתחת למחיר השוק שזה בפני עצמו מבורך וכדאי ללמוד ממנו אבל עצם העובדה שהוא מאדיר כאלה השקעות ומפרסם אותן בתור הצלחה (הייתי בכנס שלו) גרמה לי לקום ולצאת.

dantheman12

New member
יש לך ניסיון עם הבתים הללו?

לי זה מצליח יופי במישיגן. אין תלונות.
ועדיין לא הצלחתי למצוא את החסרונות בSECTION 8.

למעלה